Sanırım sevgilime birazcık ilgisiz davrandım ve bana küsüp kırıldı, artık çok konuşmuyo benle. Ne yapmalıyım?

Tatilde buluşacaktık ama ben arkadaşlarımla, yakınlarımla vakit geçirmeye başladım. Mesajlarına falan geç cevap vermeye başladım bilerek bana bağlansın, aklından çıkaramasın diye. 12 sinde doğum günü vardı, telefona vaktim olmadı pek bakmaya, ayın 14 ünde anca mesaj atabildim aşkım doğum günün kutlu olsun diye, doğum günüm çoktan geçti benim diye mesaj attı tek. Dünden önceki günde beni beklemiş durmuş sanırım konuşuruz belki diye. Yorgunum, yarın seni Arıcam demiştim tamam yazmış. Whatsapp a kırıldığına dair bir yazı atmış hikayesine, aklıma tüm gün ona yazmadığım geldi. Kendimi suçlu gibi hissettim, gece hemen mesaj attım aşkım uyudunmu diye, şimdi sadece uyanalı çok oldu yazmış. Eskiden trip atardı, bakmıyorsun mesajlara sen beni umursamıyor musun derdi, artık öyle konuşmuyor. Küsmüş olabilir mi? Çok farklı davranıyor artık. Eskiden ben mesaj atınca hemen geri dönerdi, artık saatler sonra cevap yazıyor. Sanki yaptığım şeyi anlamış gibi geldi bana...

Sanırım sevgilime birazcık ilgisiz davrandım ve bana küsüp kırıldı, artık çok konuşmuyo benle. Ne yapmalıyım?