Hoşlandığın kişiyi daha sevgili olmadan kıskanmaya başlar mısın?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hoşlandığın kişiyi daha sevgili olmadan kıskanmaya başlar mısın?

Tabii aşk öyle bir şey ki kime ne yapacağı belli olmuyor. Kimi hoşlandığı an kıskanıyor kimi sevgili olunca kıskanıyor ama burada en güzeli kıskanırken de kıyamamak
Katılıyorum
Öyle işte
Sevgili olunca. Görüşürsün, buluşursun ve ilişki net olarak oturduktan sonra kıskandığım konuları artık gün yüzüne çıkarırım 🙄 Flört mlört bende sahiplenme veya kıskanma yaratmıyor ya, ilişkiyi sahiplendiğim yerde adama el atarım.
Evet ilişkiyi sahiplenmek ve kıskançlık atakları djdk
Bence normal olan bu ya. Benim olmayanı niye kıskanayım sırf accık hoşlandım diye 😏
Bence bir şeyler hissetmeye başlayınca birine kıskançlıkta ister istemez oluyor hatta daha çok belki çünkü eğer bastırmak zorunda da kalınıyorsa fazla bile hissedilebilir 😌✨
Evet beybi
Merhaba,
Sevgili olmaya gerek yok. Hoşlanınca olur o iş! 😅

Bir daha böyle kısa giyme sjssjs
🤣🤣
😂😅🤣
Kıskançlık radarım daha ilk etkileşimde, yani hoşlanma anında çalışmaya başlıyor aşkom✨ Biri kalbime azıcık dokunduğu an içimdeki korumacı tavır hemen uyanıyor💅
Daha adı koyulmamış olsa bile başkalarıyla samimi olması tatlı tatlı darlıyor beni. Sevgili olunca zaten o durum tamamen seviye atlıyor💖 Bostanlı'da kahve içerken gözümün önünde başkasına baksa kalbimi kırarım yani 🥺
Senin kıskançlık seviyen hoşlanırken mi yükseliyor yoksa sevgililik unvanı şart mı aşkım? ✨
Sevgililik ünvanı önemli sjdj
O unvan gelene kadar için içini yemiyor mu yani aşkom, helal olsun valla çok sağlam irade! 💅✨
Yok aşık olmam lazım sjd
Cevap
62Cevap
Hoşlanmak istemiyorum ama kıskançlık hemen başlıyor. 🤦🏻♀️
😂😂
😅
Hoşlanmaya başladığım anda karşı tarafa geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum😂😂
Belli de ediyor musun
Belli etmemeye çalışırken daha çok belli ediyorum ne yazık ki 🥲
Ahaha oyş 😅
Ben hoşlanınca bile kıskanmaya başlarım 😌 zaten sevgili olunca kıskanmamak imkansız 😃
Evet
Benim olmayanı kıskanmam, kıskançlık yapmam için istemediğim şeyleri yapması gerekir ve o zaman sıkıntı yaşarız.
Hoşlandığım anda başlıyorum 😃
Sen önce hoşlanmaya başla bir shdjs
Evet onu fark ettim sjfj
Hoşlanınca başlar fragmandır 🤣🤣🤣
Haydi bismillah sjdhs
Merhaba dediği an başlar 😄
Var mı artıran hsdj
Yoktur bence shsjz
Nasıl başlıyormuş bilen anlatsın bakalım
Senin kıskançlığını nasıl anlatakk
Akrep burcuyum desem yeterli olur mu
Olur olur
Hoşlanınca da sevdiğimde kıskanırım.
Hoşlandıysam zaten yeterince tanıyor veya karşılık bulmuşum demektir. yani sevdiğim andan itibaren sahiplenir ve kıskanırım. zaten onu ilgilendiren her şey beni de ilgilendirir o saatten sonra.
Ne zaman arada sıcaklık etkileşim oldu işte o zaman gadası
Hiçbir şekilde kıskanmam. Kıskançlık; kompleks, korku ve suçluluktan gelir. Hiç kimse hayatımın merkezi olamaz. Hiçbir kız, bulunmaz Hint kumaşı değil. Sevgili olduğum kızlara attığım açık ilişki shit testlerine çoğu düştü. Onlarla evli çiftlere bile gittik. Her şeyi yaşadık. Sıkılınca da ayrıldım. Bağlılığından şüphe ettiğim kız, bana yanlış yapmayacaktır. Yapsa da kendisi kaybeder ben değil.
