Evlendikten sonra eşinizi çalıştırır mısınız?

Kızlar evlenince çalışır mısınız? Var mı adam gibi erkek ben karımı çalıştırmam diyen bence çok az. Ya maddi anlamda tek maaş yetmeyebilir fakat kadının işi başlı başına zor. Annelik mi yapsın, temizlik mi yapsın, yemek mi yapsın, yoksa eşiyle mi ilgilensin?

Gerçekten zor ama bazı erkekler eşlerini çalışmaya zorluyor hatta şart koşuyor ben çalışıyorsam sen de çalışacaksın diye. Sinir oluyorum. Gereksiz insan sen erkeksin sen bir babasın ne görevin var para kazanmaktan başka anne gibi değilsin. Ya para kazanmayı küçümsemiyorum o da çok zor. İşsiz bir baba yani bayağı bir sıkıntılı.

Erkek dediğin eşini de düşünmeli ha kadın ben çalışıyorum dese veya çalışma zorunluluğu var maddi durumları kötü o zaman kadın çalışmalı. Fakat lüks hayat için çocuğun en güzel dönemlerinde bakıcı veya anneanneye babaanneye vermek üzücü.

Ben şahsım adıma diyorum çalışmak istemiyorum. Eşimle, çocuğumla ve evimle ilgilenmek istiyorum. Ev hanımlığı başlı başına zor zaten.

Çalışırsam pilim biter. Eşimle ilgilenemem. Yani bir erkek nasıl kabul ediyor bunu her şey maddiyat maalesef.
Evlendikten sonra eşinizi çalıştırır mısınız?