Sevgilimin beni sevip sevmedigi konusunda cok aradayim?

Sevgilim bazen sanki beni cepte görüyormuş gibi geliyor bazende aşırı seviyor gibi ne bilim mesela bazen bugün buluşmayaljm diyor ya da erken ayrılıyoruz buluşmadan seven erkek bence 5 dakika bile olsa fazladan vakit geçirmek ister ama mesela geçen gece arkadaşım ile birer bira içmek istedik arkadaşım ona söyledi olmaz dedi gece gece tek başına içmeye izin veremem ben de gelicem dedi arkadaşım biz kız kıza dertleşmek istiyoruz sen gelme dedi o da tamam siz için konuşun ben uzakta kulaklarımı kapatarak beklerim falan dedi ama aynı gün yurda almadılar bizi ve onun yurduna da benim yurduma da yakın yerde sabah 6 ya kadar açık Cafe var dedim yurda almadılar orada oturucaz sıkılırsan geleyim mi falan dedi ama gitmeden önce de eğer almazlarsa beni ara cafede sabaha kadar seni kollarımda uyuturum demişti gelmek istese zaten gelmez miydi sormadan mewela bugun ise girmek hakkinda kinustu ise giricem dedi saat kac araliginda dedim sabah erken kalkar ders calisirim oglen ise giderim 8 dr donerim gelio bir kac test daha cozerim dedi dedim sonra uyursun evet dedi izin gunumde de seni gezdiririm dedi ama ne bilim insan 1 saatligine bile olsa sevdigi kizi gormek istemez mi hic beni gormeyi ya da bulusmayi katmadi ama ayni zamanda annesi ile falan tanistirdi beni uzakta olmalarina ragmen telefonla konusturdu küçük bir örnek bunlar sadece sevip sevmediği konusunda arada kalıyorum bazen çok kafada kuran biriyim o yüzden kafada kurup kuramadığımı anlamak istiyorum

Sevgilimin beni sevip sevmedigi konusunda cok aradayim?