Selaaammmss
sevgilinizin sizi kıskanıp yanınızdaki insana gözdağı vermesi hoşunuza gider mi?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 ✨

#sosyetic
Selaaammmss
sevgilinizin sizi kıskanıp yanınızdaki insana gözdağı vermesi hoşunuza gider mi?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬 ✨

#sosyetic
Kıskanılmak katiyen hoşuma gitmez, bana benim gibi hayata sadece eğlence, zevk, hırs, iş gözüyle bakan, kısıtlı kapasiteye sahip olmayan ve kendine güvenen bir erkek lazım.
Yani nerde yaptığına bağlı.. açıktan ve benim hoşuma gitmeyen bariz şeyler yaptıysa çok sorun olmayabilir.. ama ben genel olarak ilişkide tepkinin kendi muhatabına verilmesi gerektiğini düşünüyorum
Evet hoşuma gider 😄 ben kıskanan erkek isterim ya. Mesela ben başka bir erkekle konuştuğumda beni kıskansın konuşmamı istemesin falan. Hiç kıskanmayan erkekler bana itici geliyor 🙄
İticiden çok sevgisi konusunda şüpheye düşürür 😃 tabii dozunda alalım mümkünse
Daha iyi değil mi işte? bazıları kabulleniyor paylaşımcılar 😛
shsjshsh oha oha Kaya kayaaa
Ben nereye oturucam
Gel böyle
Aranıza mı? Sşsçdösökxms
Bir karaktersizlik durumu söz konusu :D jakdah
Cevap
26Cevap
Böyle bişi yapmaz gözümün ondan başkasını görmeyeceğini bilir
Öyle sansın kdjxj
Ne diyon yavru kuşum 🥹 niye hep başa sarıyoruz
Sanmak iyidir kıymetlimiss jxjxj
Böyle bir duruma mahal vermem, eşimin beni kıskanmasını sebep bir şey yapmam ve arkadaşlarımda böyle bir şeye mahal vermez.
Kıskançlık sevmem.
Aferin koçummm güzel haraketler.. hep böyle göreyim seni derim 😃😂😂
sjsjsh :D severiss 😚💕
Boş beleş bir meseleden dolayı kıskanıyorsa verdiği göz dağı da haksız yere olur ve gerçekten kızarım.
Hee oldu olacak dayağını yesin bi de, kıskandı diye hJdha
Eh hadi bakalım öyle olsundu 🥹
Yanımdaki kişi kim oluyor onu anlamadım. 😅 Böyle durumlara baştan hiç düşülmemeli diye düşünüyorum.
İşte seni kıskandığı kişi 😃
ne gerek var böyle şeylere canım ben seninim zaten derim:)
Ne gerek var derim. Bi daha yapmamasını söylerim. Çünkü sevmem pek. Hani ben sanki anlayamicam yanimdakinin hal ve hareketlerinin yönünün nereye gittiğini. Gözdağı vermekten önce kendine çeki düzen versin bi zahmet.!!
Sen böyle sorular sormazdin sıkıntı varsa mahalleyi toplayıp basalım orayı 😂
shsjsh ben hep böyle sorular soruyorum, yanlışın var
Yok yok biraz daha agresiflik var içinde hayır olsun
Göbek adım agresiflik hajdah
Hadi canım sen böyle değildin son gelen hastan delirtmis seni 🤭
Hastalarla muhatap olmuyorum. Sen beni ne kadar tanıyorsun ki, böyle konuşabiliyorsun?
Senin espri anlama yetegindede gerileme var evet evet kesin bir olumsuzluk var hayatında hastan derken ilişki içinde olduğun çocuktan bahsettim problemleriniz var sanırım seni çok baskı altında bıraktı sanırım bir stres üzerinde nazar değdi herhalde evet seni tanımıyorum kastettiğin buysa fakat seni tanıyanlara sor bende ne gibi degisiklik var diye alacağın cevaplarla benim yazdıklarım muhtemelen tutacaktır gerçi beni ilgilendirmez ben sadece arkadaşça tavsiyede bulunuyorum belki son günlerde stresli zamanlar geçirmişsindir onun yansıması diyelim nazar boncuğumuzuda yakana asalım 🧿
Gereksiz kıskanmaysa manitaya gözdağı veririm bende 😒😃
Hahah sakin olalım :D adam senin manitin
O zaman manitaya sulanana gözdağı verelim 😃
Vermeliii 😃😃
Hosuma gitmez. Yazik degilmi kızcağıza, belki ilerde sevgilim olacakti derim.
Hicmi utanma yok sende derim.