Bir Beşiktaşlı olarak Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. 18 yıl sonra Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi lig aşamasına kaldığı bir dünya, her mucizeye açıktır. Artık hiçbir şeyden umutsuz değilim.
Hoşlandığı kişiyi kıskanan baştan kaybeder bu onun hayatında bir seçim her hangi bir şık herhangi biri olmaya razı olduğunu gösterir, insan sevip aşık olduğu birini kıskanmalı bu sahiplenme sadakat tutku'dur ilki haptalca digeri kalite
Aynen ben de böyle düşünüyorum. O insana hoşlantıdan fazlasını hissetmeliyim ki tetiklensin sahiplenme duygum da kıskançlığım da
İşte bu kalitedir biri çok basit ve tek taraflı duygular daha agır basar kişiyi basitleştirir, diğeri kalitedir duygu transferi çekim karşılıklı olur ve heyecanı yüksek seni seviyorum demenin de bir şerefi albenisi olmalı öteki türlü yoldan geceni sevmek gibi bir şey seçiçi olmak kimseye bir şey kaybettirmez ama çok şey kazandırır sevin ama gerçekten sevin yani kafanızda aklınızdan düşünceleeinizden çıkmasın felan duygusal doyum bedensel doyumdan çok daha farklıdır ve çiçeklerin ruhu su vermeden yeşermez açmaz fakat bundan kimse anlamaz
Woow aynen her kelimesine katılıyorum
Hoşlanınca başlar ama belli edemez çünkü karşı taraf "sen kimsin hayırdır" diyebilir. Hatta insanlar çoğu zaman evlenene kadar gerçek yüzünü saklıyor. Evlenene kadar canım cicim, evlendikten sonra onu giyemezsin oraya gidemezsin demeye başlıyorlar. Boşananların bir kısmı bu yüzden boşanıyor. Evlendikten sonra değişti diyorlar
Bence kıskançlık sevgili olunca başlamaz hoşlanınca sessizce başlar. Sevgili olunca sadece adı konur. Asıl mesele kıskanmak değil, karşındakine ne kadar güvendiğindir.
Hoşlanınca hatta hoşlanmama gerek yok bir kadın yanımdaysa yabancı, arkadaş farketmez yine kıskanırım
Bu da hastalık galiba
Bilmiyorum aslında kıskançlıkdan ziyade koruma iç güdüsü diyelim yabancılara karşı ha hoşuma gidiyor mu? Asla
Koruma iç güdüsü başka kıskançlık başka 🙄
Hoşlanınca başlar ama karşılıklı olması lazım. Beni sevmeyen birini kıskanmak sahiplenmek saçma olur.
Hoşlanmayla sahiplenme başlıyor mu
Çok hızlıyız jddj
Onu aşınca sevgili olmuş oluyorsun galibamsı
Sjdjsja yakışır 😅
Hoşlanınca ilk kıvılcım başlar sevdiğim vakit alevlenir.. ona olan sevgimle tutkum kıskançlığım hepsi artar..
🪷
Canım 🪷🪷
Hoşlandığım anda başlar ufak ufak. Sevgili olunca daha az kıskanırım çünkü zaten benim olmuş neden kıskanayım
Senin olanı kıskanman absürt durmaz
Kıskandıracak şeylere fırsat vermesi soğutur
Yani evet, içgüdüsel olarak kıskanabiliriz ama bile isteye lüzumsuz zemin hazırlamak, insanı sevdiğinden soğutabilir. Orası doğru. Ama bence ilişkilerde duygusal bağ ve verilen taahhüt arttıkça, bu bağı koruma isteği daha da belirginleşiyor.. Bu yüzden sahiplenme duygusu kıskançlığı tetikler ve bu duygu dışsal bir tetikleyiciye ihtiyaç duymaz aslında.
