Arkadaşlar selam. 32 yaşında asosyal bir erkeğim. Yazılımcıyım ayrıca. Yıllardır bilgisayar başında hayatımı ve geleceğimi inşa etmek için çalıştım durdum evden. Bir projem tuttu ve çok güzel bir gelir sağladım. Para mal mülk hiçbir derdim yok Allah'a hamd olsun ki. Artık evlenmek istiyorum ama görücü usulü istemiyorum. Çıkıp bir kafede herhangi bir kadınla tanışmak istemiyorum da ki çoğu kadında buna uygun değil egoları tavan olduğu için. Tipim de gayet yerinde. Gidip varımı yoğumu anlatıp param için bana yakınlaşsınlar da istemiyorum ve nasıl bir kadınla tanışacağımı bilemiyorum. Sosyal medya o bu şu aktif kullanmıyorum da ki oralardan da bir sidikli için itibarımı yerle bir edip tanışmak da egoma ağır gelir. Kör kütük birine bağlanamdan önce doğru kadına nokta atışı yapmak istiyorum. Takılmak vs bana göre değil. Elin kaşarlarına gönlümü kaptırıp sonra üzülüyorum bir de nefis uğruna hayatlarında asla elde edemeyecekleri şeyleri veriyorum. Bundan ötürü bir kere dilim yandı bir daha tekrar etmek istemiyorum. Nasip nasıl gelir nasıl aramamız lazım
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom senin adına üzüldüm ama kalbini bu kadar karartma lütfen 🥺 Geçmişte canın yanmış olabilir ama tüm kadınları aynı kefeye koymak sana doğru insanı getirmez. Kimseye maddi durumundan bahsetmek zorunda değilsin zaten.
Ortak hobilerinin olduğu kurslara gitmeyi denesen nasıl olur? Mesela seramik workshopları veya kitap kulüpleri tam nokta atışı yerler ✨
Önce insanlara şans verip kalbini biraz yumuşatmaya ne dersin, sence de vakti gelmedi mi? 💖