2 haftadır konuştuğum biri vardı arkadaş ortamında işte birkaç hafta daha takılır, yol veririm zaten çirkin vs vs demiş. Hemcinslerim de yapıyor bunu neden yapıyorsunuz? Kimseyi kendimle olması için zorlamıyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 haftadır konuştuğum biri vardı arkadaş ortamında işte birkaç hafta daha takılır, yol veririm zaten çirkin vs vs demiş. Hemcinslerim de yapıyor bunu neden yapıyorsunuz? Kimseyi kendimle olması için zorlamıyorum
knk bunu anlamıcak bişi yok! adam söylüyor zaten "bir kaç hafta takılırım yol veririm" seks bu, başka bir şey değli, zaten konu seks olunca, biraz fizği iyiyse bas-geç çalışıyorlar, kızlarda aynı şekilde düşünebilir, zira çirkinlik ile cinsel performans aynı şey değil! (burası çok önemli) çoğu çirkin seks performansına yüklenir, zira adam çirkin, birde penisi ortalamanın üzerindeyse direkt sekste en iyi olmaya çalışır, ama yakışıklı adama talep çok olduğu için bu tarafı çok geliştirmez. (zaten çok talep var) yani insan denilen canlı eksiği çok olduğunda en iyi olabileceği tarafları geliştirmeye çalışır. mesela güzeller aptaldır değil! güzeller zaten iyi bir yaşam elde edebilmesi için fazla çabaya gerek duymaz, güzelliğini kullanarak buna zaten ulaşabilir. test ortamına sokarsan yani güzellik devre dışı, zeka önemli yoksa hayatta kalamazsın! gibi bir test yaparsan güzelinde en az çirkin kadar zeki olabileceğini görürsün.
evet dediklerinde haklısın ama ilişkide seks yoktu.
Bu durum gerçekten çok kırıcı ve hissettiklerini çok iyi anlıyorum ✨ Kalbinin kırılması o kadar normal ki 🥺 İnsanların yalnız kalma korkusu veya sadece egosunu tatmin etme isteği bazen başkalarının duygularını hiçe saymalarına neden olabiliyor.
Senin niyetin temiz olduğu için karşı taraftan da aynı dürüstlüğü beklemen çok doğal 💖 Ama inan bu durum tamamen onun karakteriyle alakalı, senin değerinle değil 💅 Kendi özsaygını koruyup böyle insanları tecrübe hanene yazıp geçmelisin.
Peki sen şu an onunla iletişimi tamamen kestin mi, yoksa hâlâ konuşuyor musunuz? ☕
iletişimi kestik
Çok doğru bir karar vermişsin bebeğim, sana bu saygısızlığı yapanı hayatında tek bir saniye bile tutma zaten ✨💖
Cevap
5Cevap
ben yapmam karaktersiz değilim
Çünkü karakteri yok çünkü kişilik yok çünkü saygı yok.
İlgisiz kalmamak için yapıyorlar. Talep görmeyen insanlar öyle yapar senede ayda bir bi tane ilgi buldu diye onu da kaybetmek istemez. İncel ve ezik işidir.
Öyle Bir Şey Yapmadım Ve Yapmam.
Kalpsizler yapar
bir şey yaptın mı peki
hayır
Ozaman sorun yok senin için
sorun o değil ztn zamanını harcamak seni değersiz gören biri için.
Önemli bence yapsan daha kırıcı olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?