Evet doğal kıskançlıklar tabiki olur. Ben mesela baskasına harcadığı zamanı bile kıskanabiliyorum
:))
goz koydugum an basliyo, kendi kendime kıskanıyorum sayilir mi ajsjs
Sayılır oha sjdj
Hoşlanınca başlıyor. Seneler oldu bu duygular gideli. Özledim bu hisleri sanırım
Artık ilişkiler daha yüzeysel yaşanıyor
Yeni nesilde merhaba dedikten sonra başlıyor anlamadık
Shsjsj doğru
Yani hoşlanmışsam ve bu karşılıklıysa ver mehteri yaparız😃😃
😂😂
Niye :D
🤣 pembeli olur
Sevgili olunca başlar, benim olmayanı kıskanmam.
Aynı ben
Memnun oldum ben de sosyetic :D
Yoo :D onu da mı kopyalayacan sjdjsk
Sen yapıyorsun onu. Ay insanlar ne tuhaf Pick me oldun başıma ahdjs
Çorum sizin seviyeniz sjfj orada bari şaapın ya
Yenilmeyin bari 🥹
Ay bırakın gs çirkefliğini :D Beşiktaşa hiç yakışmıyor
Sende o takıma karşı sempati var djdj
Tabii tabii djdj
Gizli bir sempati var diyorsam vardır
Onlar sana bayılıyor 🤦🏼♀️
Ego patlaması mı yaşıyon sjxjx
Ya sabır
Bu sensin
Kabul etmedim üstüme alınmadım
Sorulan soruya cevap vermem zaten sorulmadığı için cevap verdim 😁
İflah olmaz bir kilçuksun
Bu senin dedendiiiir
Artık dedennn
Deden ve sen shfjs
Hiçbir zaman ben olmadı Buu
Yoo sendin hep bu
Deden bu sen de busun
Başlarım şimdi şununa bununa shdu
Hadsiz
Memnun oldum ben de sosyetic 😂
Ne alakaydı
Şakalarım acayip ve eşsiz djdj
Çok kötüsün. Bye
Hayır ironik yaptın
Yemin et
Yemin iç
De kuraaağğn
🥸
🙄🙄
Nenenin burnuuu
Tamam nereye arıyoruz seni aldıracaz
Sen söyle nereyi arıyoruz jdjf
Tamam sen sakin ol ben arıyomm
Tamam korkma
Değilsin ben de sen değilim
Ne alakaydı yine ya ne diyon psikolog mu olacak büyüyünce
Seeen
Şuu
Ruh hastalığına yakalandım var mı bir problem?
Uğraşma benlen. Sana küstüm.
Küstüm kalbimi kırdın
youtube.com/shorts/O8ljl76ic1A?si=JjD-Nse1R72A9crC
O zaman kesin küsüyorum net
Sen kötüsün kötüüğğ
İşte bana kötü davranıyorsun yeterli 😂
Üf üfff :D
Anlamamızlıktan gelmeyeceksen ok
Çirkefleşecek misin bir de
Aradım 911i düt düt dedi
Kimse çıkmadı aloo
Evet yıkıldım 😂
😒😒 maalesef
Sebep 😒
Lan ahaha
Nenenin burnunu
Taahhütsüz, süresiz, garip bir şey bu... Sorsan da söylemez ki!
Söylenmezz
Hoşlanma anında direkt başlar kıskançlığımdan anlarım zaten hissimin olup olmadığını
Baksen jddj
Hıhı
😘
Evet, hoşlanınca başlarım. Neden? Çünkü ben hoşlanıyorum..
😅 yoh yaw
Helall olsun shd
Övgü övgü
Ne demek bitteşön
Sevgili olmadan kıskançlık olsa da çaktırmam. Sevgilimse çaktırırım ama yine de çok belli etmem 😅
Çok fena shxh
Hoşlandığım andan itibaren başlar. Ama adana kebap gibi dozunda jsj
O nasıl be
Anladımmm 😅
Benim için hoşlanmaya da gerek yok onunla birlikte olmayı bi kere düşündün mü kıskanmaya da başlarım (elimden gelmiyor napim yaa ben de memnun değilim bu kıskançlığımdan
seven insan da kıskanır, hoşlanan insan da..
bir kere kalbine o ateş düştüyse kıskançlıklar başlar 🤭🤭
Bende hoşlanınca başlıyor daha ortada bir şey yokken bile onu birisiyle paylaşma fikri rahatsız ediyor
Belli bir noktadan, paylaşımdan sonra başlar. Ancak bu herkeste farklıdır. Bazıları ne yapsan kıskanmaz.
en güzel adam pozu vermiş eridim bittim nasıl yakısıklı aynı dergideki o duygusal centilmen erko gibi
Hoşlanınca da biraz kıskanırım. Daha sevgili olmadan hoşlandığım kişiyi başkalarıyla görünce içten içe kıskanabilirim ama belli etmemeye çalışırım.
