Yaşım 25 , haritacıyım , memur olarak çalışıyorum , yemeklerle aram iyidir , hoşsohbet biriyim 😁
Soru işte çok takılma
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşım 25 , haritacıyım , memur olarak çalışıyorum , yemeklerle aram iyidir , hoşsohbet biriyim 😁
Soru işte çok takılma
Tanıyıp gerçek hayatta görsem, karakterine, enerjine ve uyumumuza bakardım. Evlilik ciddi bir karar, sadece meslek ya da yaşla olmaz. Sohbetin, hayata bakışın ve samimiyetin etkilerdi. Belki bir kahveyle başlayıp, zamanla daha fazlasını konuşurduk.
Bende 25 yaşındayım henüz ehliyet almadım pek isteğim olmadı, 2 yıl önce kanser geçirdim, bir insanda dış güzellikten çok zeki olmasına ve ruh güzelliğine bakıyorum. Aşırı paragöz değil isen, dürüst güvenilir, yalansız biriysen, sadık, güleryüzlü isen her türlü olur. Zaten beni tanıdıktan sonra stres, üzüntü adına hiçbir şey kalmaz sen yok edemezsen, birlikte yok ederiz kötü negatif şeyleri. Yüzmek, İngilizce konuşmak, kült filmler izlemek hoşuma gidiyor. Sen evlenir miydin? 😁
Evet tabi ama soru eğlencesineydi 😊
topogrfya çizenlerden hoşlanırım hele birazda meterorolojik haritaya bakmak enfestir alcak basıncın sıcak cephesi izobar cephelerinde yayılması , enlem boylam ver haritada sivrisineğin göz bebeğini koordinattan bulurum. sekstant kullanarak yaparım bunu gps uyduya gerek yok yıldızlardan kerteriz alarak. ama yaşça uygun değiliz
Yaş 25. Bölgesel sarkmalar başlamıştır bile. Yemeklerle aram iyidir demek, çocuk olduktan sonra çalışmayacağım demek, kendini hizmetkar bir ev kadını olarak görüyorsun. Çalışmayan kadın evde beslenmez. Ölü yatırım.
Sen her şeye böyle analiz mi yapıyorsun 😃
Cevap işte, çok takılma
Ahaha 😄
Cevap
213Cevap
Merhaba, bence yüz olarak da insanların birbirini görmesi lazim diye düşünürüm bu tarz şeylerde. Ondan sonra tanımak tabii ki isterim. Özellikler güzel ve evlilik de olabilir elbette bunun sonu 😊
Ya sen yıllardır sitedesin senin kadar efendi insan görmedim ☺️
Çok teşekkür ederim. Mutlu oldum böyle bir yoruma 😊
🙏🥹❤️
aşık olmadan tanımadan kimseyle evlenmem
Söz konusu buraysa görmeden de kabul edenler çıkar seni😅😅
şahsen eli yüzü düzgün ve çok kilolu olmayan biri ile evlenirim. öyle manken olmasına gerek yok tabiki. ama önce bi tanışalım. bi kahve içelim. buluşalım derim.. baktık Elektirik alıyoruz sinema tiyatro konser derken nişandı nikahtı olur bu işler.
Net olarak Hayir. Turk kizlarindan cidden sogudum. Heleki yurtdisina cikip baska ulkelerdeki insanlari tanidikca temelli tr kizi olayiniN ustunu cizdim. Ya yabanci kiz ya da hic. Cekemem ben bu ulke kizinin acayip cins tavirlarini. Beni ulke disinda bulunmus kisiler anliyacaktir.
Normal soru sorduğumda 2-3 kişi anca dönüyor. 102 tane erkek yorumu var. Cidden bu nesil ancak s2yle düşünüyor. Rezil rüsva sürüsü, helak olmayı hak ediyorlar.
Evlenilecek kişinin işi kariyeri önemli değilki sonuçta işi ile evlilik yapmayacam karakteri huyu suyu önemli benim için paradan daha önemli şeyler vardır benim için.
İnsanların artık doğru düzgün tanışabileceği hiçbir şey veya yer kalmadı sanırım. Durum kötüydü gittikçe kötüleşiyor. Çağımızın hastalığı hızlı tüketme...
Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Evlilik için bahsetmediklerin daha önemli bunlar olmasa da olur
Ne gibi
Tebrik ediyorum seni güzel cevaptı
Allah karşına istediğin birini çıkarır umarım
Ne fotoğraf var ne de bir şey. Görücü usulü bu olsa gerek :D
Ne çıkarsa bahtına 😃
Evlenmek için müracaatlar e devletten mi 😃ben de 25 yaşındayım meslek yönetici hamarat biriyim tanışmak istersen beklerim
Bunların hiçbiri olmasada sevince evlenmek istiyor insan bunlara sahip olman sevme isteğimizi cogaltmaz
Burdan bakınca sadece bir yazı görüyorum, oysa ki bu soruyu yazan parmakların sahibini görmek isterdim...
Herkesin dış görünüşe baktığı bu zamanda bu laflara kanan olacaktaaa sana gel yüzünü göreyim diyene kadar dir
Tamam iyi hoş güzel de nasıl birisin bakımlı mısın güzel mısın bunları hiç koymamissin işin içine 😄
Evlenmek için bunların hiç birine de bakmazdım. Önemli olan karakterindir gerisi gelir. Bu yazdıkların sadece artı olarak gelir.
