Evlilikte sürekli kavga ve mesajlaşma ile aldatma sonrası namaza başlamak ruhu ve evliliği iyileştirir mi?

Selam dostlarım öncelikle dalga geçecek ve boş muhabbet yazacaklar kendilerini hiç yormasın. Ben 1 yıllık evliyim eşimle severek evlenmemize rağmen haftanın 4 günü sudan sebepler dolayısıyla kavga ediyoruz. Bu süreçte eşim kendisini sevmediğimi evde huzur olmadığını söyledi. Bu sebeple benden birkaç kere boşanmaya kalktı aramız soğudu ve bana ihanet etti mesaj yoluyla aldattı. Daha sonrasında düzelmesi gereken yerde unut bu olanları pişmanım gaflete düştüm dedi. Utanıyorum dedi. Ben de yuvamız için bir şans verdim. Olay olalı bir hafta oldu ama hala kavgalarımız anlamadığımız şekilde devsm ediyor. Ben bugün ruhumun ve eşimin iyileşmesi için namaza başladım. Aramızdaki huzursuzluk için dediğim gibi bir sebep yoktu. Her kavgamızda eşime ağır cümleler kurdum pişmanım. Rabbime sığındım. Ama eşimin de kalbinin ve içinin güzelliği için dua ediyorum yuvamız için dua ediyorum. Size sorum bu aşamalardan geçip Allah'a sığınan ruhu evliliği eşi iyileşmiş kardeşlerim var mı
Evlilikte sürekli kavga ve mesajlaşma ile aldatma sonrası namaza başlamak ruhu ve evliliği iyileştirir mi?