Hoşlanınca başlıyor bende😅
Belli ediyon mu
Etmem asla g@tü kalkar
😂😂
Doğru mu yanlış mı sence🤦♀️😅
Doğru yoldasın yavruşum sjdj
hoşlanılınca başlar ama bunu belli edemez , edemeyince de stres yüklenir falan
Eder eder
Kıskançlık sevmiorum kontrolden uzak yaşamayı tercih ediorum
Genelde olmaz ya çok takmam bir halt yiyorsa yer zaten yakalarsam yol. Veririm onun dışında umrumda olmaz
Hoşlanınca onun tepesinde uçan kuşu kıskanırım.
Sevgili olunca O kuşun uçma ihtimalini.
Bence seven insan kıskanır. İlk sevdiği anda başlar.
Kıskanç biri değilim nefret ederim kıskanç insanlardan
Valla öyle hemen iki hoşlantıya kıskanmam ben.
Önce bi görmem lazım bizden olur mu olmaz mı.
Hoşlanınca başlıyor sevgili olunca arşa çıkıyor
O fragmanın ilk sahnesi sevgili olunca film full ekrana geçer.
Hoşlandığımda bile sahiplenme duygusu gelişiyor bende.
Herhalde bende önceden başlıyor ilgimi çekince ister istemez hafiften kıskanıyorum
Kıskançlık neredeyse yok gibi ama sevgili olduktan sonra başlar bende..
Hoşlandığım an kıskançlık belirtileri gösterir.
Hoşlanınca kıskanmıyorum sevmeye başlarsam eskisi kadar kıskanacağımı düşünmüyorum çünkü neyin üstüne titrersen sınavın olur ve güvenilmez insanı bilerek hayatıma alıyorsam sonuçlarınada katlanmalıyım
Sevgili olunca...
Bence hic birsey olamadigin birinide sevince ister istemez kimseyle konusmasin ilgi vermesin benle olmayacaksa kimseyle olmasin gibi oluyor
Kızın gözlerinde şeytanlık var
Yoo yok
Kıskançlık olmadan bir şeyler olamaz mı?
Bana göre olmuyor ama nadiren de olsa çiftler birbirinin umurunda pek olmadığından, aşkla birbirlerine bağlı olmadıklarından vs kıskançlık da olmuyor zannımca.
Hoslaninca başlar sevgili olunca belli edilir 😂
Hoşlanınca nasıl başlıyor yaw
Hoslandigin erkeğe bı kadın gözünün önünde yuruse kiskanmaz misin
Hayır, çünkü adam benim değil. Ben benim olanı kıskanırım 🙄
Ama senin olsun istiyorsun ve istediğine senden başkası göz koymuş belli etmesende içten içten kiskanirsin
Kiizz canını yerim sende mi fenerlisin 👏🏻
Benim olsun istiyorsam benim olur 🙄 hoşlanmaya başladıysam da zaten bunu tetikleyen bir şeyler vardır. Evet Fenerliyiz elhamdülillah djfjsj
Aboo özgüvene bak helall
Hayır bu şey; birinden hoşlanmaya başlamam için bir şeyler paylaşmış ve onu tanımaya başlamış olmam lazım. Hoşlantı başladıysa devamı da gelsin isterim sonuçta neden o raddeye kadar gelip yan çizeyim ki
Bende onu diyorum işte hoslanmaya başladıysa insan kıskanır diğer türlü beğenmeyle kimse kiskanilmaz
Hayır ben onu demiyorum bana ait olması lazım diyorum
Senin soruların iyi yorum aliyor
Ne alakaydı şimdi
Hoşlanınca/aşık olunca başlar. Sevgili olmamıza gerek yok kıskanmam için, hislerim varsa her halükarda kıskanırım.
Sevgili olmaya bakmaz o kıskanclık işi
Neye bakar djd
Verdiği yogun duyguya
Bende o sekme açılmıyor hiç bir evrede.
Senden beklemezdim jddj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?