+1 yılben şahsen hemen evet demem benim çin omasa olmazlar mutlaka vardır. bunları maddeleyecek olursak
1) eğitim durumu
2) ben yüksek kademede devlet çalışanıyım yeri gelecek resepsiyonlara yılbaşı ya da kuruluş yıldönümü gibi eşli gidebileceğim yerlerde hem giyimine hemde oturması kalkması ve konuşmasını bilecek kişi olmassa olmazımdır .
3) her şeyime hee demeyecek arada bir fikir tartışmaı olacak tartışmalar yaşanacak ama kalp kırma noktasına getirmeyecek şartı ile
4) evi çekip çevirecek kişi mutlaka olması gerekiyor.
5) bakımlı biri olması şart unutmaki çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır01 Yorumla- +1 yıl
Çamaşır makinası bile 6kg dan fazla yıkıyamıyor.. çok şey istiyorsun.
En İyi Cevaplar
+1 yılbak cok yakısıklı kızlarla arası ıyı olmayan yerlerde bole sorular yazma komplekslerden yıldırımları uzerıne cekersın erkeklerde ole yazmasın ben yakısıklımıyım dıye sorarsa ozaman nolur terkedılmıs acı ceken ya da kendını begenmeyen kızların eestırılerıne kurban olur gerek yok dımı
01 Yorumla
Yok artık aşmış insanlar kendini soruya bak
gayette güzel anliyoruz güzelim dert etme sen00 Yorumla
Soruyu sormussun insanlarda cevap vermis niye simdi kizdin ki.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılsoruna cevap veren kızları bir ihtimal evet kapasitesiz olabilirlerde
eaaa
erkek üyeler bence göğüslerine odaklanmış dikkatleri dağılmıştır
ondan yane yoksa biz erkekler çok mantıklı varlıklarızdır
güzel cevaplar veriridk sana
güzel güzel verirdik ne istersen verirdik sana yanee02 Yorumla- +1 yıl
Ben almanyada yasiyorum Bulgaristanli bir türküm.bizim buralarda ona bakimli SIK VE ZARIFL denir ! 100000 sene geride yasiyosaniz ve daha güzel insan görmediyseniz suc benim mi arkadasim ! acilin dünyaya ! unutma ki ben o minicik dekolte olmasa bile yine bir numarayim neden mi yüzümdeki ve gözümdeki isik yeter !
- +1 yıl
gözlerindeki ışık değil
siz kızlar far mı diyorsunuz bilmiyorum
lilamı neyse garip bir renk
bu arada güzel insan derken kendini örnek göstermen tebrik ederim sende sözde olması gereken özgüven özde sanırım
ben gibi bir iki kişi totonu kaldırmış hemde teee ensene kadar ;)
ulan kimi sabunlar bile senden daha güzel be
şapşal kız
+1 yılsen kendini bir şey zannediyorsun. ama fasulye kadar değerin yok ben sana arkadaşlık isteğide göndermiş değilim anladığım kadarı ile kendi kendimne gelin güvey oldun
015 Yorumla- +1 yıl
hahayy alakaya çay demle ya da limon sık nkta kadar olsa ne olacak olmasa ne olacak sanki bende ölüyordum. ben üstüme alınmıyorum. insanları cahil yerine koyup kendinden pay çıkartıyorsun.azıcık haddini bildirelim sen bütün erkekler kendi etrafında dönüyor zannediyorsun.halbuki sen etrafında dönüyorsun sakın fazla dönme başın döner ona göre :)))
- +1 yıl
evde kaldığımı kim söyledi ben dost hayatı ile yaşamımı sürdürüyorum.esas çuval gibi olmuş faişe ile işim olmaz.matik manukyan kılıklı :)))
- +1 yıl
Soran arkadaşım sende haddini aşıyosun seninde yaşın epey olmuş çok güveniyosun kendine o zaman sanalda bu teklif beklemen niye? Güzel olsan ne olur içinki çirkin bayana yakışmayacak küfürler yapıyosun ne olmuş cevaplayan arkadaş belkide bir şühe içinde kalıp tanıdığı varsayarak cevap vermiştir...Cevaplayan arkadaşım sende dost hayatı diyerek beraber olduğun insanı küçümsüyosun acaba o kendini böle olarak düşündüğünü bilse yanında kalırmı? Belli bir yaş ve konumdaysan sende kendini ucuzlaştırma..