( Böylece yüzsüzlükte nirvanaya ulasmis olurum)
Yani ona bi kızarım önce niye böyle yapıyorsun ne gerek vardı diye ama içten içede hoşuma gitmez değil hani 😂
Hoşuma gider ama zaten o da bunu istiyordur. Bunların hepsi kandırmaca gerçekten kimse kimseyi kıskanmıyor bunu geçelim
millet kumasını tanıştırıyor sekreter yapıyor vs , karısına abla dıyor paylasıyorlar . ne gerek var şiddete barış içinde yaşayalım
Hoşuma gider.. Kıskanıp sahiplendiğini hissederim tabi dozunda olmalı.. Göz dağı vermesine gerek yok varlığını hissettirsin yeter..
gözüm her halükarda sevgilimden başkasını görmesede ( lann adam ben zaten sana aitim ) desemde göz dağı kısmını görüp gülümsemek isterim 🙃
benim hoşuma hiç gitmemişdi hatda cok kızdım kavga ettik yani insanlara karsı biraz daha kibar olabilirdi ne var kız biraz süzdüyse
Abartılı bir tepki vermezse hoşuma gider fakaat göz dağı verilmesine gerek yok sevgiliysek benden yana emin olmalı zatenn
Bizim yurdum kızları genelde erkeğe gözdağı veriyor. Başkasına Gözdağı veren birine ben daha denk gelmedim :)
Kıskançlığında bi sınırı olmalı bence kimse kimseye goz dağı veremez.
Off iyi mi bilemem. Ama kıskanıp kafasına birini taktı ise. Burnundan getirene kadar bırakmıyor o kisiyi.. yorucu inan.. çevremde erkek kalmadı ya... hepsini bir şekilde uzaklaştırdı...
Kıroca hareketler. Böyle bir şey yapıp rezil etse uzun süre görüşmezdim.
Ben böyle kıskandırmaya çalışılmalara gelemiyorum o yüzden artık eski sevgilimdir ekxkskz
Hoşuma gitmez. Sevmiyorum bu tarz şeyleri, tepkimi koyardım.
Ben nasıl bir ergenle sevgili oldum diye kendimi sorgularım
Bunu bile yapmasına gerek yok, hissettirirse yeter zaten.
Göz dağı neki adam dün poposundan vurdu birini ya😂😂😂
Hoşuma gider beni ne kadar sevdiğini anlarım djdjdjndjd
Kıskanıyordur, demek ki seviyordur. Abartmadan yapmışsa tabi, iyi yani
Hoşuma gider aşkına sahip çıkıyor
Ama abartıp saçma sapan kuruntular değil tabi
Kıskanç insanı severim. Sinirlenmiş gibi yaparım içten içten de yaptığını onaylarım 🤪😂
Böyle bi sevimsizlik yapaamaz saçma sapan şeyleeerle uğraşmamasını söylerdim..
Kıska ılmak tabi ki güzel ama yersiz bi kıskançlık olmamalı ve küçük düşürücü de olmamalı
Daha çok gaz veririm kıskandığı kişiyi dovsün ertesi gün yemeğe çıkartıp nikahı basarım😂
kıskançlık birazda iki kişi arasında kalsın abartmaya gerek yok
Bu iyi bi' şey değil. Bunu sevende bir problem olmalı
Kendisine verdiğim değeri bilmenin özgüveniyle oturmalı köşesinde. Benim yerime konuşmasına/tepki vermesine gerek yok, hoş karşılamam. He gözleriyle yiyebilir o kadarına laf etmem.
Gözdağına gerek yok. Varlığını hissettirsin yeter.
Gerek yok bunlara
Benim yanımdaki insana saygısızlık etmesini istemem sevgilimin. Abartı hareketler bunlar.
Yanımdaki kişi yanımda olmaya layık birisi olacağından böyle bir tepkiyle karşılaştığımda tavrımı net ortaya koyarım. Herkes yerini bilmeli bence
Hayvanseverim ama bu kadar değil. jsjsjjsjs
shshs süper ya
sjsjsjs😍🙏
O değilde sevgilisin yanında başka kızlara bakan erkekler size ayar oluyorum
Bence saçma ve bunu yapanlar genellikle özgüven sorunu yaşayanlardır
Kıskanılmak hoşuma gider ama aşırı olmayan böyle tatlı kıskançlıklar olabilir bence olmalıda :)
net soğurum. asla hoşuma gitmez.
böyle şeyler hoştur severiz
Saçmalamasın otursun yerine
Abartmadan yapmışsa hoşuma gider
Hiç sevmem öyle keko tavırları çeker giderim
Tebessum ederim.
Gururum okşanır.
Güzel oluyor abartma olmadığı sürece
ayrılırım umruma gelmez
sakin ol şampiyon derim :D
ayıp eder... hoş olmaz
Yapar mı ki böyle şeyler 😒
Evet gururum okşanır😈😇😄
Sakin ol sampiyon derm
Kimse kimseyi korkutamaz hakkı yok o kadarına.
Kışkançlığımızı kimse sorgulamasın😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?