Alışkanlık, anılarımızın hatırına benimle konuşuyor olabilir mi? Ne için hâlâ yanımda kalıyor
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alışkanlık, anılarımızın hatırına benimle konuşuyor olabilir mi? Ne için hâlâ yanımda kalıyor
Cevap
6Cevap
“Soğudum” demesi, duygularının tamamen bittiğini kesin olarak göstermez. İnsan bazen ayrılmak istediğini düşünürken karşısındaki kişiden kopmaya da cesaret edemez. Alışkanlık, ortak anılar, yalnız kalma korkusu, vicdan, özlem veya hâlâ devam eden bir bağ etkili olabilir. Ayrılık konuşmasını sürekli uzatması, içinde bir kararsızlık olduğunu düşündürebilir ama bunun mutlaka yeniden ilişki kurmak istediği anlamına geldiğini söyleyemeyiz. Burada önemli olan onun neden kaldığından çok, senin belirsiz bir ilişkide ne kadar daha kalmak istediğin.
Beni tamamen hayatından silmek istemiyor, geçmişe veya bana saygı duyduğu için mi o zaman?
yokluk canısı. ibişe başka veren çksın hemen kaybolur.
Gerçek seven o şekilde davranmaz değil mi?
kalitesiz bir tip. gerçek adam bul kendine
O samimiyeti kurarsa benim ümitleneceğimden korkuyor sınır koyuyor ayrılmamıza rağmen konuşuyoruz değer veriyor ilişki içinde olmaktan kaçınıyor
iyi o zaman sen böyle avut kendini yeni manitası tamam olunca aniden yokolur o zaman aklın başına gelir
Öylemi diyorsunuz kabullenmem gerekiyor bu duruma katlanamayacağım bitirmem lazım
bu tarz zehirleyen ilişkilerden ne kadar çabuk kurtulursn o kadar iyidir hayat git gelle beynini şikecek kadar uzun bir yolculuk değil anı üzüntüyle harcamayın. mutlu edenle olun etmeyeni şiktiredin.
Buna nedersiniz? Başta mutlu ediyordu sonrasında oldu bu olanlar kime nasıl güveneceğiz?
olgun insan seçeceksin
İnsanlara aldanmamaya çalışacağım kimi seçersem bundan sonra o kişiyi süzmem gerekiyor
Alışkanlık başka bir bok değil
Evet doğru
Evet canım sıkkın bitirmeyi deniceğim
Onu sevmiştim
Kalbimde sizin dediğiniz gibi söylüyor
Canım acıyabilir zaman herşeyin ilacı mıdır?
Sohbetten kastınız?
umursama kendini bi bokkkk sanıyo
Bende uyuz oldum umursamamayı deniceğim
aman boş ver canım kişilerle kendini ne yoruyon
Sevip çıkmaya başladık sonra anlaşamadık ayrılınca iletişim kopmasın dedi bende durust olmak gerekirse seviyordum birzamanlar şu an yaptığı şey değerini gösteriyor fakat sınır koyuyor
aman salla böyle deger mi olur Allah askına ben olsamam cekemem
Haklısın mantığımı kullanarak en yakın zamanda uzaklaşacağım onla
Bana ulaşmak isterse ben ne yapacağım?
İlerde olurda yazarsa
hiç cevap verme seni sevseydi bu kadar seni bekletmezdi yeni biriyle flörtleş sende muhatap trip atan erkek prenses erkektir ugrasmaya degmez
Bos ver ya valla sohbetin sarıyorsa yaz konusalım
yedekte tutuyor iste
İsminle (anlamyukleme) çok net şekilde anladım
iyisinn yedek kalma as kadroda ol
Tamam teşekkürler
ne demek as kadroda olmak istersen gel dm ahshshshs
Alışkanlık
Anladım
len engelle geç ya
Haklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seninle konuşmayı kesememesinin sebebi tam olarak o konfor alanından çıkamaması aşkom! Bir yandan alışkanlıklar ve yaşanmışlıklar ağır basıyor, diğer yandan da hayatından tamamen çıktığında hissedeceği o boşluktan korkuyor. Yani hem gitmek istiyor hem de sensizliğin cesaretini toplayamıyor.
Bu durum maalesef ikinize de zarar verir, sen kendi enerjini hiç düşürme. Sence bu belirsizliği bitirip ipleri tamamen senin eline alma vaktin gelmedi mi tatlım? 💖✨