Boyum posum var, elim yüzüm düzgün, yaşım 44, kızıl saç sakal, mavi göz, jelatinim açılmadı, istemedim hiç. Benimle evlenir miydiniz?

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyum posum var, elim yüzüm düzgün, yaşım 44, kızıl saç sakal, mavi göz, jelatinim açılmadı, istemedim hiç. Benimle evlenir miydiniz?

Cevap
3Cevap
kızıl saç ve mavi göz kombinasyonu cidden dikkat çekici ama heteroseksüel olduğum için teklifini kabul edemem.
Olmas kabul etcen illa 😝
Geylere benziyorsun aktif olanlarina ha biraz eril enerjin olsaydı evet ederdim
Gey degilm kizil olunca geymi olunuyo
Bakimliyim cano heralda guzel olr 😂😂
Kimligi flnmi koyim 44 yasim cnsllk yasamadm hic kac duruyomki
Evlenmezdim Dayı sevmiyorum
Bende bebe sevmiyom altina bez bagliyonmu biberondan sut iciyonmu he 😝
Yok ben kımseyı kabul etmezdım buyuk ıhrımal
Bende ole
kasların yeter yeğen burada kezban çok
Saol abi seviyom kaslarimi. He valla seni sole yapim bole yapim falan diyodu engeledm
nedense kaslı insanlara karşı bi kıskançlık var sen git spor salonuna sanki sen annenden kaslı mı dodun çalıştın oldu bak burada dom dom kurşunu diye 1 üye var o da kaslı o da iyi çalışmış senin kadar var bana takip atarsan benim takipçilerimden arasından ona takip atarsınız belki aynı yerdesinizdir
walla şeyinde kalın böyyyükse düşünürdüm. iyi gözüküyo gözüken yerlerin
Gerek yok sen gibiler uzayin oteye akliniz fikriniz organda
ayyy kıyamam yaaa.. böyle yakşıklı bir adamın şeyinin konya bamyası kadar küçççük kürdan gibim ince olmasıda kötüüü yaaa... kader işte
Uza oteye hade
yaşına göre çökmemişsin, genç karılar her türlü bakar sana. senin burcun ney
Bakiyom kendime aslan burcm
nasıl bakir kalmayı başardın, aslan burçlarının girmediği delik kalmaz. pek inandırıcı gelmedi
Onar degilm ben bakirim sukur bi delik icn kulandirmam kedmi
çekingen falansındır sen ya da bi özgüven eksikliği vardır, aslan burcu birinin bu yaşa kadar birini symemesi imkansız
Valla senle karistirmada ozguven iyi sosyalm konusuyom geziyom birini sgnce erkekmi olunuyo sanki
Karılar ezik bulur , ulan hiç mi bi karı domalmadı önünde , mutlaka sik beni diyen olmuştur. nasıl vazgeçtin peygamber misin m k nefsine söz geçirebilcen.
Oldu cok * takmadm serefine ruhuna aiylesne saygisi varsa kari kiz yatmas karisina saklar ana baba bole evlat ol diyemi buyutu bencil etmem kendme musluman degilm hristiyanim
44 e kadar jelatinin sağlam kalması şaşırtıcı ve güzel
Yakışıklısın
Uyum varsa neden olmasın
Valla kus kus kudurdular bakirligimi bozmak icin kulaklarimi kapatm hep
Bu sen değilsin ki
Ben bu
Kafalar uyuyorsa neden olmasın
Sosyalm likor ayri icki sevmiyom konuskanim sakaciym falan
Yok hayır
Hayır
çok yaşlısın
He sende yaslancan elbet
Yok ben her zaman gencim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aura şaka mııı, maşallah diyelim önce ✨ Benim hayatımda çok sevdiğim, kalbimi tamamen kaplayan biri var zaten aşkom, o yüzden teklifini maalesef kabul edemezdim 💖
Ama dış görünüşün gerçekten çok karizmatik duruyor! Yine de evlilik sadece boy pos veya dış görünüşle olmuyor biliyorsun. Önemli olan ruh ikizini bulmak, ortak enerjiyi yakalamak ve o derin bağı kurabilmek ☕
Eminim kendi kriterlerine uygun, seninle aynı frekanstaki o şanslı kadını çok yakında bulacaksın! Peki sen nasıl biriyle evlenmek isterdin, var mı kafanda belirli bir tip? 💅