Sevgilimle aram bozuk, tartıştık ve kaç gündür konuşmuyoruz. Sizce barışır mıyızyoksa ayrılır mıyız?

Geçen hafta tartıştık biraz. Ondan sonra da birkaç gündür geç cevap yazmaya başladı. Dün oyunda gördüm, aktifti. Attığım mesajlara bakmadı. Sana ve arkadaşlarına iyi eğlenceler dedim kendi arkadaşımla takıldım. Sanada iyi eğlenceler yazdı bana. Sen git arkadaşlarınla saatlerce oyun oyna dedim sende öyle yap aynen yazdı. En azından senin gibi mesajlara bakmamazlik yapıp oyunda saatlerce arkadaşlarımla takılmıyorum dedim. Attığım mesajları wpden sildim o görmeden. Sabah oyundan çıkınca mesajlar için ne sildin yazmış. Mesajlara bakmiyon oyuna giriyor yazmıştım ama önemi yok, seni daha fazla rahatsız etmem mesaj atıp merak etme sen oyunu oyna rahat rahat yazdim. Canım çok sıkılıyor duruma. Tamda sevgisine alışmışken aramizin böyle olması üzdü beni. Sizinde böyle durumlariniz oldu mu? Sizce barışır miyiz yoksa ayrılır mıyız?
Sevgilimle aram bozuk, tartıştık ve kaç gündür konuşmuyoruz. Sizce barışır mıyızyoksa ayrılır mıyız?