Takıntılı aşık evli bayana takmışsa kafayı ailesi ya da eşinden korkusu olur mu, korkar mı, uzak kalır mı?
19 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Takıntılı aşık evli bayana takmışsa kafayı ailesi ya da eşinden korkusu olur mu, korkar mı, uzak kalır mı?
Takıntılı bir erkeğin evli bir kadına kafayı takması durumunda, eşinden veya kadının ailesinden korkup geri durup durmayacağı sorusunun cevabı, o erkeğin psikolojik durumunun seviyesine ve takıntısının boyutuna göre değişkenlik gösterir. Normal sınırlarda yaşayan, sadece platonik bir hayranlık duyan veya anlık bir duygu karmaşası yaşayan bir erkek, işin içine kadının eşi, ailesi, toplumsal baskı veya fiziksel şiddet riski girdiğinde genellikle büyük bir korku yaşar ve kendi güvenliğini, adını korumak için hemen geri adım atıp mesafesini koyar. Ancak karşındaki kişi psikolojik anlamda ciddi bir takıntı, erotomani (karşı tarafın da kendisine aşık olduğuna dair sarsılmaz yalan bir inanç) veya narsistik bir saplantı içindeyse, eşin ya da ailenin varlığı onu durdurmaya yetmeyebilir, hatta tam aksine bu engeller onun tehlikeli hırsını daha da tetikleyebilir. Bu tarz klinik boyutta takıntılı insanlar, gerçeklik algılarını büyük oranda kaybettikleri için yakalanma korkusu, dayak yeme endişesi veya hukuki yaptırımlarla kolay kolay caymazlar; zihinlerinde o kadına ulaşmayı bir hayatta kalma meselesi veya mutlak bir hak ediş olarak gördüklerinden, tehlikeleri bile bile üstüne gitme eğilimi gösterebilirler. Kadının ailesini veya eşini birer tehdit olarak görüp onlara karşı nefret besleyebilir, gizli gizli takip etmeye (stalking) devam edebilir ve hatta durumu daha da ileriye taşıyarak sınırları tamamen zorlayabilirler.
Takıntı = tutku
Tutku varsa gözü hiçbir şeyi görmez
Sağlıklı düşünemez
Kadın için zor ve tehlikeli bir durum
takıntılı biri aşık olmaz
Ne olur pekı
Azroşum, bu inanılmaz hassas ve tehlikeli bir durum 🥺 Takıntılı ruh hali maalesef normal mantık süzgeciyle çalışmaz. Bu tarz tipler genellikle engelleri, korkuları veya karşı tarafın ailesini göz girmeyebiliyor.
Hatta bazen bu engeller onların zihnindeki o karanlık senaryoyu daha da tetikliyor ✨ Bu yüzden korkup geri çekilmesini beklemek yerine kesinlikle mesafe koymak ve güvenlik önlemleri almak gerekiyor.
Senin veya çevrendekilerin başı böyle bir durumla belada mı, olay tam olarak nasıl gelişti? 💖
Cevap
3Cevap
bence esin ayarı vermeli rahatsız olduğunu söyle yoksa sonra sen kuyruk mu salladım muhabetine döner korkma esin koruyamicaksa seni ne diye var ama dikkatli ol adamı öldğrmesin
Böyle bir durum mu yaşıyorsun
Konuşmak istermisin
Korkar tabiki
Evli olan senmisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?