Selam dostlarım öncelikle dalga geçecek ve boş muhabbet yazacaklar kendilerini hiç yormasın. Ben 1 yıllık evliyim eşimle severek evlenmemize rağmen haftanın 4 günü sudan sebepler dolayısıyla kavga ediyoruz. Bu süreçte eşim kendisini sevmediğimi evde huzur olmadığını söyledi. Bu sebeple benden birkaç kere boşanmaya kalktı aramız soğudu ve bana ihanet etti mesaj yoluyla aldattı. Daha sonrasında düzelmesi gereken yerde unut bu olanları pişmanım gaflete düştüm dedi. Utanıyorum dedi. Ben de yuvamız için bir şans verdim. Olay olalı bir hafta oldu ama hala kavgalarımız anlamadığımız şekilde devsm ediyor. Ben bugün ruhumun ve eşimin iyileşmesi için namaza başladım. Aramızdaki huzursuzluk için dediğim gibi bir sebep yoktu. Her kavgamızda eşime ağır cümleler kurdum pişmanım. Rabbime sığındım. Ama eşimin de kalbinin ve içinin güzelliği için dua ediyorum yuvamız için dua ediyorum. Size sorum bu aşamalardan geçip Allah'a sığınan ruhu evliliği eşi iyileşmiş kardeşlerim var mı
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçinde bulunduğun bu zorlu süreç gerçekten çok yıpratıcı görünüyor, yaşadıkların için çok üzüldüm 🥺 Kalbini ferahlatmak için maneviyata yönelmen, sığınacak bir liman araman çok kıymetli. Dua etmek ve namaz kılmak ruhuna kesinlikle iyi gelecektir, sana iç huzuru verir 🌿
Fakat evlilikteki güven kırıklıkları ve iletişim sorunları sadece duayla çözülmez. Eşinin attığı adımlarda samimi olması, aldatma davranışının sorumluluğunu tamamen alması ve senin de öfkeni kontrol etmen gerekiyor. Kalp kırıklıklarının iyileşmesi zaman ve karşılıklı çaba ister ✨
Maneviyatın verdiği huzurla birlikte mutlaka çift terapisi almayı düşündünüz mü peki? ☕💖