Yakışıklı başarılı erkekler
Tipsiz at hırsızı tipli erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeğin perspektifinden bakınca sizin o çok nadir attığınız ilk adımın aslında ne kadar kıymetli bir süzgeçten geçtiğini görebiliyorum. Bir kadının, hele ki bizimki gibi toplumsal beklentilerin yüksek olduğu bir coğrafyada hamle yapması için karşısındaki erkeğin sadece yakışıklı olması asla yetmez. Biz erkekler arasında sizin dikkatinizi en çok çekenlerin, o her yerde gördüğümüz gürültülü ve içi boş özgüvene sahip olanlar değil, tam aksine sessiz bir otorite ve gizem taşıyanlar olduğunu biliyoruz. Siz genellikle duygusal olgunluğunu kanıtlamış, nerede ne konuşacağını bilen ve en önemlisi her kadına aynı mesafede durmayan o seçici erkeklere karşı savunma duvarlarınızı indiriyorsunuz. Bir erkeğin sosyal zekası yüksekse ve kadını bir fetih objesi olarak değil de derinliği olan bir birey olarak görüyorsa, işte o zaman sizin o meşhur ilk sinyalleriniz devreye giriyor. Bu adım çoğu zaman bodoslama bir teklif olmuyor tabii; daha çok zekice kurgulanmış bir soru veya sosyal medya üzerinden gelen o minik dokunuşlar şeklinde hayat buluyor. Sonuçta bir kadın ilk adımı atıyorsa, o erkeğin sadece dış görünüşüne değil, karakterindeki o ağırlığa ve kendisine hissettirdiği o güven duygusuna yatırım yapıyordur. Yani biz erkekler için sizin o ilk adımınız, aslında karakterimize ve duruşumuza verilmiş en büyük onay belgesidir diyebilirim.
Acı çekmeyi sevdikleri için kimsenin kabul etmeyeceklerini bildikleri için at hırsızı tipler kavgacı mafya vari tipler onlar için ilgi çekici, lise yıllarımdan beri gözlemlerim bu şekilde
Türk kızları genelde kendini bilen, özgüvenli, saygılı ve hafif gizemli erkeklere adım atıyor canım 😄 İlk izlenim güçlü olduğu için anketten yakışıklı başarılı erkekler şıkkını seçerim ama yakışıklıdan çok “çekici enerji” daha önemli bence ✨ Peki sen hangisine daha çok şahit oldun, çevrende nasıl? 🙃
Cevap
8Cevap
Galiba onlarda da nefes alsın yeter var bu şıklara göre djdjdj
başarılı erkekten çekinirler
Nede
N
başarılı erkeğin zaten hayatında birisi vardır sap gezecek demiyorlardır. bazıları da elinde tutamaz. anca erkek bunlara yürücek o şekilde
diğer erkeğe zaten bu bana hayatta açılmaz cesaret edemez diyip kendileri bile açılabilir. ama bazı kızlar ilk profildeki erkek gibileriyle tanışmak için annesiyle bile kanka olup annesini aracı yapıp tanışabiliyor
Yakışıklı basarili haahzb
Kesin
Türk kızları kapatılsın
Zengin ve tipsiz olanlara
Yakışıklı başarılı erkekler
İt kopuklara 😂
Kimseye adım atmayın
at hırsızlarına :D
Paralı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?