ikizler erkeği aşırı kararsız benim sevgilim vardı adam sabahtan beni sevdiğini söyler 30 dk sonra ben seni sevmiyorum ki kendi kendine kurmuşsun derdi. Bende terazi olunca değişiyor
İşte mesele de bu. Bizim haksız olma gibi bir durumumuz söz konusu olamaz. Sonuçta üstün burç biziz. Biz ne yaparsak doğru olan budur falan deyip egoistligimi sergilerdim de o kadar abartmayayim. 😂
Seni yoran birisiyle devam etmenin sebebi ne peki? Hayatın kendisi yeterince yoruyor. Birbirinize nefes olmanız gerekirken yoruyorsaniz ilişkini sorgulamanı öneririm. :)
yok be terk etti beni kendi mabadından anlayıp o kadar dil döktüm ama yok en sonunda he dedim geçiştirdim vicdanına bırakacağım dicem ama mabadından anladığı için vicdanı bile rahattır
ilişkinin ilk ayı oydu da sonra çevrimiçi olup bana yazmayıp saatler sonra dönüp bende buna sıkıntı çıkardıığm ve onunda yoğunum demesi gerçi yoğun olan insanın wpta işi ne ve terk edildiğim için hak ettiğim o değil bence
benim aklımı meşgul etmesi ona olan sevgimden değil aslında ben terazi kadını olduğum için adaletli olmak isterim haksızlığa karşı boyun eğmiyorum o yüzden kendimi yoruyorum ama boşa yoruyorum sanırım
yaa örneğin lan o.. u seni karı olarak alacağıma kapının önündeki ağacı alırm senden daha iyi işlevi olur, zaten tipin yok ki, bakımsızsın, neyini sevdiysek vs vs süper iltifatlar süper iltifatlar
yok ya sıkıntılılar onlar olanı değil görmek istediklerini görürler anlamak istediklerini anlarlar haksızsan bile kendini haklı çıkartır seni suçlu bulurlar
aslan bu adamı çileden çıkarır başedemezsen.. havalar, aşağılamalar, herşeyi ben bilirimler... benimle yani ikizlerle başedemezler allahtan. itin şeyine sokar çıkarırım..😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence aslandan daha sıkıntılısı var o sana öyle denk gelmiştir
hangisi mesela başak ve ikizler mi onlarda sıkıntı
ikizler aşırı normal bence ya ama başaktır balık olsun yengeç falan he yayda yani aslan ikizler düz insan bence
ikizler erkeği aşırı kararsız benim sevgilim vardı adam sabahtan beni sevdiğini söyler 30 dk sonra ben seni sevmiyorum ki kendi kendine kurmuşsun derdi. Bende terazi olunca değişiyor
. D o da komikmiş he
baya hemde :D
Ne münasebet? Hiçte öyle değiliz. Sürekli haklı olmamız neden sizi rahatsız ediyor?😀
e cidden haklı olsanız sorun yok ama haksız olduğunuzda bile haklı görünüyorsunuz :D
İşte mesele de bu. Bizim haksız olma gibi bir durumumuz söz konusu olamaz. Sonuçta üstün burç biziz. Biz ne yaparsak doğru olan budur falan deyip egoistligimi sergilerdim de o kadar abartmayayim. 😂
zaten o da öyle yapıyor kendi hatası çoookk suçu bana yükledi anlatıyorum anlamıyor artık he he diyip geçiştiriyorum yoruyor vallahi
Seni yoran birisiyle devam etmenin sebebi ne peki? Hayatın kendisi yeterince yoruyor. Birbirinize nefes olmanız gerekirken yoruyorsaniz ilişkini sorgulamanı öneririm. :)
yok be terk etti beni kendi mabadından anlayıp o kadar dil döktüm ama yok en sonunda he dedim geçiştirdim vicdanına bırakacağım dicem ama mabadından anladığı için vicdanı bile rahattır
Ahahah 😅 Sen bir de terk mi edildin? Hanimiş hanimiş 😂😂
hee mabadından anlayıp :D
bir barışayım ben terk edecem anasını sataym
Niyeyse bu son söylediğin pek inandırıcı gelmedi. Terazi misin? O yüzden mi bu bol keseden sallamalar? 😂
terk etmek mi
sallamak değil ki anlatayım herşeyi kim suçlu kim suçsuz bul
Ya hazır terk edilmişsin. Niye kasıyorsun ki? Kendi hayatına bak. Dünde yaşama. 😂
kasacağım tabi işin kötüsü adam geldiğimde görüşelim dedi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
Hııı bak bu da güzel taktik. Diğerlerine şey yapayım, boş olduğumda sana da gelirim kafasında. 😂
beklerim tanımadığı kızları kardeşim gibi şöyle böyle dedikten sonra :D
Ahahah 😅 Onun aslan olduğuna emin misin? Bir aslan bu kadar mal olamaz.