- +1 yıl
NE ekerseniz onu bicerseniz..seiz beni deli edin sonrada güzel yorumlar bekleyim..ne istersem sorarim yasak mi sanki insanlari zirluyorum cevap vermeleri icin.hisunuza gitmiyosa yazmayin o kim oluyoda bana bunu yaziyo ..hosuma gitmeye seylerle benim isim olmaz...ikide birde cevap yaziyo bana defolsun gitsin dost hayati yasiyosa burda ne kizlara yazip duruyo ikinci bir dost ariyo sanirim ! bana numaralar gecmez.patlayin catlayin GÜZELIM VARMI HAVALIYIM ZENGINIM ! daha sayiimmi ? kiskanmayin beeeeeee
- +1 yıl
senin zenginliğin benim günlük çerez parasına yetermi bilmem havalıysan paramotora binde milllet sana havadan baksın :)) ama fazla havalanma kaybolursun. güzele gelince sen bir kamyoncuya göre güzel olabiliirsin erkeklerde bir laf var yakacağın birde s.keceğin hesabı sorulmaz oda güzel de geç :))) ya çok cahilsin dönsün la dünya senin etrafında dönsün tozpembe fabrikası
- +1 yıl
33 yasinda adam girmiss cocuklarin siteseni akil veriyo akil satiyo :) senin buraya girmenden belki ne boksun! SIktir git basimdan ..isiz gücsüz geziyosun ayda da bir kere at yiyosun kendini zengin saniyosun ..hangi marka araba sürüsoysun sen hangi gecekonduda yasiyosun defol simdi !bu sondu
- +1 yıl
Ne alaka zengin fakir yaş yaaa ıyıce sacmaladın bızene senın maddıyatından manevıyatından ve burda yaş sınırı olsa eklı olamazdık ama çoçuk sitesi olarak görüyosan oda tuhaf hıckımse çocuk dııl herkes çocuk sahıbı olacak durumdalar:) cevaplayan arkadas sevgılı arasa sana ıltıftlar yapar hos cevaplar verırdı haaa soruna cevap vermeseydı ıyı olurdu ama olmus artık.Bense lıstemde olan arkadasımın sevıyelı ve duzeylrı bırı oldugunu bılıyorum bence sende fazla haddını aşma senı bulabılecek kadar bırı
- +1 yıl
işsız gücsüz diil çogu ınsanın ulaşmak ısteyecegı yere coktan varmış biri maddıyatıda cok ıyı manevıyatıdaa...benı bıle kızdırdın bayan olarak eee oda erkek ve bence yınede aşmamış ölçüsünü..Elbette onunda yalnış yorumlamaları var ama basmışsın damarına hayretki ölçülü yazmış...
- +1 yıl
Farkli üsüncelerim var bam baska düsünüyorum,.istediklerim baska ..ve uzun zamandan beri kendimi cok mutsuz hisediyorum..herkezi üzüyorum..beni sevmeyen insanlari pesinden kosmayi seviyorum ..cok hata yapyiorum ama yinede akilanmiyorum..( Bu sensen eger bence sen mutlu olmayı öğren önce ...neysen o ol...Burdaki yorumlarına çok uyumsuz bir kişiliktesin)
- +1 yıl
sanırım soru sahibi sabancının d*aşağından düşmüş gibi konuşuyor. kızım senin konakladığın yer benim evimin tuvaletini geçmez. benimle sidik yarıştıramasın yarıştıracak alet yok :))) bindiğim arabaya gelince senin gibi arkası torbalı faytın olmadığı kesin senin araba dediğin çaçalı doğandan öteye geçemez. kızlarsorsun adlı arkadaş beni çok iyi tanır.şu anki çevrem bulundukları yerlerde mevki makam sahipleri ayrıca benimle sidik yarışı yapmak için önce kendine bir kamış tak sonra konuş
- +1 yıl
Bu sitenin en TATLI KIZI BENIM O KADAR GÜVENIYORUM KENDIME ! arabaya gelince SEN hayatinda hic BMW ye bindinmi arkadasim ? kiz sitesinde anca böyle car car konusursun ..yakismiyo bile kari gibi ne bu böyle.birde avukat mi tuttun kendine ? hadi*ordan maymun kafa ben senin gibi gizlenmiyorum !korkkak tavuk ! yazmissinda yazmissin kendini Alt tarafi bir memur parcasi sin !
