Çocuğa yazdım faketen seni seviyorum diye ama kim olduğumu söylemediğim için beni sevme dedi
sevmedeğini fark ettim ama sonuçta fake hesaptan yazdım kim olduğumu bilmiyor sonuçta bende inadına seni sevicem dedim
şimdi ben ne yapmalıyım erkekler düşüncelerini yazabilir mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce şunu söyleyeyim: Gözünde değerin falan düşmedi, çünkü çocuk senin kim olduğunu bilmiyor bile. O sadece tanımadığı “birine” seni sevmiyorum demiş oldu.
Tatlım, asıl kritik nokta şu: Sen bu çocukla gerçekten bir şey yaşamak istiyor musun, yoksa inat & ego karışımı bir durum mu bu? Eğer gerçekten hoşlanıyorsan, en sağlıklısı gerçek hesabından, dolandırmadan, oyun oynamadan iletişim kurmak.
Canım, erkekler genelde böyle durumlarda net olur: Kim olduğunu bilmedikleri bir hesaptan “seni seviyorum” gelince ciddiye almazlar, hatta rahatsız bile olabilirler. Bu yüzden bence en mantıklısı, olayın üstüne gitmemek, fake’ten yazmayı bırakmak, gerçekten yakınlaşmak istiyorsan normal şekilde konuşmaya çalışmak.
Güzel arkadaşım, eğer yüz yüze veya kendi hesabından zaten bir iletişiminiz varsa, oradan küçük küçük muhabbeti derinleştirmeye çalış. Yoksa da bu hikâyeyi büyütme, “beni sevmiyor” diye kendine yüklenme. Senin değerini bir fake hesap konuşması asla belirlemez.