Sizce ben sevgilimi gerçekten sevmiyor muyum?

Merhabalar,
Arkadaşlar henüz iki aylık bir ilişkim var. Sevgilim harika bir erkek, çok romantik çok ince çok kibar. Beni gerçekten çok seviyor ve ben de onu sevdiğimi düşünüyorum. Ancak bazen bu sevgiden şüphe ettiğim anlar oluyor.
Bazen sevgilim daha uzun olsaydı, göbeği olmasaydı, daha fit bir erkek olsaydı diye düşünüyorum. Burnu çok büyük diye düşünüyorum, öyle kendisini çok çok yakışıklı bulmuyorum. Sevdiğim için gözüme sevimli geliyor sevdiğim için onu görünce rahatlıyorum mutlu oluyorum ama bazen acaba daha yakışıklı biriyle olabilir miydim diye düşünüyorum. Daha yakışıklı birisi beni böyle sever miydi, sanmıyorum. Acaba ben de daha zayıf daha güzel olsaydım daha yakışıklı birisiyle yine böyle harika bir ilişkim olur muydu diye düşünüyorum. Daha yakışıklı bir erkek beni yine böyle sevse bu kadar düzgün bu kadar iyi davranabilir miydi onu da bilmiyorum. Böyle düşünerek sevgilime haksızlık edip etmediğimden de emin değilim. Benzer şeyleri hisseden düşünen birileri varsa belki duymak iyi gelebilir diye düşündüm.
Sizce ben sevgilimi gerçekten sevmiyor muyum?