Erkek arkadaşım psikolojimi bozdun deyip iliskiye 10 gun ara verdi, sizce bu iliski biter mi?

Çok güzel giden bir ilişkimiz vardı 1,5 senedir ama bu buçuk senesi cehenneme döndü. En ufak bir kırılmamda, "saçma sapan kavga çıkarıp başladın yine yeter" demelere başladı. 3 hafta sonra da nişanlanacaktı dün bana ertele olmayacak zaten bu iş dedi. Geçen gün babamla tartışıp evden erken çıktım. Hayatımdaki insanı aradım içimi dökmek için, açıp sessize almış uyuyormuş 2 saat boyunca ses kaydı atıp ağladım ona. Sonra da kendimi iyileştirip onu engelledim, aradı barıştık. Dün de ailen ve sen psikolojimi bozdunuz, babanın sana sürekli ettiği küfürleri biliyorum bana da mı edecek ilerde dedi. Hayır dedim. Sen bana yansıttın yoruldum artık dedi. Ben de üstünkörü anlatırım olayları arada çok dertleşen bir insan zaten değilim. Ben asla yansıtmadığımı ve babamın da ona küfür asla kullanmayacağını söyledim. Aldatıyor musun dedim küçük kuzeninin üstüne yemin etti aldatmıyormuş. Ben onun psikolojisini etkileyecek bir şey yapmadım, mesela laf arasında "canım" desin böyle deme saygıyı bırakmayalım derdim, "canım" ile gelirdi öbür günlerde. Kız konusunda hassasım, bilgim dahilinde olsa sorun yaşamayız dedim, ben ne yapacağımı bilirim bana bırak her şeyin haberini vermem demeye başladı. Neyden rahatsızsam ilk onu yapmaya başladı ben de uyardım, ağladım, sessiz kaldım düzelmedi hiçbir şekilde. Umruna bile takmadı. 10 gün ara verelim dedim dün tamam ama yazma dedi yazmam dedim ve bitti. Ne diyorsunuz buna

Erkek arkadaşım psikolojimi bozdun deyip iliskiye 10 gun ara verdi, sizce bu iliski biter mi?