Tabiki evet seven kıskanır bu aşkın içinde olan bi durum zaten kıskanmak bazen sevgi göstergesi bazen seviyorum demek gerçek kıskanmak ile kısıtlayıcı kıskançlık arasında dağlar kadar fark var kıskanıyorum aşkım deyip sevgilini kısıtlama olmaz su çocukla konuşma tüm erkek ya da kızları çıkar 2 incisi ise aşırı olanı aşırı kıskançlık ilişkiyi bitirir sevgiliyi darlar dozunda olan her zamandaha iyidir
Aşık olunca insanın kalbi büyür derler ama aslında en çok da hassaslaşır… Sevdiğini paylaşma fikri bile boğazına düğümlenir, kalbinin bir köşesi hep tetikte kalır. Kıskançlık, bazen güven eksikliği değil, fazlasıyla bağ kurmanın bir yan etkisidir. Sahiplenme isteği, değer verme şekli gibi çıkar ortaya. Ama o doz iyi ayarlanmalı, yoksa sevgiye zarar verebilir. Kıskanmak aslında sevdiğini kaybetme korkusunun başka bir dilidir. Bir bakışa, bir sohbete takılı kalırsın çünkü kalbinde onun yeri büyüktür. Evet, aşk varsa kıskanmak olur… Ama asıl mesele, kıskançlığı kontrol edebilmekte, onu sevgiyle yumuşatabilmektedir.
Evet ben kıskanırım, sahiplenirim. Duygular yoğunken anlamıyoruz bazen basit bir şey bile kıskançlık oluşturabiliyor. Bunu tolere etmek önemli. Karşımdaki insanın tavrı da önemli. Benim kıskançlığımı önemsemiyorsa zamanla soğurum
Aşkla kıskançlık el ele gider bence, ama dediğin gibi “dozunda” olmalı yoksa romantik komedi değil, korku filmine döner. Sevdiğin biriyle paylaşmak çok güzel bir duygu ama özgürlük de önemli. Kendine güven, ilişkinizi kıskançlık yerine sevgiyle büyütür! 🥰💕
Offf hemde nasıl 😂 ben yengeç burcuyum. Onu Korur sarıp sarmalarım , benim olanı paylaşmak istemem ama saçma sapan hastalık derecesinde kıskançlık krizlerim hiç yoktur , biz kimi kimden kıskanacağımızı çok iyi biliriz
Kızların gözü sevdiğimde oldu mu deli oluyorum. Aynı şekilde benim üzerimde olan erkeklerin gözleri sevdiğim erkeği rahatsız eder, benim yüzümden kavga eder..