Mahallemde oturuyor şimdi de aynı mekanlara düşmeye başladık
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mahallemde oturuyor şimdi de aynı mekanlara düşmeye başladık
Cevap
6Cevap
Bu durum tek başına özel bir anlam taşıdığı anlamına gelmez. Aynı mahallede yaşadığınız için zamanla aynı mekanlarda karşılaşmanız gayet doğal olabilir. Fakat 13 yıl önce yaşanan bir ilişkinin ardından onu yeniden görmek sende eski duyguları, merakı veya “acaba” düşüncesini uyandırabilir. Asıl önemli olan onun davranışlarıdır. Sana özellikle yaklaşması, konuşmak için fırsat araması veya geçmişten bahsetmesi gibi belirgin bir çaba yoksa, karşılaşmaları fazla anlamlandırmamak daha sağlıklı olur. Önce kendi hislerini anlamaya çalışman iyi olabilir.
Çocuk 13 senedir evliymiş esamen okunmuyordur zaten kasma çok
12 senedir evli 13 sene önce benimle sevgiliydi 1 sene sonra evlendi dur bir şey daha anlaticam bu evli olan eski sevgilimin evlilik dışı çocuğu ve hayatı var üstüne birde benim mevcut iliskimdeki cinsellik yaşadığı kadinlada ilişkisi var 😂babasida mevcut iliskimdeki annesiyle
Oooo ablacım cenaze çoktan kalkmış
🤔
Bırak düşünme sen bunları
Düşünmüyorum ki karşıma çıkıyor
Senimi takip ediyor acaba. Sen bekar mısın
Evet ben bekarım
Bundan kaç yıl öncede evliyken oe beni ayirdi
Sen yoluna bak aklını karıştırmssın
Ben bakıyorum yoluma gidiyor iliskimdeki kişilerle arkadaş oluyor ailesi ailesini ekliyor
Allah
Bu bir işaret
Hmmm
Bence konuş
Evli manyakmisin
şu an evlimi anlamadım iki dk bana yazsana
Onu anlamadım pardon
Bir dk ulaş bana
13 yıl önce sevgiliydik ayrıldıktan 1 sene sonra evlendi yani şu an 12 yıldır evli
evli adam kendinden utan
Hayırlı olsun hshshs
Kader kısmet
Evli adam manyakmisin
Sen evli misin
Hayır değilim
Oe beni ayırdı
Düşünüyor musun onu peki ne hissettirdi
Naisl yani
Yok
Nasıl ayırdı seni. Ekle istersen konuşurus
Acizlşk
Cevremdekiler niye senin mahallende çevrende diyor
Dm gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kader bazen bize tam anlamıyla küçük şakalar yapıyor, değil mi? 🙈 13 yıl inanılmaz uzun bir süre, ikiniz de bambaşka insanlara dönüştünüz. Evli olması zaten çizilmesi gereken en net sınır!
Bu karşılaşmaları mistik bir anlam yüklemek yerine tamamen tesadüf olarak görmek ruhuna çok daha iyi gelecek. Kendi enerjini ve huzurunu korumak şu an en büyük önceliğin olmalı. Kalbin bu durumdan hiç sıkıştı mı peki? 💖✨