Taktik uygulayın taktik. :D Şaka yapıyorum, bam bam belli edin.. Duygularınızı belli ettiniz diye de kaybediyorsanız, iyi ki kaybetmişsinizdir o zaman.

Taktik uygulayın taktik. :D Şaka yapıyorum, bam bam belli edin.. Duygularınızı belli ettiniz diye de kaybediyorsanız, iyi ki kaybetmişsinizdir o zaman.
Kim daha çok severse en çok o üzülüyor
Ama bu deli gibi sevmeme engel olamaz
Ben içimden geldiği gibi davranmak istiyorm
Duygularımı baskılamak istemiyorm
Bir ilişkide duygularını en çok belli eden taraf kaybetmeye mahkum değildir. Aslında, duygularını ifade etmek, dürüstlük ve samimiyetin bir göstergesidir ve sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturur. Sevgi dolu, güvene dayalı ilişkilerde her iki tarafın da duygularını özgürce ifade edebilmesi önemlidir. Bu, ilişkiyi daha derin ve anlamlı kılar.
Duygularını açıkça gösteren biri, partneriyle daha güçlü bir bağ kurar ve ilişkiye duygu katar. Kaybetmek, duygularını ifade etmekle değil, karşılıklı saygı ve anlayış eksikliğiyle ilgilidir. Önemli olan, duyguların karşılıklı olarak anlaşılması ve dengeli bir şekilde paylaşılmasıdır. Bir ilişkide, duygularını göstermek, kazanmak ya da kaybetmekle ilgili değil; daha çok, ilişkiyi beslemek ve büyütmekle ilgilidir. Samimi ve açık olmak, her iki tarafı da kazanan yapar.
Duygularını en çok belli eden değilde en çok seven kaybetmeye mahkumdur. Her şeyin 0 ile 100 arasında bir yüzdelik oranı vardır. İlişkide %60 oranında seven biri karşıdakine %40lık bir oran bırakıyor. Sonuç olarak en çok seven sevdiği kadar sevilmediği için mutsuz oluyor ve ilişki bitiyor.
Ricalar 😄
ilişki içinde sevdiğine sevdiğini hissettirmek kaybettiriyorsa bence zaten o yanlış bir ilişki ve bitmesi kaybetmiş gibi hissettirmez
Teşekkürler
Ricalar 😅
Cevap
6Cevap
Merhaba,
Katılmıyorum, yanlış kalpte ise evet katılıyorum!
Evet genellikle onlar kaybederler
Gerçek bir ilişkide kazanan ya da kayden olmaz, ya birlikte kazanılır ya da birlikte kaybedilir
seviyorum dediğim ve belli ettiğim için zayıf görülüyorsam sevgilim tarfınadn bitsin zaten o ilişki
Yoo kaybetmeye mahkum değil. Aşk dediğin kişilik ve karakterin uyumlu olması gerekli birbirini seven kadın ve erkek
Bence duygularını belli etmesiyle alakası yok, duyguların karşılıklı olmasıyla alakası var bunun.
Beni cepte görecekse ne diye ilişki yaşıyoruz ki?
Taktik felan yok bodoslama söylemeyi tercih ederim, ama erkekler biraz nazlı
Mahkum evet.. UMURUMUZDA bile değil neleri kaybetmedik onun lafı bile olmaz...
Taktik uygulamak tamamen saçmalık ama maalesef gittikçe daha çok insan taktik yapmaya çalışıyor
duygularini saklayan biri degilim, ben kazanmadim hic.
Sapık gibi bunaltıp belli edenler sevgi göstermez sadece sinir bozucu yerini bilmezdır öyle insanlarla hayat geçmez
Karşı taraf da gösteriyorsa bir sorun görmüyorum
Evet ama olsun taktik falan yapamam.
En çok seven kaybeder hep
Olabilir galiba sanırım
Tabii ki kaçınılmaz son
Evet
Dozunu kaçıran taraf
Aynen mahkumdur bence
Olabilir
Zor oluyor be taktik falan uğraşılmıyor
Öyle gibi
akakası yok