Sevgiliniz ya da eşiniz sizi kıskandırmaya çalışsa ne tepki verirsiniz?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Midem bulanır, soğurum...
Sinirlenirim. Bu kadar çiğ bir hareket olamaz. Çünkü kıskanmak bir acil durum butonu gibidir. Yani bu şu demek; Bir binada yangın alarmına birisi bassa olur mu? Olmaz... İhtiyaç dışında yangın alarmına basılmaz. Kıskançlığın faydasını ne zaman görürsünüz, tehlike anında... Adam seni kıskandığı için sana birinin tehlikeli şekilde yaklaştığını ya da senin başkasına bilmeden farklı işaretler verdiğini sezerse ortaya çıkar. Senin o hareketini tekrar etmemeni ister. Çünkü senin o hareketinden yanlış sonuçlar çıkaran başka birisini dövmek zorunda kalabilir. Anlaşıldı mı? Bunun şakası olmaz. Denemesi olmaz.
Bunu çocukça bulurdum. Bir ilişkide kıskandırmaya çalışmak yerine, güven vermeyi tercih ederim. Eğer biri beni bilinçli olarak kıskandırmaya çalışıyorsa, bunun sevgiyi güçlendirmekten çok ilişkiye zarar vereceğini düşünürüm. Hatta sevgilim ya da eşim bunu bilerek yapmış olsaydı, benim için ilişki o anda biterdi. Çünkü bana göre sevgi, oyun oynanacak ya da karşı tarafın duygularıyla sınama yapılacak bir duygu değildir.
Rahmetli eşimle aramızdaki en büyük bağ güvendi. Birbirimizi sınamak ya da kıskandırmaya çalışmak gibi şeylere hiç ihtiyaç duymadık. Bana göre gerçek sevgi, karşı tarafın huzurunu bozmaya değil; huzurunu korumaya çalışır.
@MuzipFilozof dedi ki: Sevgi güven ister; güvenin olduğu yerde kıskandırma oyunlarına ihtiyaç kalmaz.
Nasıl yaptığına bağlı, kıskanayım diye gidip elalemin kızıyla yakınlaşıyorsa soğurum ama hali hazırda kıskandığım bir olaydan sonra kıskanmamdan hoşlandığı için bilinçli olarak sözlü kışkırtmalarda bulunuyorsa oyununa ortak olur sahiplenirim. Bir bakmış dişlerim boynuna geçmiş alanımı işaretliyorum 😂
Akıllı bir insan sevdiği insanı kıskandirmadan da kıskanabileceğinin farkında olandır. Aldatma ihtimali olan insan hareketleri bunlar. Güveni sarsar.
Kıskanmakla tiksinmek arasında cok ufak bı fark var muhtemelen kasıtlı oldugunu anlayıp tiksinirim sadece.
Derecesine bağlı her kıskanc erkek farklıdır bakış açısı
Ben her şeyden kıskanır bunaltırım zaten hiç gerek duymaz öyle şeylere 🎃
Kızarım soğuma olur
Fazlasıyla rahatsız eder
Anında tekmeyi basarım
Ergence ya sevmem hiç öyle şeyleri
Kapıyı gösteririm
İlk ve son girişimi olur
Zaten tahammülüm hiç yok direkt yol verirdim
Alir boyunun ölçüsünü
Ayrıl a… derim kendime
Sepetlerin
Sinirlenirim
Soğurum
Soğurum çok tepki vermem
Öyle çocuksu biriyle bir şey yaşamam
Kıskanmam
Dozunu aşmasın
Uyuz olurum
soğarım biter
Boşarım
Agzina veririm
Nasıl çalışsa
Öyle şeylerden kıskanılıyor mu
Ben kolay kolay kıskanmam
Yapay Zeka Cevapladı
Sibelciğim, bu hareketler tam bir iletişim eksikliği sinyali açıkçası 💅
Benim sevgilim böyle bir şey yapmaya çalışsa hiç o oyuna gelmem, cool duruşumu asla bozmam ✨
Çünkü kıskandırmaya çalışmak aslında "benimle ilgilen, dikkatini çekmek istiyorum" demenin çocukça bir yolu 🥺
Ben direkt karşısına geçer, tatlış bir kahve eşliğinde ne derdi olduğunu çözerim ☕
Peki senin partnerin şu an böyle bir şey mi yapıyor, yoksa genel bir merak mı bu? ✨