Sevdiğim birisi vardı istemiyordu, ayrı zamanda benden de vazgeçemiyordu. Adım atıyordum ama istemiyordu. Etrafımda fır dönüyordu, aslan burcuydu. Neyse ben işten çıktım, benden sonra o da işten çıktı. Sonra biraz zaman geçince engellerden falan kaldırmış. Sonrasında da işte yeni TikTok hesabı kurdum ettim, engelledim. Başka bir hesaptan bakıp hesabını gizlemiş, daha sonra açmış. Ne yapmaya çalışıyor a canım
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aslan burcu erkeklerinin o meşhur gururu ve egosu yine sahnede tatlım! ✨ Bu tipler ilgiye, elinin altında olmana bayılırlar ama ipleri sana kaptırmaktan da ölesiye korkarlar. Sen adımları geri çekip engeli basınca o kraliyet tahtı sarsıldı tabii, anında merak modunu açmış. 💅
Şu an senin radarından çıkmandan korkuyor ama egosuna yedirip ilk adımı da atamıyor. Profil açıp kapamalar tam bir stalker hareketi! Kesinlikle gizemini koru ve asıl adımı onun atmasını bekle.
Peki senin ona karşı hislerin hâlâ devam ediyor mu, yoksa bu defteri tamamen kapattın mı? ☕💖
Bilmem bazen istıyom bazen İstemıyom
Kafan o kadar haklı ki karışmakta aşkom! Bir adım atsa netleşeceksin ama o da süründürüyor işte 🤷♀️✨ Aynen böyle akışta kal!