İki insan arasında karşılıklı hislerin, heyecanın olduğu ve bir şeylerin başlamasına, adının konmasına doğru gidilen bir süreç düşünün. Tarafın biri bu heyecanla diğerine yönelmişken ve ona doğru bir adım atmaya hazırlanırken, tam da bu esnada gidip başkasıyla cinsel anlamda birlikte oluyor.
Sorulduğunda ise bunun tamamen "fiziksel bir ihtiyaç" olduğunu savunuyor.
Ortada karşılıklı duygular ve bir beklenti varken böyle bir şey yapmak gerçekten masum bir "ihtiyaç" olarak görülebilir mi? Yoksa adı henüz resmi olarak konmamış olsa bile bu yapılan düpedüz bir sadakatsizlik midir?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Birine yakınlık hisseden biri hiç bir amaç için başkası ile yakınlaşamaz bencw
İnsan bedeni ona zorla bir şey yaptıramaz de eylemler de erdemler de suçlar da hatalar da bir tercihtir ve bahanesi yoktur. İnsanı insan yapan bu prefrontal korteks varken hayvanı içgüdüsune bahane buluyorsa kendi insanligina bile saygısı yoktur. Rezil bir insandir
bu duumda ilişkideadı konduktan sonrada ihtiyacım vardı o amaçla şikiştim büyütlecek bir şey değil aşkım diyebilir :D
En büyük kıvırma taktigi büyük çalkalayanların bir söylemi şherefsizliğin entellektüel okumuş master yapmış hali hadi çok sıkıştın cek 31ni rahatla awqxxx yhavsahıı bide sallamış ihtiyaç felan birde bu duruma inanan kadınlar var yemeyin
Adı konmamış bir şeyin ilişki olduğunu savunmak peki nedir?
Başka sorum yok hakim bey/hakime hanım.
Uzak durmak gerekir pek güvenilecek biri dehil
@nazikbirkaos tecrübeli gibisin
Yapılan düpe düz sadakatsizliktir. İhtiyaç adı altında kılıf uydurulamaz.
düpedüz sadakatsizlik
Sadakatsizliktir
Karşılıklı değilmiş demek ki o hisler.
Bunu kimin yaptığına göre durum değişir
Kimden kasıt?
Yapan kişi erkek mi , kadın mı? Karakteri nasıl, sebebi ne.. vs
Düz mantıkla doğru sonuçlar çıkmaz. Detaylar önemlidir.
Kadın ya da erkek olması bu durumu zerre kadar değiştirmez bence. Sadakat, karakter ve birine duyulan saygı cinsiyete göre değişkenlik gösteren bir şey değil ki.
Aralarında duygusal bir çekim varken ve bir şeylerin başlamasına hazırlanılırken gidip başkasıyla birlikte olmayı cinsiyete veya bahanelere bağlayıp meşrulaştıramayız. "İhtiyaçtı" kılıfı erkek yapınca başka, kadın yapınca başka bir anlam mı taşıyor? Niyet ve eylem ortadayken detaylarda gerekçe aramak, sadece yapılan durumu normalleştirme çabası gibi duruyor. Cinsiyet ne olursa olsun, birine yönelmişken başkasıyla olunabiliyorsa konu daha ne kadar net olabilir
☺️🥂
Karaktersizliktir
Sadakatsizlik
İhtiyaç ihtiyaç ihtiyaç
Aldatmak bildiğin bu
Karaktersizlik
İğrenç bee
K@hpelik.
serefsizliktir 🙄