Paraya tapan sevgili mi, cimri mi, yoksa beni hiç sevmemiş mi?

Daha ilişkinin başlarındayken o çalışıyordu, ben çalışmıyordum. Konu onun parasına geldiğinde, maaşına geldiğinde, senin paran diyordum ama o benim param değil, bizim paramız diyordu. Ben bizim için çalışıyorum, bizim geleceğimiz, çocuklarımıza güzel bir hayat kuralım diye çalışıyorum vesaire vs. Daha numaramı vermemişim, köydeyim bir gün, internetim yok, şey dedi bana, numaranı ver ben senle yükleyeyim işte senden önemli değil bilmem ne, vermedim ki o zamanlar da yüklemesini istemiyordum açıkçası. İki gün sonra verdim, bu konu kapandıktan sonra internetim olmadığını bilmesine rağmen gene de yüklemedi. Öncelerinde her dışarı çıktığımda harçlığın var mı diye sorardı, ben de başkasından zaten para alamam, onun için hep olmasa bile var derdim, henüz o kadar yakında hissetmiyordum açıkçası para alacak kadar. İşte sonra biraz devam ettik, dışarı çıktım, gerçekten paraya ihtiyacım var, kuruş yok cebimde, ona yazdım, 2 saat sonra döndü bana, ne kadar lazım, o sorana kadar ben hallettim zaten. Sonra ilişkinin sonlarına doğru bir gün de gene köydeyim, internetim yok, ehliyete çalışmam lazım, ona yazdım para, henüz ki parası da bir haftadır yatmıştı, 70 K maaş alıyordu, mesai yaparsa artıyordu. Hiçbir yere gitmemesine rağmen bazen ay sonuna çıkamadığını iddia ediyordu, ne yaptın parayı deyince de ya birine borç verdim diyordu ya da babama attım diyordu ki babasını da tanıyorum, çocuğundan tüm parasını alıp cızlak ortada bıraktıracak biri değil, sadece ajitasyon yapmak istiyordu hani. Kesinlikle bana para vermek zorunda, benim sevgilim olduğu için bana bakmak zorunda gibi birisi değilim ki ben, kalkıp babamdan bile çok zor para isteyen biriyim. Çalışırız, babam bize verir karşılık olarak, asla paramız yoksa gidip baba para ver diyen bir ailede büyütülmedik. İnsan bazen kardeşine parasını vermek istemez, yalanlar söyler.
Ama bir ilişki içindiysek her türlü fedakârlığın yapılmasını beklerim çünkü gerçekten seven her türlü fedakârlığı yapar. Ben çalışmamama rağmen ona daha çok hediyeler aldım ki kız tarafı olan benim, ay sonuna çıkamadığında cebimdeki son paramı bile attım ama bilmiyorum, ona hiçbir şekilde yetemedim, sonunda da zaten beni aldattı. Bugün bu gözle baktığımda ilişkinin zaten hiçbir yeri doğru değilmiş, iyi ki de kurtulmuşsun diyorum.
Ha bir keresinde de çok komik bir şey anlatayım, nehir konusu açıldığında ben 250 gram falan isterim demiştim ya da bir araba isterim demiştim. O da bu ne, senden böyle bir şey beklemiyordum, sen sadece sevgi, saygı, gizler istersin sanmıştım demişti dedi, ben de dedim, çok Instagram'da reels kaydırıyorsun sanırım, başlarda çok cömert gibi geliyordu ama neyinden etkilendin ben bu çocuğun
Paraya tapan sevgili mi, cimri mi, yoksa beni hiç sevmemiş mi?