Hoşlandığım kişiyle cv muhabbeti yapıyorduk. Vesikalık foto mu koyulacak dedim. O da yok çıplak havuz fotoğrafı, herhalde yani dedi. Geçen hafta tatile gitmiştim. Şort haricinde hiçbir şeyle fotom yok. Laf mı sokmuş sizce?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
🤣🤣
Laf sokmamış üstüne oturtmuş
Derken :Dd
Onu da mı anlamadın.
Kardeş sen sokağa çıkma en iyisi 😄
Anladım da :Dd anlamamazlıktan geleyim dedim😂 sana bir şey daha sorabilir miyim
Sor bakalım
Hoşlandığım kişi kadınlar gününü kutladı. Anneler gününde de ‘Şimdi sen de kedi annesi sayılırsın senin de anneler günün kutlu olsun’ diye mesaj atmıştı. (Kedim yok bahçedeki kedilere yemek veriyorum arada) Onun kedisi var. Ben de ona mesaj attım. “Bir şeyler öğretmek, oyun oynamak ve mama parası için geceni gündüzüne katıyorsun senin de babalar günün kutlu olsun dedim.”
2 gün sonra storisinde; cb’nin bi konuşmasını paylaşmış.” Şimdi yeni moda oldu, 30 yaştan önce evlenilmiyor” yazıyo fotoda. O da altına “Bugün de modaya uyarak uyandık🕺Günaydın🥲 yazmış.
Dün de iş yerine gömlek kravatla gitmiş. Foto koymuş storisine; Gömlekle kravatı işaret etmiş. Kız isteme itemleri yazmış. Ne düşünürdün benim yerimde olsaydın
Durumumuz yoktu
Ne durumu
Az mıktar dalga gecmıs önemsenecek bıraey degıl
Birkaç şey daha var konuşmada da ben mi alınganlık ediyorum bakar mısın.
Hoşlandığım kişiye sana bir şey göndercem ama bir iki gün sonra bitince dedim ne o dedi merak et😛 dedim o da valla hiç etmem emin ol dedi ben de cvmi göndercektim ya dedim o da napcam ben dedi eksik bir şey var mı diye dedim. bana sormak nerden aklına geldi dedi. alla alla gelemez mi dedim. Ne biliim ben olsam sormam yani kendime de ondan dedi. O da öğretmen ben de. O kolejde çalıştı falan onun muhabbeti oldu. Sonra dedim vesikalık mı koycaz foto dedim. O da yok çıplak havuz fotoğrafı, herhalde yani dedi. Sonra foto vs yükleme mevzusundan bahsetti.
Tamam işte şakayla karışık dalga gecmıs. Yalnız CV ıle merak ettirmen gerçekten kral hareket hoca 😂
Hahahah orda terslememiş mi? Valla hiç etmem emin ol 😅 dedi
Pıtansıyelını bılıyor demek kı. CV ıle merak uyandırmaya çalıştığına göre 😂 terslememiş terslese bıraz sert bır çıkış yapması gerekırdı
Sana bir şey daha sorabilir miyim
Dene bakalım sorabılecek misin?
Hoşlandığım kişi kadınlar gününü kutladı. Anneler gününde de ‘Şimdi sen de kedi annesi sayılırsın senin de anneler günün kutlu olsun’ diye mesaj atmıştı. (Kedim yok bahçedeki kedilere yemek veriyorum arada) Onun kedisi var. Ben de ona mesaj attım. “Bir şeyler öğretmek, oyun oynamak ve mama parası için geceni gündüzüne katıyorsun senin de babalar günün kutlu olsun dedim.”
2 gün sonra storisinde; cb’nin bi konuşmasını paylaşmış.” Şimdi yeni moda oldu, 30 yaştan önce evlenilmiyor” yazıyo fotoda. O da altına “Bugün de modaya uyarak uyandık🕺Günaydın🥲 yazmış.
Dün de iş yerine gömlek kravatla gitmiş. Foto koymuş storisine; Gömlekle kravatı işaret etmiş. Kız isteme itemleri yazmış. Ne düşünürdün benim yerimde olsaydın
Hıcbır şey düşünmezdim. Hoca sen şey cevabını duymak ıstıyorsun benden.
Bak bu Genco senden hoşlanıyor dırek soyleyemıyor ama bu sekılde ima edıyor falan dememı beklıyorsun. Ama demem çünkü evlılık dedıgın olay basıt bır olay degıl , karşılıklı konuşulup mantıklı sekılde cevap verılecek bır konu. Fotoğraf ıle bekar uyandım ıle ima edılcek bırsey degıl
Aramızdaki ilişki şöyle; askerdeyken gece nöbeti vardı uyu madem sen demiştim ertesi günü yazmış. Emredersiniz:D ben çoktan uyumuşum sen dün uyu dediğinde dedi. ben de yaa ordaki emirlerin yanında benimkiler hiç kalır:D tahmin ettim dedim. O da yaa yeter ki emir veren sen ol ben öper başıma koyarım senin emirlerini valla tek kelime itiraz da etmem karşı da gelmem dedi. Askerden gelince bir yere başvuru yapmaya gitmiştik. Benim kimliğim masadaydı. Kimliğimi eline aldı sarılır gibi yaptı bu bende dursun dedi güldü. Sürekli evlenen arkadaşlarından bahsediyor. O evlendi şu evlendi. Onun çocuğu oldu şöyle böyle falan. Sonra bana bakıp kafasını sallayıp bak işte bakk gördün mü insanlar evleniyo dedi güldü. Atanma mevzusu geçti. Onun bölümü daha şanslı bu konuda dediler. Bak benim şansım daha fazlaymış. Neyse ben atanayım da sen atanmasan da olur dedi. Çocuk muhabbeti geçti. Benim çocuğum nasıl olur acaba falan dedi. Sonra işte dedim benim gözlerim çekik ya çocuğum da kesin çekik gözlü olur dedim. (Onun gözleri çekik değil) O da benim çocuğum da çekik gözlü olur benim gözlerim de çekik ya dedi güldü. Bayramda anneannesinin yakınında beni görmüş aradı. sonra dedim ordakilerin bayramını kutlarım falan o da o öyle ordan olmaz işte gel buraya burda kutla dedi. Bunlar 1 yıl içinde olan konuşmalar.
Genco sana yukselıyor bu net ama dedıgım gıbı evlılık konusu çok daha cıddı olay. Bunu karşılıklı konuşmanız lazım , o evlılık uzerıne esprı yaptıkça sende eslık et bakarsın güzel bır teklıf gelır.
Hayır saçmalama vesikaliktan baska ne konur demis
Hoşlandığım kişiye sana bir şey göndercem ama bir iki gün sonra bitince dedim ne o dedi merak et😛 dedim o da valla hiç etmem emin ol dedi ben de cvmi göndercektim ya dedim o da napcam ben dedi eksik bir şey var mı diye dedim. bana sormak nerden aklına geldi dedi. alla alla gelemez mi dedim. Ne biliim ben olsam sormam yani kendime de ondan dedi. O da öğretmen ben de. O kolejde çalıştı falan onun muhabbeti oldu. Sonra dedim vesikalık mı koycaz foto dedim. O da yok çıplak havuz fotoğrafı, herhalde yani dedi. Sonra foto vs yükleme mevzusundan bahsetti.
Ask ilişkileri beni aşar
Yok naif espiri yapmış
Boş yapmış
Arkadaşa sen soru sordukça o sorunun cevabını bilen tek kişi zannediyor olabilir kendisini. Çok da şaapmamak lazım, alternatifleri değerlendir derim.
O başka bir işte çalışıyor:D sana bir şey daha sorabilir miyim
Tabiki, buyur.
Dün de iş yerine gömlek kravatla gitmiş. Foto koymuş storisine; Gömlekle kravatı işaret etmiş. Kız isteme itemleri yazmış. Ne düşünürdün benim yerimde olsan?
Senin yerinde olsam bu imaları kendisine sorar verdiği ilk cevaplara göre hareket ederdim. Birinin bana sürekli bişeyler ima etmesi, böyle düşündürmesi hiç hoşuma gitmezdi.
Normal arkadaşa yapılır mı bunlar anneler günü vs
Yapılır neden yapılmasın, yani ben yaparım, yapıyorum. Bunlar özel şeyler değil bence.
10 yıldır tanıyorum bu sene ilk defa kutladı
Farkeder mi, ilk defa o şaka gelmiştir belki de aklına?
Aramızdaki ilişki şöyle; askerdeyken gece nöbeti vardı uyu madem sen demiştim ertesi günü yazmış. Emredersiniz:D ben çoktan uyumuşum sen dün uyu dediğinde dedi. ben de yaa ordaki emirlerin yanında benimkiler hiç kalır:D tahmin ettim dedim. O da yaa yeter ki emir veren sen ol ben öper başıma koyarım senin emirlerini valla tek kelime itiraz da etmem karşı da gelmem dedi. Askerden gelince bir yere başvuru yapmaya gitmiştik. Benim kimliğim masadaydı. Kimliğimi eline aldı sarılır gibi yaptı bu bende dursun dedi güldü. Sürekli evlenen arkadaşlarından bahsediyor. O evlendi şu evlendi. Onun çocuğu oldu şöyle böyle falan. Sonra bana bakıp kafasını sallayıp bak işte bakk gördün mü insanlar evleniyo dedi güldü. Atanma mevzusu geçti. Onun bölümü daha şanslı bu konuda dediler. Bak benim şansım daha fazlaymış. Neyse ben atanayım da sen atanmasan da olur dedi. Çocuk muhabbeti geçti. Benim çocuğum nasıl olur acaba falan dedi. Sonra işte dedim benim gözlerim çekik ya çocuğum da kesin çekik gözlü olur dedim. (Onun gözleri çekik değil) O da benim çocuğum da çekik gözlü olur benim gözlerim de çekik ya dedi güldü. Bayramda anneannesinin yakınında beni görmüş aradı. sonra dedim ordakilerin bayramını kutlarım falan o da o öyle ordan olmaz işte gel buraya burda kutla dedi. Bunlar 1 yıl içinde olan konuşmalar.
Dalga geçmiş önemli bir şey değil.
Başından savmakta istiyor olabilir senden hoşlandığından tavırların onu tilt ediyorda olabilir mesela seni seviyordur ama şortlu fotoğrafından hoşlanmamıştır.. kendini ifade edemiyordur vs..
Bir şeylerin hıncını alıyo gibi geldi. Ne zaman tatile gitsem tribe giriyo. Sana bir şey daha sorabilir miyim
Mesaj atabilirsin.
Dün de iş yerine gömlek kravatla gitmiş. Foto koymuş storisine; Gömlekle kravatı işaret etmiş. Kız isteme itemleri yazmış. Ne düşünürdün benim yerimde olsan?