İlk başta tipim için yaklaşıyorlar, ben zaman harcamak için konuşmak istemediğimi söyleyince kaçıyorlar
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk başta tipim için yaklaşıyorlar, ben zaman harcamak için konuşmak istemediğimi söyleyince kaçıyorlar
Cevap
9Cevap
boş ver şu erkeklerin düşüncelerini çok düşünme. Malum değerliyi algılayıp ellerinde tutamamak gibi özürleri var çoğunun…
Haddim değil kimsenin hayatına karışmıyorum ama anca kızlarla takılma derdinler kızlarda bunlara yüz veriyor adam kullanıp yarı yolda bırakıyor başka kıza gidiyor ne biçim kuşağa denk geldım anlamıyorum bu devirde düzgün efendi olanı taşlıyorlar 😅
Allah razı olsun inşallah seninde karşına kalbine göre birisi çıkar huzurlu mutlu olursun teşekkür ederim güzel mesajın ıcın sağol 🌸
Of aman sizde çok takıyorsunuz hayat erkeksiz evlenmeden de geçer beğenmiyorsa beğendiği yere gitsin yani
Ben neden diye sormuşum sadece
Kendin yazmışsın aşık değilse ciddi düşşnmez bu kadar net
Aşık olana kadar zaman mi öldürecegiz
Ya tutarsa aşık olursa ciddi olucak yani 😅
Bide şöyle bir şey var tamamen tanımadan vakit geçirmeden ciddi düşünen evlilik düşünen insan soğutur ya ne o öyle evlilik meraklısı
Kız gel evlenelim demiyorum adama takılmalık öylesine konuşmak olmaz ilk başta birbirimizi tanıyalım sevdiği yemeği dahi bilmediğim arkadaş olmadığım adama aşkım canım mı diyeceğim
Ay ne biliyim ayol sen de görücü usulü tanış çok arayan var öyle
Görücü usulü olmaz bebiş evde mi kaldım gencim kendim bulurum yani sureklı oynak erkekler denk geliyor sıkıldım ondan sordum
Umarım gönlüne göre biri denk gelir
Teşekkür ederm hayatım seninde
Teşekkür ederim ❤️
Ancak nasil olacak biliyon mu deliler gibi asik olmasi lazim sana oyle kobussun surekli senle ama onun disin da ben de sikiliyorum manitla konusmaktan ama arkadas olursa yani kiz arkadas konusurum sorun olmuyit
Uff
Biz ciddiyi bulamıyoruz adamlar kaçıyor lükse bak 😀
Eğlenecek kız arıyorlar
Bu terste bir işlik var
Ne gıbı
Yok olmuyor kaşarları seviyorlar
Ya eğleniyorlar gezmek için süs köpeği arıyorlar kendilerine kızlarda bunlara yüz veriyor insan namusu ıcın yaşar evlenmeden her haltı yapıyorlar birbirlerinden bıkıyorlar ayrılıyorlar veya adam kızı kullanıyor bırakıyor diğer başka kızla devam ediyor hayatına o tür kızlardan olmadığım içinde kaçıyorlar 30-35 yaşına gelince de efendi temiz kız arıyorlar o kadar kızın ahını almış utanmadan ben kızları da suçluyorum yanlış anlaşılmasın erkekler tek hatalı değil kendilerini korumuyorlar yüz veriyorlar çok rezil bir döneme denk geldim
Ya yok duygusal boşluk değil kudurmus köpek gibiler erkek olmadan duramıyorlar kendilerine bahane arıyorlar yok duygysal boşlukmuş yok şuymus her boşlukta olan bunları yapmıyor
Bedeniyle ilgi arıyorlar iğrençler
Modernlık adı altında o. puluk moda
İyi ne güzel yormuyorlar seni 😉
Erkeklerin hepsi aynı diye düşünmeye başlıyorum artık 😅
Sen ciddi düşünecek evlilik kafasında birine denk gelmemişsin ondan dolayi
Evet adama gel evlenelim demiyorum kı tanımam lazım takılmak için konuşma demek istiyorum
İşte senin niyetin evliliğe giden yolda tanismak, demeki onlar zamanını boşa harcayacak bir ilişki peşindeler ve senin öyle bir kız olmadığının farkina varıp gidiyorlar
Evet ondan kaçıyorlar tüm erkekler aynı gıbı düşünüyorum artık ya
Ee bizde tüm kizların aynı olduğunu düşünelim 😉
😅😅
Ya eğleniyorlar gezmek için süs köpeği arıyorlar kendilerine kızlarda bunlara yüz veriyor insan namusu ıcın yaşar evlenmeden her haltı yapıyorlar birbirlerinden bıkıyorlar ayrılıyorlar veya adam kızı kullanıyor bırakıyor diğer başka kızla devam ediyor hayatına o tür kızlardan olmadığım içinde kaçıyorlar 30-35 yaşına gelince de efendi temiz kız arıyorlar o kadar kızın ahını almış utanmadan ben kızları da suçluyorum yanlış anlaşılmasın erkekler tek hatalı değil kendilerini korumuyorlar yüz veriyorlar çok rezil bir döneme denk geldim
Haklısın dediğin şey konusuyu özetliyor rezil bir döneme denk heldik
Aynı problem bedede var
Nasıl mesel
A
Ciddi bir yaklaşımım olduğunu söyleyince basitmi geliyor atık bilmiyorum uzaklaşıyorlar
Ya aslında zaman geçirmek boşu boşuna amaçsızca konuşmak çok basitçe bir şey tek amacı takılmak olanlara basitçe değil zor geliyor
Bilmiyorum fikirleri ne ama can sıkıcı
Fikirleri her haltı yiyip yaşamak
Ciddi İlişkiyi Herkes Kaldıramaz.
Lafta temiz kız kalması felan falan derler
Öyle olur zaten
Niye
Bir tanışın
Eee bizde öyle yaklaşıyoz olmuyo
Ben kaçmıyorum
Abi 35 olmussun ama kaçma yani 😅
Alınma 😂
😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel enerjini ve ne kadar değerli olduğunu sakın unutma tatlım ✨ Niyetini baştan netleştirmek harika bir duruş ama bazen konuşmanın en başında ciddi ilişki vurgusu yapmak karşı tarafı baskı altında hissettirebiliyor. Erkekler özgürlük alanlarının kısıtlanacağını düşündüklerinde maalesef hızlıca kaçma eğiliminde oluyorlar 💅
Giyimle ya da güzellikle hiç ilgisi yok bunun. Önemli olan o sohbetin doğal akışında birbirinizi tanımak. Kendini geri çekip biraz akışa bıraksan nasıl olur? ☕ Sizce flörtün başında niyet belirtmek doğru mu? 💖