Öncelikle lütfen üşenmeden okuyun çünkü fikirlerinize ihtiyacım var. Sevgilimle bir süredir sürekli aynı konulardan dolayı kavga ediyoruz ve son yaşadığımız tartışma şimdiye kadarki en büyüğü oldu. Kendisi iş için İstanbul’da, ben Yalova’dayım. Normalde hafta sonları yanıma gelmesini bekliyorum ama neredeyse her hafta bir sebepten dolayı gelemeyeceğini söylüyor. Bu hafta da cumartesi geleceğini düşünürken amcasının çağırdığını ve ona gideceğini söyledi. Ben de özellikle benimle görüşeceği gün bunu tercih etmesine çok kırıldım ve gitmemesini söyledim. O yine de gitti. Ben de sinirlenip onun rahatsız olduğunu bildiğim halde kulübe gideceğimi söyledim, hatta konumdan kulübün önünde olduğumu gördü ama aslında kulübe girmedim ona da söyledim fakat inanmadı. Tartışma sırasında ikimiz de çok ağır konuştuk. Bana daha önce de benim için çok hassas olan, asla kabul edemeyeceğim çok ağır bir hakaret etti. Ben de buna karşılık çok ağır sözler söyledim. Sonunda birbirimize “siktir git”, “Allah belanı versin”, “seni sevmiyorum” gibi şeyler söyledik. Ben de “ben de seni sevmiyorum, sonunda istediğin oldu” dedim. Sonrasında günlerdir konuşmuyoruz. Ben ona son olarak “Yazık eden sen oldun” dedim ve bir daha mesaj atmadım. O da doğrudan bana yazmadı ama TikTok profilime, hatta fake hesabından bile baktığını gördüm. Takipleşmememize rağmen storylerimi izliyor, ortak kullandığımız anı uygulamasına da sık sık giriyor. TikTok’ta da önce “karakter ve değerler” hakkında, sonra “biri seni kaybetmeye oynuyorsa bırakın kazansın” şeklinde videolar paylaştı. İkimiz de birbirimizi sevdiğimizi, evlenmek ve birlikte bir hayat kurmak istediğimizi defalarca söylemiştik. Daha önce büyük bir kavgamızda gece 4’te çiçekle yanıma gelip gönlümü aldığı bile oldu. Ama bu sefer kavga çok daha ağır olmasına rağmen hâlâ bir adım atmadı.
Ben de şu an gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. İkimizin de çok ağır şeyler söylemiş olması ve onun hâlâ sessiz kalması sizce ne anlama geliyor? Sizce bu ilişki gerçekten bitmiş mi, yoksa ikimiz de gurur kırgınlık yüzünden mi geri duruyoruz?
Ben de şu an gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. İkimizin de çok ağır şeyler söylemiş olması ve onun hâlâ sessiz kalması sizce ne anlama geliyor? Sizce bu ilişki gerçekten bitmiş mi, yoksa ikimiz de gurur kırgınlık yüzünden mi geri duruyoruz?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil