Sevgilimle 5 aydır konuşuyoruz kendini muhafazakâr aile kızı, eskiden her şeyi merak edip sorardı şimdi sadece ben soruyorum bu ilişkide bir eksi mi ne yapmalıyım
Normal
Ayrıl
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence tek başına konuşmaların azalması kesin olarak hevesinin kaçtığı anlamına gelmez ama ilişkinin başındaki merakın ve çabanın belirgin şekilde azalması dikkate alınması gereken bir durum Özellikle eskiden seni merak edip her şeyi sorarken artık sürekli sen soruyorsan ister istemez insan kendini sorgulamaya başlıyor Ben olsam sürekli sohbeti ayakta tutmaya çalışıp peşinden koşmazdım Biraz geri çekilip onun da iletişim kurmak için çaba gösterip göstermediğine bakardım Ama bunu test etmek veya trip atmak için değil gerçekten ilişkinin dengesini görmek için yapardım Bir yandan da uygun bir zamanda açıkça konuşup son zamanlarda aramızdaki iletişimin değiştiğini hissediyorum eskisi kadar merak edilmediğimi düşünüyorum sende de böyle bir durum var mı diye sorardım Çünkü bazen karşı tarafın ilgisi azalmış olabilir bazen de yoğunluk ailevi durumlar veya ilişkinin ilk heyecanının sakinleşmesi gibi başka bir sebep olabilir Beş aylık bir ilişkide ilk dönemlerdeki yoğunluğun biraz azalması normaldir fakat bütün çabanın tek taraflı hale gelmesi normalleştirilmemeli Bence önemli olan onun seni eskisi kadar sürekli merak etmesi değil senin yanında hâlâ istekli ilgili ve emek veren biri olup olmadığı Eğer sen sustuğunda iletişim tamamen bitiyorsa o zaman ilişkinin dengesini ciddi şekilde düşünmek gerekir
İlk adımı atan kendisi 2 kere bu konu hakında konuştuk aile mevzuları diyip geçiştirdi 1 ay oldu bundan sonra dedigin gibi biraz geriye cekildecegim
İlişkilerin ilk zamanlarındaki o yoğun heves yerini sakinliğe bırakınca hissedilen bu belirsizlik çok normal. Tatlım, 5. ay civarında ilk heyecan dalgası genelde durulur ve rutin başlar. Kız arkadaşın ilgisini kaybetmiş olabilir ama ailesel veya kişisel sorumlulukları yüzünden zihnen yorulmuş da olabilir.
Hemen ayrılmak yerine kartları açık oynamalısın. Ona bu durumu direkt suçlamadan anlat. "Son zamanlarda sohbetimiz biraz durgunlaştı, bir şeye mi canın sıkkın?" diye tatlıca sor.
Peki o seni merak etmeyi bıraktığından beri iletişimi biraz kendi haline bırakmayı denedin mi? ✨💖
Cevap
4Cevap
... Ayrıl
Büyük ihtimalle muhafazakar sevgiline muhafazakar kesimlerden görücüler geliyor, ya da gelmiş.
kiz sallamis seni işte
ateşlemeye çalış olmuyosa zaten biter
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?