Ana 😂😂😂 bende haritacıyım kamuda çalışıyorum 😂 tesadüf 2-3 gün önce paylaşım yapmıştım😂
İşte ruh eşimi buldum 😅
Amin 😊
Sana biri bu kadar kisa bilgi ile teklif etse ve sen bu bilgileri begensen evlenir miydin🙂
Yoo ya muhabbet maksat 😄
dur bakayım. yemekle benim de aram iyi kendi yemeğimi yaapibliyorujm
hatta kendi kendime muhabbet bile edebiliyorum :).
Oooo memur mu hemen özle yaz hemen bekliyorum hemen
Detay hep teferruat. Kalbini ve kişiliğini sevmişsem evlenirdim ama sen benle evlenirmiydin bilemem
Ooo haritaci kız, sık sık yolumu kaybediyorum ben de 🤣 güzelsen istemeye gel.
Bilmiyorum anlattığına göre iyi birisin ama tanımak lazım, evlenirdim büyük ihtimal
Valla olur ortaklığı bir baska boyuta da tasiyabilirdik aslında
Gorub tanışırdık gerçi artık evlilikler bile sosyal medya aracıyla oluyor bu devirde
Daha seni görmeden nasıl evlenmek bacım birde gizliden soruyon ajanmisin
Kriterlerim sadece bunlar olsa evet ama başka kriterlerim de var
iyi sevişebiliyorsan da daha ne olsun. neden evlenmeyelim.
Fazla özellik lûtfetmişsin, nefes alman kâfi hâlbuki sdfsdfdf
Bende 28 im memurum arabam var kendi halime yaşıyorum sen benle evlenir miydin
Nerede nasıl tanışıyoruz? Benim yaşımda geçiyor evlenmek çoluk çocuğa karışmak lazım
bunlar çok önemli değil karakter nasıl vesaire bunlar daha önemli eğer iyiyse bir çoğu ister 🙂
Evlenmeyi hiç düşünmedim 33 senedir de aklıma gelirse belki düşünürüm shshshsh
Genel özelliklerden bahsettiğine göre kendini güzel bulmuyorsn?
Başlık parası isterim yok öyle kolay evlenmek benimle 🤣🤣
Karakterin oturmuş mu. elle tutulur bir kriter yazmamışsın?
Bu yazdıklarına işsiz talip cikar sana maasli kadin al ömür boyu çalışma
E daha ne olsun sen beni isticen mi acaba onu merak ettrim bende😂
Herkesin hakkinda hayirlisi. Allah derki gonulleri birlestiren de biziz
Memur olmuşsun daha ne olsun. Havada karada kaparlar seni. Erkekler artık paraya bakıyor, diğer şeyler önemsiz.
Mantık diyoruz buna 😃
Görücü usulü gibi olmadı mı sence de daha seni görmedik bile
Evlenirdim, evlenmek istiyorum :)
Ah canım benim 😀
Evlenirdim 😅 esmer mühendis iyidir ya tabi huyuda iyi olursa
Ahaha daha gencim ya iki sene sonra inşallah 😅
Ahaha mantıklı 😅
Kapana hayırlı olsun be
Ben mi? Bazen keşke karım olsa keşke. Ağladığım geceler... Ellerini tutsam. Sıcacık evimiz olsa... bazen ağrıma gidiyor. İntihar etsem kurtulsam mi diyorum... acı geliyor hayat bana artık. Yapayalnızım.
Devamını getir bu kadar iyi yönün yanında eksilerde olması lazım
yazdıkların engel teşkil edecek bir şey değil evlenirdim sen yer bildir cikolata hazır :)
Old city 😁
Hadi canım eskişehir deme sakın 🤣
Her şeyden her zaman ilk bakışta dış görünüş önemlidir daha sonra kişiliğe geçer kişilik konusunda daha çok detay önemlidir böyle 2-3 şeyle sonuca varamazsın
Ben zengin bir kadın ile evlenmek istiyorum o yüzden kabul etmezdim
Seninle çocuk yapmak bile isterim nur topu gibi bir kızımız olsa senle
Evlenilcek biri değilsin sanki sorduğuna göre bi kusurun mu var?
Olabilir bi düşünmedim değil kadastro sjsj
Sjsjsj
Sen benimle evlenir mıydın 😊
Kendinden bahset ki önce 😀
Resimde gördüğün tatlı adam işte. Özel güvenlik.
Kalb gönül olgunluk şairlik hepsi var bende var😊😊
Alkol sigara yok
İyi peki 😊
Şair dedin bak beni can evimden vurdun
Şu resimsiz saklisi gizlisi olanlar daha çok dikkatini çekmiş. Sen knlarla devam et, yürekli bir adam ortada olur, soru olsa dahi 👍
Sen niye alındın bee
👍
Biriyle evlenmeyi düşünmek için daha fazla tanımak lazım
Ay cok güldüm yeniyim burada 😂 ay burasi cok komik dedikodu yapani ayri koca kari arayani farkli ne acayip bi nesil ya😂
Sen bi dönemin buralarda geçer artık 😀🤪
Hemen evlenelim
Hacı 😄😄 evlenelim
Hecüü emre 😊 senden iyisinimi bulcam
burada yaşlandın hecü be 😄
Ölme hecü Sensizde burası tuhaf olur hecü gözümüz alıştı varlığına 😊
İyi ya yaşayıp gidiyoruz
evlılık dusunsem senden ıyısı yok ama bız sevgılı kalalım olmaz mı :)
Normalde olabilirdi ama bilemiyorum.. :D
Evlenmek için belli niteliklere gerek yok zaten
Bu soruyu sormana neden olan pskolojik durumundan kurtulman dileğiyle.
Önce seni bi görmek lazım. Portakalın içinden ne çıkacak soymadan bilemezsin 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?