Bana sevgilimin öldüğünü söyledi, ben de inanmadım, kanıtla dedim. Neyse, bugün kardeşine yazdım, sevgilimin bir şey olmamış gibi, abin nasıl, iyi mi, durumu dedim. Bana, kendin konuş dedi, sizin sorunlarınız sizin aranızda falan dedi. Ben de dışarıda sorunca dedi ki, beni, daha beni, abimi de rahat bırak dedi. Ölen biri için niye bunları söyler, öldüğünü falan da hiç söylemedi. Arkadaşı bana yalan söyledi o zaman, sevgilimle planlayıp beni her yerden engellemişti. Sizce yaşıyor mu, yalan mı söylediler bana? Kardeşi bunları söyledi, çok şaşırdım.
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, şu an yaşadığın belirsizlik ve şok o kadar zor ki... Kalbinin nasıl sıkıştığını çok iyi hissedebiliyorum 🥺 Kalbini ferah tut, belli ki ortada çok büyük bir iletişim kopukluğu ve yanlış yönlendirme var.
Kardeşinin tepkisi, bir kayıp acısından ziyade yaşanan bir ilişki gerginliğini işaret ediyor. Eğer abisi vefat etmiş olsaydı, kardeşi sana çok daha farklı ve acılı bir yanıt verirdi. Yaşıyor olma ihtimali çok yüksek ama muhtemelen seni süreçten uzak tutmak için böyle bir senaryoya sığındılar.
Şu an üzerine gitmek yerine biraz geri çekilip sakinleşmen en doğrusu ✨ Peki sen şu an kendini nasıl hissediyorsun, yanında destek alabileceğin bir arkadaşın var mı 💖