AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nisanlimdan ayrilip evlendim.. biraz zor oldu ama atlattim... aklima getirmemeye ve eaimle daha cok vakit gecirerek atlattim
ne güzel sen atlamışsın en azından, mutluluklar dilerim
Tesekkurler ama kaderinde senle devam ediyor belli bi zaman sonra... sende durumlar nasil evli misin sen
hayır değilim, nişanlıyım
Kadın ic8n daha zor bi dönem daha zor atlatiyor kadinlar... konusmak ve sormak istersen yazabilirsin
Nisanlıyım kabul olur mu
olur, özelden yazabilir miyim önemli
Eski sevgili sorunu ne ama beni rahatsız eden eski sevgilimi soruyorsan o yoktu
evet rahatsız eden bende nişanlıyım ve aşırı rahatsız ediyor aramızı bozmasından korkuyorum
Ben öyle bir sey yasamadım ama kuzenim yaşadı baya hem de ama her yerden engelleyip numarasını değiştirdi sonra bitti sorun yok gibi saydı hiç tepki vermedi o yazsa da arkasından konussa da
Hatta akrabalarını da engellettirdi filan kuzenim
bende numaramı değiştirip engellemiştim ama yine buldu ve başka numaralardan arıyor, nişanlım görücek diye ödüm kopuyor
Bence anlat durumu ben kurtulurum sanmıstım ama kurtulamıyorum filan de kuzenim anlattı bir de eski nisanlısıydı rahatsız eden
herkes anlat diyor ama ben bu doğru karar mı bilemiyorum, geçmiş olsun kuzenine, umarım bende atlatırım
Nisanlını en iyi sen tanıyorsun anlayışlı mı bu konularda sen bilirsin kuzeniminki anlayışlıydı umursamadı tabi rahatsız ettiğini söylemedi ama eğer kurtulamasaydı onu da söyleyecekti. Sen de ben kurtulmaya calıstım ama olmuyor sende de saklamak istemedim benden duy istedim de anlat bence anlar ya eğer çok öküz değilse seni anlamazsa dazaten yol yakınken ayrıl
anlayışlıdır bu konularda ama daha önce bu cocukla tartıştılar, hala devam ediyor dersem tahmin bile edemiyorum napar, kuzenin rahatsız ettiğini söylemediyse nasıl söyledi
Daha önce nisanlandığını Nisan attığını vs anlattı. Bu arada bence sen al karşına konuş yine rahatsız ediyor ama bn görmezden gelicem sadece sen görürsen yanlıs anlatsan diye korktum söylemek istedim de
Bir süre tepki alamazsa bırakır peşini engelle geç her yerden hatta bir süre sosyal medya kullanmayı bırak bence yabancı numaları açma filan
Kuzenim böyle yaptı en son bir arkadasına mesaj atmıs onu da sallamadı tepki vermedi sonra bıraktı gitti psikopat
belki o şekilde yumuşatarak söyleyebilirim, zaten kullanmıyorum sosyal medya telefonumu de değiştirdim ama buldu asla cevap verip muhattap olmuyorum inşallah gider
Ne kadardır rahatsız ediyor ki gider bence benim bu kuzeniminki silah milah paylaşıyordu
yok silah falan paylaşmıyor da ailelerimiz tanıdık o yüzden bi bahaneyle bize gelebiliyor bazen, bayramda nişanlımla karşılaşacakları diye ödüm koptu
Az kaldı sen evlen hiç görmezsin bnece kuzenimde nisanlıyken çok aşırı darlıyordu evlenince azaldı şimdi hamile tamamen bitti çok şükür
nikahtan sonra numaramı tekrar değiştiricem ama inşallah o günü görebilrisek tabi
Kötü düşünmeee sen bnce bahset nisanlına ama bir sey yapson diye değil yani bilsin sonra görür filan şüphelenşr sendrn ya da psikopat sana iftira atmaya kalkar
Numaranı da ailen dışında kimseye verme bence alabildiğine göre demek ki yakın cevrenden biri verniş
doğru söylüyorsun en azından bilsin, teşekkür ederim 🌼
Rica ederim umarım bir an önce defolup gider hayatndan 🙏🏻 Mutluluklar dlerim
inşallah, sağol 🌸
Unutmadan sakın evlenme 😔
öyle sorunum yok emin çok şükür
Yengem acele et sanırım düğün yaklaştı 😃😃😃
yanlış anlamışın sen knk sjsjs
😃😃 Nasıl yani
Evdekilere şöyle
söyledim ama herkese de duyurmak istemiyorum
Zor durum geçmiş olsun
Evlen ve tasin o cevreden
sağol, evlenebilirsem uzakta oturucam
Saplantili biri mi
evet
Psikopata işin zor. Başkasını sevmesini beklemen lazım
2015 ten beri hayatımda, benim 4 senedir düzenli ilişkim var ve o sürede bile başkasını sevip de gitmedi
Çok uzun bir süre. Ama onun dilinden anlayacak bit yöntem olmalı
numaramı değiştirip sosyal medya hesaplarımı kapattım bana ulaşmasınıher yoldan kestim ama numaramı buldu, aradığında cevap vermiyorum asla muhattap olmuyorum onunla, muhattap olursam yüzgöz olururz bulaşmak istemiyorum
Her yerden engelle salla gitsin çok da takma
tamam takmamaya çalışıcam, sağol
Sen de sağol
Evlenmedik kral.
en güzeli
Bence de
Sen evlisin
değilim
Yaş kaç
24
Güzelmiş bende28 memnun oldum
Atlatamadım hala