Aslan burcu erkeği neden soğur, aramaz?

Çok önceden de çocukluğunu bildiğim fakat hiç sohbet muhabbet etmediğim sadece ismen bildiğim bir aslan burcu erkeğiyle onun ilk adımı atması ve çabaları sayesinde bir ilişkimiz oldu. Her şey çok güzeldi annesine bahsettiğini evlenmek istediğini falan söylemişti. Beni de inandırdı açıkçası buna. Ama sonradan ne oldu bilmiyorum askere gideceği belli oldu ve bir gün attığım mesaja cevap vermedi gün boyunca aktifti halbuki. Ben aradım önce açmadı sonra kendisi aradı ama soğuk konuştu. Ben buluşmak istediğimi söyledim tamam dedi. Görüştük ve gayet iyi davrandı. Bir daha böyle bir şey olmayacağını söyledi. Benden haber bekle yazacağım dedi ve o son görüşmemiz oldu bir daha ne o yazdı ne de ben. Zaten birkaç hafta sonra askere gitti. Ve giderken tek bir mesaj dahi atmadı. Ayrıca hâlâ numaralarımız duruyor. Kardeşimin numarasını dahi silmedi. Durumlarıma falan bakıyor her şey normal ama konuşma yok. Bekle yazacağım dedi ve neredeyse bir ayı geçti ve o dediğiyle kaldı.

Ben bekledim bekliyorum da ama o yazmadı. Çok seviyorum 3 aylık bir ilişki olmasına rağmen çok sevdim. Bağlandım. Askerliğimi göz önünde bulundurarak evlenme planı yap demişti bir de. Tamam dedim. Babası da izne geldiğinde gidelim isteyelim demiş bana öyle söylemişti. Ama hiçbir açıklama yapmadan daha doğrusu başımda bir bela var seni üzmemek için yazmadım demişti en sonki görüşmemizde. Ama hiç bela var gibi değildi. Bir de ben, beni kendinden soğutmaya mı çalışıyorsun dediğimde evet demişti bana. Günlerdir düşünüyorum kafayı yiyeceğim o derece kötüyüm. Normalde mantıklı düşünen hareket eden biriyimdir ama bu olay benim mantığıma hükmetti. Ele geçirdi. Asla mantıklı bir şey düşünemiyorum ve karar veremiyorum. Sevse soğutmaya çalışmazdı ve konuşmayı bırakmazdı. Ama sevmese de her yerden siler engellerdi. Ya da en sonki görüşmemizde yazma istemiyorum artık derdi. Açık ve rahat biri çünkü. Kimseyi hiçbir şeyi takmaz. Aslan erkeği çünkü. Çok uzun yazdım biliyorum ama ancak bu şekilde anlatabilirim kendimi. Basit gibi görünse de kafa karıştırıcı bir durum benim için. Ne yapmam nasıl davranmam lazım ona karşı. Yazar mı yeniden yoksa umrunda değil miyim? Aslan burcu erkeği neden aramaz?
aslan burcu erkeği aşkta nasıl
aslan burcu erkeği aşkta nasıl
Lütfen eğer iyi ve kötü herhangi bir fikriniz varsa dalga konusu etmeden bana yardım edin. Aciz gibi görünüyor olabilirim (aşkı tatmayanlar için) fakat aşk insanı veli de yapıyor deli de. Ve ben deli olmak üzereyim. Canım çok acıyor, yardım edin... Aslan erkeği neden sessizce terk eder, aslan burcu erkekleri geri döner mi?
Aslan burcu erkeği neden soğur, aramaz?