aslan burcu 12 Ağustos doğum günü demekki olabiliyormuş :D
O zaman aslanların yüz karası demekle yetiniyorum. 😅
diyebilirsin hak ediyor :D
Peki senin hakettigin o mu?
ilişkinin ilk ayı oydu da sonra çevrimiçi olup bana yazmayıp saatler sonra dönüp bende buna sıkıntı çıkardıığm ve onunda yoğunum demesi gerçi yoğun olan insanın wpta işi ne ve terk edildiğim için hak ettiğim o değil bence
O zaman daha fazla aklını meşgul etmesine müsaade etmesen mi? Hakiki aslanlar varken yüz karalariyla zaman geçirme. 😀
benim aklımı meşgul etmesi ona olan sevgimden değil aslında ben terazi kadını olduğum için adaletli olmak isterim haksızlığa karşı boyun eğmiyorum o yüzden kendimi yoruyorum ama boşa yoruyorum sanırım
Farkına varmış olman güzel 😊
öylede ama gene görüseceğim sakat olmayan öteki bacağını ben kırcam
Kırılmış kalbinin intikamını bu şekilde almaya çalışmak? :) Sen bilirsin görüşmek istiyorsan görüş tabi.
intikam değil aslında belki biraz hırpalarsam aklı başına gelir bir değişim olur
Hııı sen hala oldurma peşindesin? Biraz önce terk edeceğim diyordun? :)
oldurmak istesem şimdiye oldurtmaz mıydım sonuçta o mal 1 martta gelecek o zamana niye bekleyim ki
Nerede yaşıyorsun bu arada
yozgat
Adgsgag 😂 Sesli kahkaha attırdın 😂
niye
Allah affetsin Yozgat nedir ya? 😀
yiğidin harman olduğu yer yozgat :D
Bu kadar sınav fazla ya sana. Hem yüz karası aslanlarla muhatap olmuşsun hem de Yozgat'ta yaşıyorsun. Başka derdin olmasın azizim. 😂
Derdimiz çookk :D
Kaç yaşındasın peki? 😂
29 um
Hadi canım? 20-22 falan sanıyordum seni. O kadar da minnak değilmişsin. 😂
yok o aslanın beyin yaşı o kadardır gerçi o da çoktur ama.
Döndük yine ona 😒 Oysa ne güzel senden konuşuyorduk.
ahahaha tamam konuşalım
Güzel ve sen kelimelerini aynı cümlede görünce nasıl da güldü yüzün 😂
napalım hiç iyi laf duymadık ki
O kadar da haksızlık etme istersen. Mutlaka ardı ardına iltifat sıralayan birileri olmuştur. 😂
yaa örneğin lan o.. u seni karı olarak alacağıma kapının önündeki ağacı alırm senden daha iyi işlevi olur, zaten tipin yok ki, bakımsızsın, neyini sevdiysek vs vs süper iltifatlar süper iltifatlar
En sıkıntısız burç aslandır
yok ya sıkıntılılar onlar olanı değil görmek istediklerini görürler anlamak istediklerini anlarlar haksızsan bile kendini haklı çıkartır seni suçlu bulurlar
Hiç sıkıntılı değilim
aman olma gerçekten kaç aslan tanıdım hepsi sorun
Sana öylesi denk geldi
Adamına denk gelmemişsin
olabilir
yengeçsen sana öyle gelir.
teraziyim
eh pek farkı yok.. gerçi aslanda tamah edilecek burç değildir. kendini pek beğenir.
öyle kendisi melek ben kusurluyum ona göre
aslan bu adamı çileden çıkarır başedemezsen.. havalar, aşağılamalar, herşeyi ben bilirimler... benimle yani ikizlerle başedemezler allahtan. itin şeyine sokar çıkarırım..😂
ikizler erkeği de fena o da beni delirtti
😂 evet delirtiriz.. ama sıkınılı değilizdir😉
ikilemde bıraktığınız için delirtirsiniz :D
😂😂ama kasntı değiliz en azından. vicdanımızda vardır.
yok ya kaç kere ikizler erkeğine dönmeye çalıştım istemedi sanki düşmanınız vicdansız :D
tüyo veriim 😉yakında o sana gelir merak etme 😀
3 sene oldu gelir bencede hatta 3 vakte kadar :D
keşke gelse
aha yaz bi kenara.. ararsa, bi herif bunu bana demişti dersin içinden😀😀
ez cümle, aslanı geç😉
tamamdır 3 sene daha beklemeye devam o zaman :D
valla şimdi ciddi yazıcam bak.. inşallah her şey gönlüne göre olur, biri çıkar karşına da, burada mutluluğunu paylaşırsın bizlerle topraaaamm🙂
İnat oluşundan
çok inatçı ya
Suyundan git
gidiyorum mabadını kaldırdım sanki
nasıl sıkıntı yani?
kendi hatalarını anlamıyorlar karşısındakini suçluyorlar lafları başka yerlerinden anlıyorlar bir iletişim kuramıyorsun