Sevdiğin kişiyi sevmiyormuş gibi davranmak?

Benim bir kaç yıldır platonik olarak sevdiğim bir kız var, daha doğrusu sevdiğimi biliyor fakat karşılık vermediği için platonik diyorum, neyse işte ona köpek gibi aşığım ama bir kaç aydır ona hiç sevgim kalmamış gibi gösteriyorum çevremde ki insanlara, ve bir kaç aydır karşısına çıkmıyorum ve onu görmüyorum fakat onu cidden çok seviyorum ve bh şekilde davranmak canımı yakıyor, geçen gün karşılaştık ve birbirimizi görünce 3 saniye civarı baktık sonra ben kafamı eğdim o da bana bakışını bıraktı sonra twkrsr baktı, ben ondan uzağa gittim fakat sonra gittiğim yere geldi ve ben yine bqşka bir yere gittim ve bu seferde arkadaşlarıyla oraya geldi, bende oradan uzaklaştım, sevmediğini biliyorum muhtenelen tesadüfen oldu onlar, fakat benim soeum şu sizce bu şekilde iyi mi yapıyorum yoksa pişman olacak mıyım, onu cidden çok seviyorum, benim için her şeyden daha değerli qma insanlar sorduğunda falan onunla bir ilgim olmadığını, onu sevemdiğimi falan söylüyorum ve ondan kacıyorum on jsevmiyormuş gibi gösteriyorum, cidden bu canımı yakiyor yardım edin lütfen
Sevdiğin kişiyi sevmiyormuş gibi davranmak?