Evlilik için en etkili en kesin dua hangisi, deneyen sonucunu gören veya şahit olan var mı?
Yani hangi duayı etsek daha tez kabul olur?
Yani hangi duayı etsek daha tez kabul olur?
taha
karsima uzun sürmeden biri cikti
evlenmek istiyor :D
artik nasip kismet ne olur bilemem
ALLAH iyi insanlarla karsilastirsin bizi
gerçektenmi? nasıl oldu peki?
bende bilmiyorum valla kendiliginden gelisti hersey
sonradan aklima geldi taha suresini okudum acaba kabul mu oldu diye :D
her cuma günü okumaya calistim.. zaten bu sureyi cok sevdim huzur veriyor insana
biri mi aracı oldu?
hayir olmadi
aslinda bende birinin araci olmasini isterdim
malum bu zamanda kimin iyi kimin kötü oldugunu bilemiyorsun
ama artik hayirlisi..
kız nasıl oldu anlatsana:)
kesin dua diye bişey yoktur. bunun garantisini kim verebilir ki? sana tavsiyem fetih suresini bol bol oku.
Cevap
7Cevap
Duanda ısrarcı ol. .
Hayirlisi de.
evet ısrarcı değilim bir kere ediyorum zamana yayıyorum sonucunu görmek için:(,
Furkan süresini oku:)
Evet duymuştum onu... Arapçası daha tesirli dimi
ya kardeşim bir dua tavsiye ettin güzel ama son cümlenle niye batırıyorsun her şeyi?
tabiki de değilim ben onu kastetmedim ki. daha ne yazdığımı bile anlamıosun.
Tevekkül bilirmisin bir onu dene önce hani baştan kısmeti bul sonra dua et sonra allaha sırtını daya
nasıl bulcam kısmeti?
Dısarı cık dünyada kaç milyon erkek var elbet biri senin içindir :)
kısmet aranmaz ki?
hem gezdim tozdum da noldu?
Sen ne istiyorsun allah gökten zembille mi indirsin? sen bulmayacaksan git esra eroş bulur ne diyeyim
sen nasıl buldun ya?
Normal olan buluyor be şekerim hiç aramadım o beni buldu 3 yıldır beraberiz sen takma, kafana senin kısmetini kimse yiyemez elbet seni bulacak
kardeşim hem gökten zembille inmez diyon hem o seni bulur diyon bu ne çelişki?
Evet gökten inmez, duayla olmaz. Elbet dua lazım inanıyoruz, aama bu işlere duayı karıstırma ya. Cık dolaş o seni bulur bukadar mı zor anlattıklarımı anlamak? Hem sen kudurdun mu sabah sabah be bu ne koca aşkı kaldıysan kaldın evde napalım allah allah ya
ah ergencim benim asıl senin yaptığın yanlış ve haram:) sevgili olmak haram bir de 3 yıldır geziyormuşsun!
senin sonun zaten hüsran! çünkü haramda mutluluk olmaz!
Ergenlik? Bence sen bildiğin evde kalmıssın haram diyorsun kısmet duası arıyorsun. Kısmetinse, zaten ortaya cıkar düşüncesiz. ben buldum kısmetimi allah sana kolaylık vermiş bursda kudurmuş gibi hareketler yapıp sonrada haram deme seninki haram öpüyorum hoşçakal
aç bak netten sevgililik harammı değil mi? hemen geçiştirme:)
ben burada helaliyle dua soruyorum sataşma istersen yanlış yaptığını sen de biliyorsun çünkü:)
bal gibi biliyorsun sevgililiğin haram olduğunu flört bile haramken siz 3 yıl gezmişsiniz bir de hala kısmet diyorsun:) sana doğruları söylüyorum diye de sataşma ablası tamam mı:)
Anladom canım sen gezmeden konusmadan tozmadan kısmetün diye tanımadığın biriyle hayatını kurabilirsin ben kurmayacağım tercih senin tabiki :)
25 yaşını geçtikten sonra sıkıntı. Erken evlenin :) <3
Allah yazmadıysa ne yapcan :)
Bir bucuk. saat oldu kalkali:)
anlamadım?
Kusura bakmayin yanlis yere yazmisim:(
Nasil. siliniyor silemedim bilmiyorum valla
önemli değil, silinmez bu arada.
Tekrar kusura bakmayin. Bu arada peygamber efendimizin ettigi dua var bu konuda duanin adini bilmiyorum ama internetten bakabilirsiniz
yok estağfurulah
Sosyallesirsen daha hizli ulasirsin sonuca
olmadı ama:)
öyle bir dua var mıydı
bunu da duyduk. evet...
Koca istiyom allahım bana koca ver de
Oha ne duası ya.
Denemedim
Sevmek
bence nazar duası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar