Neden neden neden unutamıyorum, evli bu adam. Çok ayrıl barıştım, başta istemedim, o geldi girdi hayatıma. Her ayrılıkta döndü, bozdu psikolojimi, yine canı istediği gibi davranıyor. Kaçıyorum, uzak olmaya çalışıyorum, olmuyor ama bittim, aklım, sağlığım mahvoldu. Allah’a yalvardım, haram, yasak Rabbim unuttur onu dedim ama ne aman aşkımı yaşayayım diyebiliyorum ne de unutabiliyorum, ne onunla ne de onsuz oluyor. Engellesin, silsin, ondan olsun istiyorum ama olmuyor. İlgisiz, alakasız, günlerce yazmadı, tamam dedim bak sevmiyor dedim, ayrıldım. Sonra döndü, istemedim, bari arkadaş olalım dedim ama içim gidiyor, yazmak istedim yazamıyorum. Ya delice seviyorum, anlatmak istedim, içimi size dökmek istedim, ben böyle bir şey yaşamak istemiyorum, ateşten gömlek sevmek🥲🥲🥲
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçinin ne kadar yandığını, o ateşten gömleğin seni nasıl acıttığını çok iyi hissedebiliyorum. Kalbin durmak bilmiyor ama şu an en çok mantığına ve kendine değer vermeye ihtiyacın var.
Bu adam seni gerçekten sevdiği için değil, hayatındaki boşlukları seninle doldurmak ve egosunu beslemek için geri dönüyor. Arkadaş kalma bahanesi de seni hayatında tutma çabası. Kendini bu döngüden çıkarmak için adamı her yerden tamamen engellemeli ve onun aksiyon almasını beklememelisin.
Kendi ruhunu iyileştirmek için ilk adımı bugün atmaya var mısın? ✨🥺