AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
371Cevap
maddi imkanımız kötü olmaz inşallah o zaman çalıştırmam evde bana yemek yapsın çocuklarına baksın yeter
imkanım olursa yani çok rahat bir hayat yasatabilcek imkanım olursa çalıstırmam :)
Kendi iradesine bırakırım çünkü çalıştırmazsan ben evde sıkılıyorum... şikayetleri
zorla mı tabiki hayır isterse çalışır isterse yatar şükür rahat edecek kadar kazanıyoruz
Eğer gerekliyse düzgün bir yer olmak kaidesi ile izin verebilirim ama gerek yoksa izin vermem
emanet benim icin cok onemli ve degerlidir. korumaci yapim geregi istemem calismasini.
tek maasla eve para yetmez kadında calısırsa cıft maasla her ıstedklerını alırlar
çalışırım hatta eşimde biraz işkolik olsun ama çocuğuyla ilgilensin o yeterli
kendisi bilir yani :D ama ben bayan olsam çalışırdım tüm gün evde napcam :D
bu benim karar verebileceğim bir durum değil. onun da çalışmasını tercih ederim.
tabi ki de calıstırrım
evde ot gibi oturan kadın istemem ben
kadın gibi calıscak arkadas
Ben şahsen kendi isteğine bırakırım fakat baktım çalışmıyorsa herşeyi benden bekleyecek avucunun yalar umduğu rahat neresi ise oraya gitsin
neymiş tanıdığı güvendiği yerde çalışabilirmişim @Sehzade06
Ne güzel işte bak kıskanıyo seni 😁
bizde aşırı :)
EE ben is güvenliği için yani :D
çok düşüncelisin bakıyormda :D
Gerekirse ek işler yaparım da çalıştırmam. Ama çok isterse evde sıkılırsa falan güvendiğimiz bayan ağırlıklı bir yerde çalışabilir.
kendisine kalmış
hayat zor bence düzgün bir işi varsa da kesinlikle çalışmalı
yoksa ona çocuğa harçlık verir gibi para veremem
Gonul isterki çok zengin olalim. İkimizde çalismayalim ama yok oyle bir dunya asf
Ben çalisirim zaten. Bosuna mi okuyoruz :)
bana kalsa evinde kalsın rahat etsin yok ama çalışacam sıkılırım derse çalışsın sonuçta karınsa güvenmek lazım
Eğer onunda istegi olursa ona uygun onun rahat edebilcegi zevkle çalışabilcegi bir konumda iş olur neden olmasın
büyük bir baskı kurarım ilk önce çalışma diye sonra karar senin der çekilirim eşek değilse çalışmaz yani
Çalışmasını isterim çünkü çalışan insan daha bir çekici Zeki ve bilgili oluyor bence tabi evde oturduğunda kendini geliştirmesini biliyorsa bu da çekicidir :)
Tabi ki calismali yoksa durur durur bana sardirir :)
çalışmasını istemem ama illa çalışmak isterse de kendi bilir
Yuvayı dişi kuş kurar. Olumsuz koşullar olmadigo zaman cali2amaz... O kasar
Kendi iradesine bırakırım fakat çalışmayan insanı sevmem.
Beraber Çalışırsak Olabilir Yani Her An gözümün önünde olsun.. :)
Yani çalışmamasını isterim otursun çocuklarına baksın ama kendine bırakırım sanırım
Kendi iradesine bırakırım elbet, Ama çalışsın bana sarmaz en azından :)
şu eşimi çalıştırmam diyen bayanları görelim :)))
Ne demek çalıştırırım ya da çalıştırmam bırakın bu orta çağ zihniyeti kim kime karışbilir ya
çalışması taraftarı değilim şartlara ve ortama bağlı olarak çalışabilir
mesleği varsa çalışsın yoksa otursun çocuk baksın evde işi ne :D
buna kızlar neden oy veriyo anlamadım :)) erkekler zaten çalışacak mecburen :)))))))
Bu devirde tek tabanca geçim çok zor Çalışırsa çalışsın çalışmasada git çalış demem
Ben olsam calistiririm hamilelige kadar 1 sene falan yani. ama okumus ve duzgun bir isi olmak sarti ile.
Ben çalışırımm. Evlendik diye koca parası yiyecek değilim.
Kendi iradesine bırakırım
Aynen bende kendi iradesine birakirimn lakin gunumuz sartlarinda okumak o kadar zor oldugunicin esiminde evde bir detegi olmssi kuru kati gecimimizde saglikli olur.
Derler ya ; "zorla güzellik olmaz".
Buna istinaden , nasıl davranmak isterse karar onun hayat onun.
Bence doğrusu bu..
Aslında çalışıp yorulmasını istemem ama kararlarına saygı duyarım
namusuyla çalıştıkdan sonra neden olmasın hep evde bunalır kadıncağız :D
Evef calissin para kazansin benden harclik istemesin :)
Kendine birakirim ne iş oldugunuda arastiririm iyice düzgün bir isse çalışabilir.
Evinde otursun cogumuza ve bana baksin yeter. Ben calisirim.
onun özelligi ister calısır ister calısmaz ben üstüne gitmem :)
Çok iyi bir mesleği olmadığı sürece çalışmasını istemem :)
Ne çalışacak l*n kadın dediğin oturur evinde erkeğe hizmet eder başka ne işe yarar ki?
çalışacak tabi kadın erkek eşit erkek çalışıyorsa kadında çalışmalı.
Elimden geldiğince çalıştırmam. Gerçekçi olalım, polyannacılık oynamaya gerek yok.
çalıştırırım patronun oğluda beni s. ker geçinir gideriz :P
bence esim olacak kisi calismak istiyorsa calisir kazanir calismasada evde durur
beni kazanir
O değil de çalıştırmam diye oy veren kızlar kim acaba...
Çalıştırmam diyen ilk kadınla evliliği düşünebilirim :D
hayır çalıştırmam diyen bayanlar olmuş, kimse onlar gelsinler hemen yüzük takıcam :D
Kendi isteği doğrultusunda hareket etmesini isterim ama eve geldiğimde eşimin güler yüzle kapıyı açmasını isteriim :)
Benim eşim olduğu kölem olduğu anlamına gelmez isterse çalışır isterse evinde oturur. Eve bakmak beim görevim onun bir zorunluluğu ya da engeli yok.
ülkemizde böyle bir düzen varken ben çalıştırmam çalıştırmıyorumda evvelallah taşı sıkar suyunu cıkarırım kadın çalışmayı değil sevgiyi hakediyor
açıkçası çalıştırmamaya çalışırım elimden geleni yaparım ailem için ama baktıkki yetmiyor zaten eşim olucak kişi kendi isticektir hayat müşterek
Benim sevgilimin kitabında kadın çalışmazmış okulu bırak diyordu ayrıldık keşke beraber olmakta yine dese ahh ah :(
Okumuşsa çalışmak istiyorsa şayet çalışsın yani kendi karar verir
Hayır calistirmam. Çünkü ben eve geldiğimd, ev yemek ve kadın kkokmalı
İstanbul gibi bir yerde yasıyosan hele hele hayat şartlarından dolayı