Çok önceden de çocukluğunu bildiğim fakat hiç sohbet muhabbet etmediğim sadece ismen bildiğim bir aslan burcu erkeğiyle onun ilk adımı atması ve çabaları sayesinde bir ilişkimiz oldu. Her şey çok güzeldi annesine bahsettiğini evlenmek istediğini falan söylemişti. Beni de inandırdı açıkçası buna. Ama sonradan ne oldu bilmiyorum askere gideceği belli oldu ve bir gün attığım mesaja cevap vermedi gün boyunca aktifti halbuki. Ben aradım önce açmadı sonra kendisi aradı ama soğuk konuştu. Ben buluşmak istediğimi söyledim tamam dedi. Görüştük ve gayet iyi davrandı. Bir daha böyle bir şey olmayacağını söyledi. Benden haber bekle yazacağım dedi ve o son görüşmemiz oldu bir daha ne o yazdı ne de ben. Zaten birkaç hafta sonra askere gitti. Ve giderken tek bir mesaj dahi atmadı. Ayrıca hâlâ numaralarımız duruyor. Kardeşimin numarasını dahi silmedi. Durumlarıma falan bakıyor her şey normal ama konuşma yok. Bekle yazacağım dedi ve neredeyse bir ayı geçti ve o dediğiyle kaldı.
Ben bekledim bekliyorum da ama o yazmadı. Çok seviyorum 3 aylık bir ilişki olmasına rağmen çok sevdim. Bağlandım. Askerliğimi göz önünde bulundurarak evlenme planı yap demişti bir de. Tamam dedim. Babası da izne geldiğinde gidelim isteyelim demiş bana öyle söylemişti. Ama hiçbir açıklama yapmadan daha doğrusu başımda bir bela var seni üzmemek için yazmadım demişti en sonki görüşmemizde. Ama hiç bela var gibi değildi. Bir de ben, beni kendinden soğutmaya mı çalışıyorsun dediğimde evet demişti bana. Günlerdir düşünüyorum kafayı yiyeceğim o derece kötüyüm. Normalde mantıklı düşünen hareket eden biriyimdir ama bu olay benim mantığıma hükmetti. Ele geçirdi. Asla mantıklı bir şey düşünemiyorum ve karar veremiyorum. Sevse soğutmaya çalışmazdı ve konuşmayı bırakmazdı. Ama sevmese de her yerden siler engellerdi. Ya da en sonki görüşmemizde yazma istemiyorum artık derdi. Açık ve rahat biri çünkü. Kimseyi hiçbir şeyi takmaz. Aslan erkeği çünkü. Çok uzun yazdım biliyorum ama ancak bu şekilde anlatabilirim kendimi. Basit gibi görünse de kafa karıştırıcı bir durum benim için. Ne yapmam nasıl davranmam lazım ona karşı. Yazar mı yeniden yoksa umrunda değil miyim? Aslan burcu erkeği neden aramaz? aslan burcu erkeği aşkta nasılLütfen eğer iyi ve kötü herhangi bir fikriniz varsa dalga konusu etmeden bana yardım edin. Aciz gibi görünüyor olabilirim (aşkı tatmayanlar için) fakat aşk insanı veli de yapıyor deli de. Ve ben deli olmak üzereyim. Canım çok acıyor, yardım edin... Aslan erkeği neden sessizce terk eder, aslan burcu erkekleri geri döner mi?
Aslan burcu erkeği aşk hayatında nasıldır kısacık bilgi vereyim ama senin sorunun erkek arkadaşının burcu ile alakalı olduğunu çok sanmıyorum. Onunla ilgili de tahminlerimi iletip çözüm önerileri sunmaya çalışayım :)
Aslan burcu erkeği aşkta nasıldır?
Öncelikle bilmen gerekiyor ki aslan erkekleri çok iyi bir aşıktır. Sahiplenir, kıskanır, kendini aşka adar. Aynı şekilde sevilmekten, gururunun okşanmasından çok hoşlanır. Kısaca sevdiği kadını dünyanın merkezi haline getirir.
Aşkta gurur yapan, hükmeden taraf aslan burcu erkekleridir. Baskın olmayı seçerler, sözünü dinletmekten keyif alırlar. İş hayatında ya da sosyal çevresinde olduğu gibi, aşkta da lider olmayı tercih ederler.
Aslan burcu erkeği neden soğur?
Sessizce uzaklaşmak aslında aslan burcu erkeğinin yapısında yoktur. Genelde sahiplendiği bir ilişkide fırtınalar kopararak yaşar bu süreci de. Soğuma sebepleri de genelde yeterince ilgi görememek, poh pohlanmamak, sahiplenilmemek, değer görmemek gibi nedenlerle olur.
Erkek arkadaşınla yaşadığın sorunu burcundan bağımsız olarak değerlendirirsem...
Erkekler için askerlik süreci çok sıkıntılıdır. Stresli ve huzursuz olurlar. Gelecek kaygısı taşırlar. Askerlikte nelerle karşılaşacağına dair hiçbir fikri olmayan erkekler, sadece sevgilisine değil tüm çevresine bu negatif enerjiyi yansıtır ve içine kapanabilir.
