Güncellemeler
11 ay
bi tane çocuk var arkadaşız aslında ama ne bilim hoşlanıyo mu hoşlanmıyo mu çözemedim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
sürekli atıp tutarlar, herşeyi abartırlar olmayan şeyi varmış gibi anlatırlar, yalan gani olur, kurnaz ve oyuncu olurlar.
Aslan geldi 😅 Aslan erkeği lider ruhludur hukmetmeyi sever ilgiyi sever yatakta ateslidir severse sadıktır ama sevgi yoksa flortozdur
Yönetici burçtur, karakterleri normalde iyidir ama sinirli olduğunda çekilmiyorlar.
Ben aslanim
Sever korur eglencli romantiktir bazen çocuk gibi davranır
Daha bir çok sey
İri olur, sert olur, inatçı olur, dediğim dedik olur, ama sahiplenir ve sevdiğini göstermekten çekinmez
Aslan kaplan kedi miyav
aynen öyleler 😂 herşeyleri lafta
Uzak durmalı valla diyeceğim bu
@Ayabasanmaymun nedennn
Egosunu devamlı okşamak zorundasın, aldatma ihtimali ve narsist olma ihtimali çok yüksek
Aynı zamanda dediğim dedik. Kadınları da böyle, itaat et rahat et tamamen
Hm anladım
Belirsizlik onların isimleri
Ben de aslan burcuyuum
Gizlisin nasıl yeşillendireyim
Eşim aslan bazen çekilmez
Cömert ilgili gururlu hafif egolu
Ego yok ya bizde
Takintili
ama umursamaz duruyor
E zaten. Uzak dur beni dinle sen
bu baya sessiz bi tip arkadaşız ama güzelsin falan diyor ne bilim senin için şöyle yaptım böyle yaptım diyor bi de çok umursamaz davranıyor sonradan çözemedim lavuğu
Benim kac tane oldu hayatimda aslan. Burclara inanan biri olmadigim icin basta hic burca baglamiyordum konuyu sonradan farkettim hayatimda bana takintili olup hayati yillarca hem reelde hem sanalda zindan eden tum erkeklerin ortak noktasi aslan burcu olmakti ve hepsinin karakteri birebir ayniydi. Cok fazla iyi rol yapiyorlar ters tepki davraniyorlar sen ilgilensen sogukkanli, sen soguk olsan bu sefer sana saracak ve pesini birakmaycak. Onlar istiyorki sadece kendileri hayir desin umursamasin redd etsin. Asla egolarini zedeleyemezsin hayati dar ederler sana. Hele bi redd et o zaman gor gercek yuzunu. Ama cok kendine baglamadan yap ki iyice basina bela olmasin sonra isin zor olur
olabilir öyle ciddenn
@Qasanovaa sen hangi burçsun? dediklerin harfiyen doğru ama kadınlardaki aslan erkeği sevdası asla bitmez. adına aldanıp bişey sanıyorlar bunları. kadınları bile çekilmiyor. huysuz ve geçimsizler.
@acayipadamm aynen oyle. Yay
bir de ateş ateş anlaşır diyorlar. meksikada boşananlar üzerinden yapılmış bir araştırmaya göre en çok boşanmalar ateş burcu ile yapılan evliliklermiş ve eminim ki en çogunu aslan burçları oluşturuyordur bunun.
İyi oluruz
Çok kötüydü
Sek erkek olur
Ben aslanım
İyidir iyi sever
Bayilirimmm
Ben aslanim 🦁
@romantizmbeyi ne güzel 😅
Sen hangi burç
@romantizmbeyi kova
Severim gel inime gidelim
Sana sevgi ikram edeyim