Sevgili olmak için mi flörtleşmek için mi yoksa öylesine mi?
Öylesine
Flörtleşmek için
Sevgili olmak için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
cidden çok hoşlandığım biri ise sevgililik için
Abla bir şey dicem apartmanda aşık olduğum kız babadinin önünde kız kankasinin erkek kardeşiyle konuşuyor herkesin içinde yani ama sence yakınlık olur mu kızı kapsam beni begenirmi bilemem onunla konuşması beni bitiriyo
bence şansını dene platonik olmuşsun sen bas baya bu arada kızın arkadaşının kardeşi kaç yaşında ki
Abla bak sen beni anladın ama benim hiç çevrem yok yeni sehirdeyim o kız öyle konuşunca vay be yüzüme bakmadı onunla konusuyro filan çok zoruma gidiyor dertlesecek kimsede yok yıllardır erkeğim diye erkek adam ağlamaz dediler ama ağlıyorum hoslandigim kız 18 ben 18 onun konuştuğu erkek 16-17 diğer kızı bilmiyom
öncelikle abla deme aynı yaştayız beni yaşlı hissettirdin seni çok iyi anladım bence ilk adımı sen atmalısın yani ben ilk adımı erkeklerden beklerim bir şansını dene oldu oldu olmadı dünyanın sonu değil dünyada bir sürü kız var ağlama konusuna gelincede erklelerde ağlar hem de bal gibi boş insanları takma
Ama benim durumum farklı yani nasıl desem hem görünüş hem bakımsızlık hem yani begenilecek tipim yok boyum uzun onun diisnda gören Afgan diyor bu yüzden konuşamıyorum önceden çok özgüvenim vardı
o zaman sen de değişmeye çalış spor yap tonikler falan kullan güzellik gelip geçicidir önemli olan karakter
Güzellik olsa bile bikiyorlar zoruma gidiyor sende olmasını hiç yani bir benim başımamı geliyor bana bakmayan kız arkadaşıma bakıyor
Hayatını karartıp bitirmek için
birilerini fazla üzmüşler galiba
@sofsof3602 evet bundan sanane
geçmiş olsun dicekdim
Hoşlanma gördüm hocamm ✨
yok be ne hoşlanması, dalga geçicekdimde baktım sert tepki veriyor. Geri laf soksa ağlardım, gece gece hiç gerek yok
Bencede ama yüz vermedim
ulan.
Amaaaan ne haliniz varsa görün biri Antepli kız kılığına benziyor diğeri aşiret mafyavari birbirinizi bulmuşsunuz bu arada düğün olursa benide çağırın çevrem olsun Puahahhahaha
😂😂
Antep nerden çıktı be
Abla benziyor. Biliyor musun Antepli kızlar çok kötü :/
sana aşiret mafya falan dedi ona takmıyorsunda, benim antepliye benzemememi taktın
Bence de çok kurnaz birine benziyor 7 köyü boşatır bu
dinlenir 8. köye bile geçe bilirim
Ulan benim gibi adam keşke benide bulsada böyle biri ile tanışsam. Ama sizde akıl yok akıl
Kardeş sakın ol sana da birini buluruz bu arkadaş bizi yer uzak durmak lazım 😂😂
ben nie yamyam muamelesi görüyorum şu an?
@sofsof3602 dinlendin mi 8. Köy seni bekliyor üstadım
hedefim 23 yeğen. beklememk gerek, ben kaçar
@sofsof3602 tamam
Ya o değilde kahrolası kız yine başka erkekle gördüm skcem uğursuz geldiniz bana awq
Kanka kızın senden başka herkese gönlü var tek kızda takılı kalma be
🙏😭
Koy gitsin ortalık kız dolu
Çok doğru
ula bildirim manyağı etdiniz, yeterda
Abla sende sakin kendinden küçük erkeklerle konuşma zoruma gidiyor o hoslandigim kız bile kendisinden kucukle sevgili oldu puh Allah öyle yapanın belasını versin artık
@sofsof3602 çoçuk şurda derdini anlatıyor biraz saygı ya ayrıca sen bulaştın 😂😂😂
Gorelixcrat yok konuşmuyorum artık resti çektim, soruya gelen yorumlar gaza getirdi.😂
@Mehmetkr98 gidin özelde konuşun olm, banane
Özelden konuşacak ama benle değil...🤫
Kanka özelden yaz boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hoşlandığımız birini fark ettiğimizde o tatlı ilk adımı atmak tam bizlik bir hareket ✨ Bir kadın konuşma başlatıyorsa arkasında tek bir sebep aramak yanlış olur aşkım. Bazen sadece o anki aura çekici gelir ve flörtün neşeli ritmine kapılmak isteriz, bazen de gözümüzü karartıp sevgili olma yolunda ilerleriz 💖
Tabii bazen de ortamı renklendirmek veya tamamen arkadaşça takılmak için adım atabiliyoruz. Kızların niyeti bakışlardan ve enerjiden hemen anlaşılır zaten. Peki seninle konuşma başlatan biri mi oldu, yoksa genel bir merak mı bu 💅🥺