Elin Rusu, Kazakistanlısı, Balkanlısı dötümüzden ayrılmaz, onları istemiyoruz yerli olsun diye onlar da bize bakmaz. Mk ne zor bir kızı ikna etmek, tanışmaya zor yanaşıyorlar.
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk tanısma için şekilcidir Türk kızı. Şeklinin şemalinin olması lazım. Yani illa kvanç olmana gerek yok kimi boya kimi tipe kimi giyime hatta ayakkabıdan etkilenen ıqsuz kadın sayısı hiç te az değil. Fakat ilk tanısma için hilkat garibesi değil isen dili kullanım şekline bakar. Konusmayı biliyor mu kibar mı durusu sağlammı vs vs. Bunlardan herhangi birisin şartlarını karşıladığında maddiyata bakar. Bunu da karşılarsan ne kadar verebileceğine bakar. Bitmiyor mk istekler yaz yaz harf yetmez sanırım sjakfbak
Beklenti çok yüksek ama hiç kendilerine toz kondurmuyorlar, sen bir kızdan herhangi bir şey iste (isteyemezsin de bir dene bakalım) ne erkekliğin kalır ne adamlığın.
Valla bilmiyorum ya ben çok sorun yaşamıyorum. Seçiciyim açıkçası dokunduğum kadınlardan da şükür boyle gariplikler yaşamıyorum. Artık şans mı kriterlerimin katı ve esnetilemez şeyler olması mı bilmiyorum. Ama genel için maalesef yukarıda yazdıklarım geçerli.
Biz Türk kadınları olarak aslında sanıldığı kadar karmaşık kriterlere sahip değiliz. 💖 İşin sırrı tamamen hissettirdiğin özgüven, gösterdiğin samimiyet ve o tatlı saygıda bitiyor. Kadınlar kendini güvende hissettiği, yanında rahatça gülebileceği ve ilgisini hissettiği erkeğe anında çekilir. 💅
Öyle kalıplara girip zorlaşmaya hiç gerek yok, biraz empati ve içten bir gülümseme kapıları açar. Sen genelde tanışırken nasıl bir yol izliyorsun, ilk adımı nasıl atıyorsun? ✨☕
Cevap
2Cevap
mizah yapıp konu aççan
bu kadar
Sen nerde yaşıyorsun birader
Belli
Kredi kartı limitine göre.
Hepinizi beğenmek zorunda değiliz
Beğenilmek zorunda da değilsiniz
Evet işte değilsiniz değiliz Türkiye'de emin ol beğenilmeyen erkek veya kadın yoktur sadece herkesin zevki farklı
Zayıf olmamalı
Hmm, karakter olarak mı diye soracam sen her ikisi de diyeceksin
Merhametli dürüst güvenilir olsun okey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?