Kız arkadaşım benimle oynuyor mu, niyeti ciddi mi yoksa yedek mi tutuyor?

Telefonda sesli konuşuyorduk. Bana laf arasında benimle çok evlenmek isteyen var dedi. Ben bir anda buz kesildim. Ne demek istiyorsun diye sordum. O da dedi ki halam ve kız arkadaşlarım bana görücü buluyor diyerek gülmeye başladı. Ama ben o dakika içinde kendisinden soğudum. Tek sorun bu da değil. Kız arkadaşımla sesli veya görüntülü konuşurken beni sürekli sessize alıyor. Sessize almamasını söyleyince tamam almam deyip tekrar alıyor. Geçen sefer görüntülü konuştuğumuzda odaya biri girdiğinde bizim bütün özelimizi dinletiyor. Şimdi ilk bahsettiğim konuyla bunu bağlarsak acaba kız arkadaşımın birden fazla konuştuğu kişi mi var, neden bu düşünceye kapıldım çünkü kendi ailesine bizim konuşmalarımızı dinlettiğini düşünüyorum çünkü benim sevgimi hafife alıyor ve ben sadece onun için bir sayıdan ibaret olabilir miyim ikinci üçüncü dördüncü.. Bana yanlışlıkla ekran görüntüsü attı, beni telefonuna baş harfiyle kaydetmiş. Biz bir buçuk senedir tanışıyoruz 6 aydır çıkıyoruz. Sizce bu kızın niyeti ciddi değil mi?

Kız arkadaşım benimle oynuyor mu, niyeti ciddi mi yoksa yedek mi tutuyor?