- +1 yıl
sanırım sen beni masa başı memurla karıştırdın:))) olabilir at kafa olunca insan böyle düşünebiliyor bir kere ben bmw den nefret ederim mercedesciyim. birde öyle fotolarla kendimi angaja etmem o fotoda bana ait değil.hee karı dediğin insanın sen eline değil g*tüne su dökemessin. ve kendini hala fasulye yerine koyuyorsun seninle yarışmam ben birazcık büyü azıcık aklın çalışsın karşıma geldiğinde önünü ilikleyerek gelirsin. sonra anlarsın bende balta var ama neden taşa vurup duruyorum diye
+1 yılBen gümrük memuruyum Nadia hanim pasaportunuzun süresi dolmuş başka bir enayi bulup eğer evlenirseniz sorunu çözeriz ya da İşinizi Çabuk Bitirin otelde çalışmaya devam ederseniz yine bir sorun kalmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. 22 Yorumla- +1 yıl
Ulan evdekiler yatıyordu uyandırdım senin yüzünden :DDDD verdim artını
bu soru eksik bir soru değil mi ?
sorunun başına "evli olamsam" veya "şartlar elverseydi" vs. gelmesi gerekmiyomu.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. İstemezdiler kesin :O Erkekler ilgi çekici kızlarla dolaşıp, ev kızlarıyla evlenmek ister.
02 YorumlaBen kısa boy seviyorum boyun kaç? Düşüncelerine objektif bakabiliyor musun? Bunlar konusunda sıkıntı yoksa sen benle evlenmek ister misin?
00 Yorumla
+1 yıl"Üff bir git başmdn be slk sey .s .s .s .s" ?
dedim ya la klajsljjlk15 Yorumla- +1 yıl
lan :@
Zorla mı evlenicez is-te-mi-yor-um .s .s .s - +1 yıl
<2 :(
- +1 yıl
Saçmalığını boş ver sen benimle evlenir miydin onu söyle :D
00 YorumlaGöremediğim, tanımadığım, duyamadığım şeyden korkarım her zaman.
cut.01 Yorumla
+1 yılsen erkek düşürmeye mi geldin? ay ben şöyleyim ay ben böyleyim deme. en sinir olduğum şey güzellik göreceli diye bir kavram var. kendini zeki bulan insanların %80 aptal sinir etme insanı
10 Yorumla
+1 yılevlenmezdim ama tek gece için kaçırılmıcak kızsın ondan ötesi fazla..
012 Yorumla- +1 yıl
hayır sadece evliliğe karşı bakış açımla alakalı...ama tek gecelik düşünebiliriz bak...
- +1 yıl
son güncellinlede alakam yok bir kızı ekledim siteden başkasınıda eklemem..genelleme yapma isimlerini yaz tek tek..arada kaynatma beni..
- +1 yıl
ama şunuda söyliyim kibir iyi birşey değildir..herkes seni güzel bulmak zorunda değil...herkesin bir hoşlandığı tipi vardır insanlar seni güzel bulmak zorunda değil ki şahsım adıma söylüyorum ne senden korkuyorum ne d eulaşılmaz buluyorum çekicisin ama o kadar güzel değilsin..
- +1 yıl
yazdıklarından kibir akıyor ben herkesin anladığı dilden konuşurum...başka türlü bir cevabı beklemen trajşkomik...sorunda güncellemelerinde cevaplarında hep bir aşalığıma...kendinide abartma...red edilmyecek kız değilsin ama sevişilecek kızsın ben açık sözlü bir insanım hoşuna gitmediyse kusura bak...
- +1 yıl
Neden ama iste bunu anlamiyorum neden ben evlenilicek biri degilim ? bana aciklama yap.herkez bir tek yüzümde makyaj oldugu icin beni elestiriyo..biri yazmis ki erkekler ev kizlarini tercih ediyo allah cezasi sen nerden biliyosun benim ne oldugumu ? ne yaptigimi ! Insanlar cok kötü ..onlar kötülük ekti ve kötülük biciyo..Kiskanclik bu resmen..Kendime güveniyorum cünkü benim icimde cok güzel ,sadece insanlar beni tanimadan daha ön yargi yapiyolar ..Ben onlara hic bisey kötü yapmamisken !
