AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Önceden izin veriyor muydu yoksa şimdi mi izin vermiyor? Önemli olan bu burdan yola çıkarak bulabilirsin
Çünkü bu söylediğin şeyler onun kişisel alanı ve eşyası kurcalanmasını istemeyebilir.
ya da başka bir ihtimal sakladığı şeyler olabilir.
1 kere hem odasına hem teline girdim ama artık olmuyor tuhaf bir şeyler hissediyorum o benimkini rahat kullanıyorda ben niye kullanamıyorum derler adama
Bunlari yaparken izin aldın mı kontrol ederken yani
hayır
Çünkü izin almadan kimse kimsenin özel alanina eşyasına dokunamaz karşıdaki kişi izin verirse yapılabilir anca
ya merak ediyorum olamaz mı
Belkide izin almadığın için hoşuna gitmemistir ne kadar yakın olursan ol izin almadan kimsenin bir şeyini kurcaliyamassin
Bir de o kişiye guvenmiyor musun ki eşyalarını kurculama ihtiyacı duyuyorsun
Ya ben sandım ki göstermeyince ee bir durum var
Bence meraktan daha çok güvenmiyorsun o kişiye guvenseydin boyle bişey yapmaya ihtiyaç duymazdın
Böyle bişey olduğunu düşünüyorsan eğer güvenmiyorsan al karşına konuş bence sorunu kaynağına giderek bulmalısın tahmin yürüterek olmaz bu is
Evine giriyor musun kiz arkadaşının ve önemlisi ben bunu yanlış bulurum kimse kimsenin telefonunu kurcamamali sevgili veya eş olsalar bile
O Kızın ilerde kocası olsam bile telefonuna bakamaz mıyım 😮
Ben karşıyım böyle şeye benim için boşanma nedenidir bana güvenmemesi
ya ben biraz kıskanç biriyim
Ama ilişkide ayrılık evlilikte boşanma nedenidir güvenmemek
Ben seni üzecek hiç bir şey yapmadım ve yapmam dedi ama telefonunu vermeyişi bir kaç gittiğim odasına almayışı
Almamaya bilir odasına
ya biri varsa diye şey ettim biriyle gördüm sorum cevap alamadım
Öyle birsey demedin bana belki kuzenidir bilemezsin
Seni üzersem kendimi üzerim dedi bu lafa inanılır değil mi
Daha önemlisi tam bu sorulara cevap almadan güvenmeyeceksin bugün güvendin ama sonradan gene aynı sorun olacak ona net şekilde evine alıyorsun ama neden odanı göremiyorum diye sor ama bakireyse sevgilin odasını göstermemesi normal
Bakire 0 ilk ilişkisi hemde çamaşırlarım var görme dedi uzak tuttu sona annesi geldi zaten sohbet ettik bu yani ha bi de telefonu vermiyor biraz bakmak istedim ilerde gösteririm dedi ha başka biriyle de gördüm ya duymadı ya da cevap vermek istemedi
Şimdi şöyle.. bana göre sevgilim hatta eşim bile benim telefonuma elini atamaz ona hakkı yok ama bu kız önceden sana izin verip şimdi izin vermiyorsa sanırım aldatıyor ya da senin bilmemeni istemediğin bişey var.
Hiç izin vermedi
Hiç izin vermediyse bu seni aldattığı anlamına gelmez, odasına girmene izin vermeme sebebi de iki tane olabilir kızın maddi açıdan durumu senden kötü ise kendini mahçup hissetmek istemiyordur veya ne bileyim yatak odası özel diye düşünüp koymak istemiyordur.
girme çamaşırlarım var dedi ama
Tamam işte tam tahmin ettiğim gibi. Özel kısma benim sevgilim ne diye girsin ki ha bı de geçmişte önceden izinsiz olarak girdiyse ne diye ikinci kez girsin ki girmesine izin vermem.
ben biriyle gördüm ve cevap alamadım
Nasıl yani biriyle gördüm derken?