İlişkilerde nerde hata yapıyoruz sizce?

Çok değer vermek bence. Karşındaki özgüvensiz, senden düşük statüde, kültürde, fiziken maddi manevi senden altta olanı bile o değeri gördüğü an g*tü kalkıyor. Ego tavan tabii, ya bu kız bana bakıp bu kadar değer verdiğine göre bende var bir şeyler başkaları da olur, egosuna giriyor. Taktik insanı olmamak - insan yaradılışı ve hayat labirent oyun gibi, kaçan kovalanır. Kendini ağırdan satanlar daha kıymetli olur vs.. ben de tam tersi dünyanın en şeffaf insanıyım, her bokumu anlatırım gizlim saklım yoktur yok biraz geç yazayım, sonra döneyim mesajlarına ya da kıskandırayım, zor kadını oynayayım biraz gizemli olup peşimden koşturayım kafalayayım da evlensin benimle gibi hiç öyle şeylerim yoktur. Seviyorum seviyor musun gel beraber keyif alalım kafasındayım, zaten erkek o ışığı görürse kadında ilerliyor. Beni çok isteyen oldu deli gibi tanışmak isteyen, peşimden koşan, uğraşan sonrası kapkara bir fon 😄 ilk zorum ilişkiye başlama konusunda, sonra duygular oluşunca ilgili sıcak anlayışlı bir partner oluyorum. Ne oluyor sonrasında da tavlamak için can attığı kadını belirsizlikleriyle yoran tiplere dönüşüyorsunuz? Evliliğe gidemiyor mesela 4 5 ay bile bölük pörçük sürebiliyor. Nerede hata yapıyoruz doğru insanları seçemiyoruz belki de? Ama bilemiyorsun ki….

İlişkilerde nerde hata yapıyoruz sizce?