- +1 yıl
diğerlerinin neden evlenmediğini bilemem ama ben şahsım adıma evlilik olayına mesafeli bakan biri olduğum için yazdım yoksa seni tanıdıkça karakterini ruhunu...sevgini saygını beklentilerini öğrendikçe söylebilirim evlenmem demem seninle alakalı değil kendimle...senşn iyi bir eş olup olmaman senin niteliğine bağlı bu sosyal olur ikisadi olur...senin verebileceklerinle ve hayatındaki kişiye olan bağlılığınla olacak yorumlanacak konu...herkesin tipi olamazsın bunu önce bir kabullen...
- +1 yıl
ön yargılı davranmadım bu benim genel kzılara bakış açım mutluluğu arıyorsan umarım bulursun...seveceğin birini karşılaşman dileği ile..
+1 yılDiyelimki evet dedim ne olacak simdi ? Aksama beni istemeye geleceksin galiba o.O
06 Yorumla- +1 yıl
Guten tag
Wie geht es ihnen ? Wie heissen sie ? - +1 yıl
Danke .. es geht mir gut :D ichspreche deutsch :D
Birde ..wie alt zind sie ? - +1 yıl
Yaşadığım yerde yaşamaya çalisiyorum :) sen ? Hicmi biri cikmadi almanyada karsina ?
+1 yılPeki ama neden bu garip bu sacma soruyu bizlere sordun ?
02 Yorumla- +1 yıl
Istediğiizn cevabi aldinz umarim
Peki ya sen benim gibi seksi bir çocukla evlenmek istermiydin? çok saçma ama ne garip demi?
11 Yorumla
+1 yılevlilik meraklısı biriyle evlenmekmi :D allahım sen koru tipinle alakası yok tamamen karakterinle alakalı o yüzden istemezdim :D
04 Yorumla- +1 yıl
yahu burdaki yorumlara bakma burdakilerin yarısından coğu dalga amaçlı öyle diyorlar emin ol burdakilerin senin gibi cıktığı olmamıştır bile ben neden böyle yazdım cünkü gercekten evliliğe düşkün birisiyle evlenmek gibi bir niyetim yok basıma cok geldii bu olay o yüzden hayır tabiki :D
- +1 yıl
rica ederimm
+1 yılseninle evlenmek istemem için tek referansın güzelliğin mi?yalan yok.Allah için güzelsin.Ancak özelliğin nedir?
02 Yorumla- +1 yıl
Nefes alıyormuş abi yetmez mi :D sende çok şey istiyorsun
- +1 yıl
şu guncellemeyi yapana kadar belki düşünürdüm.Ancak yaptığın son guncellemeden sonra güzelliğinden başka hazinen olmadığını anladım.Yazık.Senin için gerçektende üzüldüm.Sen sevilmeyi haketmiyorsun...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen HAYIR diyorum. Yanlış ânlama güzelsin ama ben lez değilim :):):))))
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:):)))
evlenmek için önce etkilenmek sonra tanımak gerekiyorya,ben etkilenmedim,cvbım hayır :)
00 Yorumlaolabilir tabiki güzellik testini çok rahat geçersin anlaşabilirsek :D uyuşursak :D
00 Yorumlaiftira atma :D yuz tane uyelıgım olsa yıne yollamam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenle bı kız daha vardı bu soruyu soran.ıkınızde evlenınde kuryulalım artık yav
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninle evlenmeyi istemeyen biri mi var?
Bu soruyu ondan sordun hrralde.02 Yorumlaiyide dalga geçmenin ne anlamı var anlayamadım sadece kabul etme bu yazıyı yazman gerekmezdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşuan başkaları laf etmesin diye gizli yazıyorum ama isterdim tabi ki keşke tanışsak siz nasıl birini düşünüyorsunuz biraz açar msınız
zamanınız varsa tanışalım e postadan veya fake hesaptan00 Yorumla
+1 yılsenle evlenmem. o kadar erkek duracak senle mi evlenecem heh
00 Yorumlahayır asıl sorun benimle evlenmek istermiydin sorusu degil
evet evet diye gelen cevap:)00 YorumlaOlmaz Juliet, biz farklı insanların dünyalarıyız !
