Mesela sevgili yapıyorum, birkaç gün sonra diğerine geçiyorum, canım sıkılıyor, sanki sevgilim beni yaparken diğer yandan başka bir adamla yapma hayali kuruyorum, neden böyle? Güzel de bir kadınım.
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela sevgili yapıyorum, birkaç gün sonra diğerine geçiyorum, canım sıkılıyor, sanki sevgilim beni yaparken diğer yandan başka bir adamla yapma hayali kuruyorum, neden böyle? Güzel de bir kadınım.
Aldatmak yerine kendini olduğun gibi kabul edip, çok eşliliğe meyilli olmanı (ki bunu eleştirmiyorum, bence güzel) kabul edecek birini bulursan, ona karşı da açık ve dürüst olursan vicdan azabı çekmezsin, mutlu olursun.
Güzelim, yaşadığın bu karmaşa aslında tamamen bağ kurma korkun ve adrenaline olan bağımlılığınla ilgili 🥺 Kalbini gerçekten birine açmaktan çekindiğin için beyin zırh olarak hemen bir kaçış yolu arıyor ve yeni heyecanların peşine düşüyor.
Güzellik tek başına tatmin olmaya yetmiyor maalesef. Önemli olan o derin bağı kurabilmek 💖 Bence önce bir süre yalnız kalıp kendinle randevulaşmalısın.
Peki sence bu durum geçmişte yaşadığın bir güvensizlikten kalmış olabilir mi ✨
Cevap
9Cevap
Nick ver de engelleyeyim. Sıktın sabahtan beri.
Benim kadın versiyonum 😂😂😂🫣🫣 boş ver hayatını yasa kanka
senin hormon düzeyin yüksek sanırım:))) boşa harcamak istemiyorsun
geçmez bollaşır şey
Çok tutkulu ve doyumsuzsun benim gibi bende evliyim dertleşebilir miyiz
Nerde yaşıyorsunn
Kimseyle kimyan uyuşmuyor
Aldatma duygusal mı fiziksel mi
Kötü birisin
bi tür hastalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?