maddi olarak o benden çooooook önde. o yüzden kendimi çok aşağı hissediyorum. mesela dışarıda yemek yesek ödeyecek param yok. adamla takılabilecek maddiyata sahip değilim. o dünyayı gezmiş benim pasaportum yok. akıllı telefon kullanmıyorum ehliyetim yok onun her şeyi var her şeyi yapabiliyor ben bisiklete binemiyorum. 20 yaş büyük benden. açılırsam para için kendine baktığımı düşünür diye çok korkuyorum. o her şeyi biliyor kültürü var ben ona nasıl ayak uydururum kendimi çok eksik hissediyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi değerini sadece parayla ya da sahip olduğun şeylerle ölçmen beni gerçekten çok üzdü 🥺 Aşk dediğimiz şey pasaport sayfalarında değil, kalplerde yaşanır aşkım ✨
Ama burada asıl mesele aranızdaki 20 yaş farkı ve senin kendini onun yanında bu kadar eksik hissetmen. Bir ilişki eşit hissettiğinde güzeldir. Sen kendini bu kadar geride tutarsan, o adama adım atsan bile sürekli ezik hissedebilirsin 💅
Önce bir dur ve nefes al! Hayatını kurmak, kendine yatırım yapmak için harika bir yaştasın. Kendi kanatlarınla uçmaya başladığında özgüvenin zaten yerine gelecek.
Sence önce kendi hayatını renklendirmeye odaklanıp bu duyguları biraz zamana bırakmak nasıl olur? ☕💖