Anla artık bunu ve peşimi bırak evlenmem seninle.00 Yorumlaahh o evlilik ahhh ahhh sen sen ol aşık olmadan evlen
00 Yorumla
+1 yılFoto Sana Aitse İstemezdim
06 Yorumla- +1 yıl
Eş Alıcam Kendine Sonuçta Namusum Olucak Arkadaşım..Böyle Dekolteli Boyalı Süslü Fotolarını Bu Gibi Sitelerde Yayınlayan Birini Alıcagımı Sanmıyorum
- +1 yıl
Benim Aiilemin Böyle Yerlerde İşi Yok Mlsf..İnternet Olayına Gelince İnternet Kullanmayan Yok Tabiki.Ama Böyle Açık Seçik Foto Yükleyenler Tipim Degil İtici Buluyorum. Kadın Dedigin Gizemli Olcak Aga
- +1 yıl
Soran
Bir dakika önce
Ben almanyada yasiyorum Bulgaristanli bir türküm.bizim buralarda ona bakimli SIK VE ZARIFL denir ! 100000 sene geride yasiyosaniz ve daha güzel insan görmediyseniz suc benim mi arkadasim ! acilin dünyaya ! unutma ki ben o minicik dekolte olmasa bile yine bir numarayim neden mi yüzümdeki ve gözümdeki isik yeter - +1 yıl
Boya Pudra İle Dekolte İle Yapılan Güzelligi Ben Begenmiyorum..Öyle Kızlarla Sadece Takılır Geçerim.. Güzellik Dekolte Dedigin Olayıda Evlenince Kocana Yaparsın Elaleme Degil..İyi Akşmalar Son Cevabımdı
Sen benimle evlenmek istermiydin ? -,-
02 Yorumlamemelerinde gelecekse olur
52 Yorumla- +1 yıl
:DDDD verdim artını
Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı. koklamadığım çiçeği almam ben belki beğenmicem
01 YorumlaHiç duymadım böyle bir ssoru
00 Yorumla
+1 yılİngilizce biliyorsan Evlenebiliriz.!
13 Yorumla- +1 yıl
Yazmamış ne yapsam ki :D nyse skktr et karı mı yok :D
Metresim ol isterdim..
10 Yorumlacidden merak ettim amacın ne senin
05 Yorumlahayır çunku tıpım degılsın :D
05 Yorumla- +1 yıl
ok dedi ingilizce biliyorsun demek ki..Evlensek ya :D
Lez olsam bile Hayır!
12 Yorumla- +1 yıl
jkdfkls
kendime eş arıyorum tem kenarına sermaye değil...
02 Yorumla
+1 yılevet isterdim gayet güzelsin
00 Yorumla
+1 yılÜzgünüm. Evlenemem. ısrar etme vallaha olmaz.
00 Yorumla
+1 yılemeklin falan varmı?
evin yada10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle haydar dümen evlensin lskslsa
11 Yorumla isterdim evet de sen istermiydin
02 Yorumlatipim degilsin, cift diploman var mi?
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıl3 yaş büyüksün ablacım :)
01 Yorumla- +1 yıl
ben göndermedim gönderenler yüzsüzdür o zaman.
+1 yılne gerek var ki sen böylede güzelsin
00 Yorumla
+1 yılbelki şarjı bitti belki de boynuzlanıyorum ah :(
00 YorumlaEgo tatmini vol 12312412512
00 Yorumla
+1 yılYok, prensip olarak kadınlarla evlenmiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşırsak niye olmasında, seni henüz tanımıyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Niye kompleks yaptın ki? Benimle sevgili olurmusun diye sorsaydın pek çoğu üstüne atlardı.
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılTek taşımı alır mısın?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğlenebilirim fakat evleneceğimi sanmıyorum.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılburdan belki güzel bir kız olduğunu anlayabilirim fakat evlilik için öncelikli tercihim güzellik değil
Cevap sahibi+1 yılSen ileride zarar göreceksen neden fedakarlık yapıyorsunki, hayatına yanlış kişiler girmiş sanırım.
+1 yılSarı saç yakışmış hep öyle kal
00 Yorumla
+1 yıltamam. ne zaman evleniyoruz?
00 Yorumlaneden istenemsinki istedikten sonra her şey olur
00 YorumlaKuzu sen hastamısn?
01 Yorumlasana soulmuş bir soru olsa gerek ne cevap verdin
02 YorumlaAahahha ne saçma bir soru bu =D
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri