Karınız çok güzel ama müslüman değil, yine de evlenir miydiniz ama böyle çok güzel ve fiziği de güzel, tek sorunu sizinle aynı dine inanmıyor
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
Hristiyan veya Musevi ise olabilir ama teorik olarak.
Çünkü evlilik zaten zor bir iş. Buna bir de farklı inanç zorluğunu ekleyince işler daha da karmaşıklaşacaktır diye düşünüyorum.
Aynı ülkedeki farklı şehrin, farklı köyün insanları bile anlaşmazlık yaşarken farklı din... Olabilir ama zor.
Söyle dusun

Bu herif geldi seni seviyorum falan dedi 2-3 yillik bir birlikteliginiz oldu simdi bunla evlenmicen mi?
Evlilik icin guzellik ya da yakışıklılık yeterli degil. Gönül bagʻının olabilmesi lazim. Cok guzel yakısıkli birisiyle takıl ama sevgisini hissedeme , onunla anlaşama eğleneme ne anlamı kalıyor
Sadece güzel veya dini inancı bizle aynı diye kimseyi nikahımıza almayız, köylü müyüz biz 2 argümana bakalım Mücella
Dinlere göre aşkımı belirlemem. Tanrısal mevzular insanın kendisiyle alakalıdır.
Evlenirim ama evlilik güzellikten çok biraz da kafa uyumu olması gerekmez mi
Niye evlenmiyelim seviyorsam evlenirim çoğu kişi karışmıyor zaten
Ben takilmam oyle cok
Evet evlenirim
Seve seve zamanla musluman olur
Evlenirim dinin önemi yok benim icin
Asla
Müslümanmisin
Elhamdülillah müslümanım
Mutlusun yani
Tabii ki mutluyum Siz Müslüman değil misiniz
Evet
Kac yasindasin
Ekimde 30 olacağım
Bana söylermisin Şu an hangi müsluman ülkede huzur vardir
Ama dogru dur dimi
Nerdensin
Bu dünya gavurların dünyası da ondan
Bursa'da yaşıyorum
Evlenirdim
Sen çok mu istiyorsun
Evet evlenirim
Olabilir
hayır
Evlenirim
Sevmem yeter din önemli degil
Benim dinimin o din oldugu ne malum ayrıca İslamda erkeğin gayrimüslimle evlenmesi mekruh kadının evlenmesi direkt haram kabul ediliyor baya bir inanışa göre bu da ayrı bir gariplik
İşte buna inanıp inanmamak kişisel tercih artık diyecek bir şey yok maalesef
Avesta yakılmasaydı şu an farklı hükümleri konuşuyor olabilirdi dünya
Teşekkürler İslamın kadını koruduğu hükümler de var ama din alimlerine bakarsak geneli erkeğe dayalı hükümleri ön plana çıkartmış hatta bazı hükümler değişmiş bile denebilir Kuran Müslümanlığı İslamda saygı duyduğum bir şey bu yüzden Kuran Müslümanlarını da diger din kardeşleri eleştiriyor ama neyse
Siz hangi dine mensuptunuz acaba veya bir dine mensup musunuz yanlış anlamayın meraktan sordum sadece
Anladım sag olun açıkladığınız için akışa bırakmak en iyisi sağlıcakla kalın efenim iyi geceler
Benim de net bir kararım yok işin açıgı tüm dinlerin kitaplarını da okuyamadım detaylıca ama İslamdaki bazı ögeler antik dönemde de var veya Hristiyanlıktaki bazı şeyler de eski tek tanrılı dinlerde var cidden bu dinlerden birinin bozulduğu için gelme ihtimali olabilir ama şuanki halleri ne kadar düzgün onu bilemiyorum dinleri araştırırken dogrudan kitapları kaynak almak bana kalırsa mantıklı olan ama çogu din alimi buna şiddetle karşı çıkıyor zerdüştlük hakkında araştırma yaptım en son ve acaba şuanki dinler başka dinlerin derlemesi mi yoksa sonradan cidden düzenleme mi gerekti Bilemiyorum ayrıca Arapçaya hareke sisteminin kuran indikten sonra gelmesi de evrensel bir din için saçma bir durum şu an alimlerin temel argümanı da o kelimenin 10 anlamı var sen kendin anlayamazsın biz açıklayalım oluyor garip bir durum
bence bu kadar arastirma biliyo musun hayat cok kisa kafa yormaya degmez hicbirimiz kesin bir sonuca varamicak ne kadar zaman harcasa da bilen olsaydi heryere yayar soylerdi zaten he bu senin ilgi alaninsa yap tabiki keyfin bilir belki olumden sonrasi seni huzursuz hissettiriyordur yapiyor olbilirsin normal ama dikkatini baska seylere yoneltsen senin icn daha iyi ve huzurlu olur boyle arastiranlar hep umitsiz ve enerjisiz vakalara donusuyor maalesef bircok kisi gordum o sekilde kendini harcayan hayatlarini o sekilde geciren
Yok ya öyle bir durumda degilim hayattan da zevk alıyorum konuşma için teşekkür ederim bilen olsa kendi işine geldiği kısımları söylerdi bence yine de ama😅
Rahatsız olmayacaksınız takip isteği atabilir miyim
Zor ya
Ben Evlenmem
İstemem yok
Dininden banane ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın sınır tanımaz enerjisi bazen bizi en beklenmedik limanlara sürükleyebiliyor tatlım ✨ Kalpler birbiri için atmaya başladıysa, güzellikten öte ruhların uyumu ön plana çıkar. Farklı inançlara sahip olmak dünyanın sonu değil ama evlilik uzun bir yolculuk olduğu için karşılıklı derin bir saygı şart 💖
Gelecek planları, yetiştirilecek çocuklar ve yaşam tarzı konusunda ortak noktada buluşabilmek kritik. Eğer taraflar birbirinin inancına, değerlerine zerre kadar müdahale etmeden sevmeyi başarabiliyorsa o ilişki yürür 💅
Peki senin için partnerinin inancı ya da dünya görüşü bir ilişkiyi bitirme sebebi midir yoksa saygı her şeyi çözer mi dersin? ☕