Bundan öte, söylediği gibi başında bir sorun bir sıkıntı olabilir. Ailesel bir gerginlik ya da maddi bir sorun yaşıyor olabilir. Erkekler böyle sorunlarını genelde içinde halletmeyi tercih eder, sevdiği kişiye pek bahsetmeyi gururuna yediremez. Aslan burcu erkekleri çok gururludur. Bu nedenle de sessizleşmiş, içine kapanmış olabilir. Ona vakit tanıman çok iyi olur. Yani bu iletişimi kopar demek değil, aksine ilgilendiğini bilmezse giderek uzaklaşacaktır. Askerlik sürecinde sevdiği kişinin desteği eminim onun için çok önemlidir. Ara sor bence ancak bunu üzerine giderek, neden aramıyorsun diyerek yapma. Seni merak ediyorum, iyi misin de... Belki de tek eksik budur :)
Ne kadar mükemmel bir şekilde yazmışsın çok teşekkür ederim. Dediklerini dikkate alıp uygulamaya çalışcam. Sadece biraz daha zaman gecsin kafasını dinlesin istiiyorum en azından izne geldiginde yazarım herşey hallolur belki. Tekrar çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsın ve kafamda ki bütün soru işaretleri cevaplandı nerdeyse. Allah razı olsun 🙏😊
Askerlik yüzünden uzak duruyor desem askerlik eskisi gibi zor bir süreç değil bildiğim kadarıyla belki doğuya düşme ihtimali yüzünden geride duruyordur izin için geldiğinde belli olur onun rengi ya. Askerlikte hepsi böyle saçmalayıp manyaklaşıyor
Aynen zor değil ama astsubay olarak gitti bir sene kalıcak belki o yüzden doğu ihtimali için düşünmus olabilir. İzni beklicem bakalım dediğin gibi o zman belli olcak
Burçla cinsiyetle filan alakası yok bence senin durumun için söylemiyorum fakat bu çeşit şeref yoksunu bir kitle var. Böyle yol alıp giderler seni mutsuz edip yarı yolda bırakan emin ol başka birilerini mutlu edip yol arkadaşlığı yapıyodur en kötüsü de insanı aşktan sevgiden insanlardan nefret ettiriyolar.
Senin başına gelen mevzuyu kast ederek yazmadım belki başka sebepler vardır bilemem benim yaşadığım sert tecrübelerden yola çıkarak yazdım hakkında hayırlısı olsun unutma herşey geçici
Anladım teşekkür ederim. Geçeci biliyorum ama nasıl geçer onu bilmiyorum. Benim için dua eder misin? İhtiyacım olan tek şey bu sanırım yabancı bir dilin samimi duası 😔
Üzüldüm evet, dedimya tertemiz sevdim hâlâ da öyle tertemiz duruyor aklımda, kalbimde, hayalimde.. eminim öylede kalacak. Benim olsada olmasada. Bikac gündür cama gelen güvercinlerle konuşuyorum, kuşla böcekte ordan geliyor, insanlardan daha iyi dinliyorlar. Çok özledim cokkkkkk kokusu aklıma gelince cildircak gibi oluyorum. Kime güldüm de bu haldeyim diye sorguluyorum bazen..
Aslan erkekleri hər şey yolunda gidrrken senin hiç bir sorunun olmadığı halde terk ede bilir. 3 arkadasimin basindan Salam erketi Ile iliskileri kecdi 3 do e ayrildilar şy an Seni üzmek istemem kuzum Amma çok şerefsizler kendini hiç suçlama nasıl olsa gideceksin. Senin anladıklarında bakınca 3 arkadaşımın da aşk hayatı göz önüne geldi. Aslan erkeği böyle oluyor. Terk edince bile sessiz sedasız gidiyor. umarım sende hala seviyorsan tekrar birlesirsiz 💕😘
Hayatım hakkında fikir sahibi olduğunda yoğun bir hayatın yok dediğin için özür dilemek zorunda kalabirsin. Ve beynimin yoğunluğunu gördüğünde nasıl delirmedigimi sorgulardin. Tek gerçek canımın yanması
Biraz mi? Sadece biraz mi yanar canım. Sonra geçer mi? Senin biraz mi yandı? ya da hiç yanmadı mi? Beklemekle diner mi sızı? ya da aşk acısı ordan oraya savurmaz mi? Herşey için çok geç olduğunu ne zaman anlarsın? var mı bunlara bir mantıklı cevabın
Var ben sevdiğim kıza durumum yoktu canım kardesimden görüp kanımı satarak yüzük almıştım , onu yolda kucağımda taşıdığım dahi oldu ama acı geciyo üzüntü bitiyo
Keşke bitse. Keskeee. Bitmeyecek gibi geliyor degil, bitmeyecek. Bak sende de bitmemiş. Neden sorularımı onu hatırlayarak cevap verdin. Demekki geçmeyen şeyler var. Adına ne dersen. İzmi dersin, yaşanmışlık mi dersin, hayal kırıklığı mi ne dersen işte. Genel olarak sende de geçmemis bende de geçmeyecek. Ben sadece mantığını merak ettiğim için yazdım belki bir fikri olan olur diye
Sevgi değil mi? Ruhsuzlasmissin sen ben daha da bişey demiyorum. Ben memnunum kafa yapımdan. Sen değiştir kafa yapini. Sinirlenmen bile biseylerin kanıtı. Neyse daha fazla kırmak kirilmak istemiyorum. Yorumun için teşekkürler.
En İyi Cevaplar