Erkeklere neden sadece sevgilim var deyince uzak duruyorlar?

Sevgilim yok ve hayatimda birini istemiyorum ancak biliyorsunuz ki sosyal medya herkese acik platform ve mesaj atan erkeklere konusmak istemiyorum deyince uzaklasmiyorlar ancak sevgilim var diyince mesaj atmayi birakiyorlar. Neden böyle sizce?
Manitası olan hatuna asılmak racona terstir. Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayız. 😉 yapanda bizden değildir. Manita yoksa o kapı her zaman açılmaya potansiyeli vardır. Bu yalana devam edeceksin
Çünkü onlar istemiyoruz deyince bize saygı duymuyorlar. Sanki naz yapıyormuşuz gibi görüyorlar ama bir erkeğin varlığını öğrendikleri zaman o erkeğe saygı duyup uzak duruyorlar. Çünkü sevgilsi olan kıza yürümek erkekliklerine ters geliyor.
Çünkü erkekler senin onları istememe kararına saygı duymaktansa tanımadıkları bir erkeğe saygı duymayı tercih ediyor, kadınlar neyi isteyip istemediği umurlarında değil pek.
Bak hem cinslerimize ne kadar saygılıyız görüyorsun değil mi? Yani papaz olmak istemediklerinden sanırım. Ne bileyim sevdiği bir insan olan rahatsız edilmez. Ama bazıları var ki her durumda yürür :)
Cevap
30Cevap
Normal
Erkek ancak bir erkeğin varlığına inanırsa ve bilirse senden uzak durur.
Ataerkil bir toplumda yaşamanın sonucu mu demeliyim bilmiyorum ama erkekler sadece sen bir erkeğin himayesindeysen sana saygı duyar.
(Genelleme yapmadım bu arada sadece soruda ki erkek tipine yönelik soyledim 😂)
Buradakilerin bazıları sorunu anlamamış senin çok garip anlamamaları neyse herhalde sevgilileri var deyince karakterlerini yediremiyorlar o yüzden geri çekiliyorlar Ayrıca sevgilim var deyince de işe yarıyor Yani mecbur bırakıyorlar belirli bir şeyden sonra çok takma derim
Onu istemeyen kadını değil sevgilisini ciddiye alıyor çünkü, onlara göre sevgilisi olmayip hayır diyen her kız naz yapıyor
Doğru tespit bu arada sjsjsjsj israrcilik çok var ama gerçekten öyle olan kızlarda var yani iki ucu boklu deynek
raahtsız etmiyorlar adamlarmış önce sevgiline hemcinsine saygı duyuyor sonrada sana saygı duyuyor hiçbir erkek sevgilisine başka erkeğin yürümesini istemez. yaw he güzel kardeşim değilsel
Bana evli olan bile yeri gelse çekici gelebiliyor , ama sevgilisi olması sanki itici bir şey gibi hissediyorum , sevgilisi olan kızla bırak konuşmayı selam bile vermem sahsen
1. Kural devreye girdiği için.
(Başkasının mıntıkasına girenin cezası ıslak sopa eşliğinde dayaktır)
Hujjhhgvvvv
Amaçları belli çünkü. Çok nadiren arkadaşça davranırlar ama o da binde bir gibi.
Sınır koymakta bazen işe yaramıyor kanka vb demen boş oluyor.
Yahu bu klişe laflarda tükenmiyor hiç
Ne amaçmış bu ya
Soru zaten saçma
Konuşmak istemediğim erkelere sevgilim var diyorum nedir.
Var sa konuşmaz buda bir saygı göstergesi değilmi
@MtAydın1907 ya amaçları var ya karşısına hemcinsini almak uğraşmak istemiyordur.
Yani şöyle diyim bende, konuşmak istemiyorum dediği halde devam edip sevgilim var diyince susuyorsa bu iş anormaldir.
Vatandaş şartları zorluyor belli bir diyalogdan sonra kabullenemiyor.
E sizinde buluttan nem kapıp hadi abicim güle güle demeniz saniyelik bir olay
Bu süreyi çok mazur görmeyin lakin
İş rahatsızlık seviyesine gelince tabikide ayırmak lazım şak diye
@MtAydın1907 bazen diyince de anlamıyorlar ya. Ben kurtuldum bir şekilde de Instagram gibi bi mecrada sorun. Artık gerçi yan hesap açmalarıda banlayabiliyorsun o güzel oldu eğer iş görüyorsa.
Ama bence soruda bu dediğim sorulmuş. Ben o amaçla söyledim.
@MtAydın1907 sevgili olunca susmaları bu manaya gelir gözümde en azından değilse de anlamayanı elbet bende blokelerim kırılmasını göze alırsam
öyle deme bazı andavallılara savgilim var desen de uzaklaşmıyorlar
Sırf uzak dursunlar diye sahte Nisan yüzüğü takanlara sormak lazım bunu. belki daha iyi Cevap verirler.
Bizi bunu yapmak zorunda bırakanlara sorsanız daha iyi cevap alırsınız sanki
Sana değil sevgiline saygı gösterdikleri için
Amaçları tanıyıp anlaşırsa sevgili olmak istediği içindir
E ne guzel iste saygi duyuyorlar bir de sevgilin olmasina saygi duymasalar? Sanslisin iyi adamlarla konusmussun
Erkeklerde gelişme var normalde sevgilim var dendiğinde de asılırlardı.
Sevgilisi bulaşır diye. Karaktersizlik. İstemiyorum denildiğinde de vazgeçmeli.
Sevgilin olsa da başka erkekle konuşman ona ihanet edeceğini göstermez bence
Kanka ayarlardan mesajları kapat istek geldikçe bas engeli yabancılardan mesaj almıyorsun fasa fiso çok takma erkek milleti böyledir bende erkeğim ama biz ciddi ilişki yolundayız elhamdülillah
siz neden uzak duruyorsanız onlarda aynı sebeple
“Sevgilisi” olan bi kızla neden yazışmaya devam etsinler ki 🙄
Devam etsinler dememiş zaten. Biriyle konuşmak istemediği zaman, neden rahat bırakmaları için illa "sevgilim var" yalanını atmam gerekiyor demiş.
Erkek olsun bende arkadaş olurum. uzak durmam, sevgili oluyor evli oluyor yine konuşuyoruz.
En İyi Cevap