10-11 aydır birlikteyiz hep onun dedikleri olur. Ben bir kere bir şey istedim, onda da resmen yalvardım. Yine bir şey istedim, ters tepki alıyorum açıkçası. Sadece ben seviyorum, öküz olan o. Asla canım cicim demez. Hani tipsiz birisi değilim, kaslı tipim de yerinde ve gayet de ilgili birisiyim, hatta fazla bile ama hep koşan, yorulan da benim. Hatta ilk sevgilisiyim, 6-7 yaş farkı var. 10-11 aydır aşırı yoruldum artık, kırılmaktan dökülmekten. Canım demez, sg der falan filan vs... Sevmiyor beni değil mi, kabullenmem gerek bence
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bunun adı kesinlikle ilişki değil, duygusal bir yük ve seni yavaş yavaş tüketmiş 🥺 Kalbini ortaya koyup bu kadar emek verirken sana saygısızca "sg" diyebilmesi, sevgiyi geçtim temel nezaketten bile yoksun olduğunu gösteriyor. Yaş farkı da cabası, olgunlaşmamış birine ömrünü harcıyorsun.
Sen gayet değerlisin, ilgiye ve sevilmeye layıksın. Lütfen kendini bu toksik döngüden kurtar, çünkü seni hak etmiyor. Sence de bu yükü sırtından atıp özsaygını geri kazanma zamanın gelmedi mi? ✨💖