Ben erkek arkadasima yalan soylemistim (Biz daha flört asamasindayken beni cok eskiden tanidigim erkek bi arkadasim beni motorla biraz tur attirmisti ama onu ilk okuldan beri taniyorum ve gercekten bi donem cok yakindik ona bunu soylememistim en sonunda bana sordu motora bindin mi diye ve 2 kez hayir cevabini vererek ona yalan soylemistim hatali oldugumun farkindayim ondan cok kez ozur diledim ve onu gercekten kendimden cok seviyorum en sonunda yalanim ortaya cikinca yuz yuze konusma karari verdik ve bana bir daha guvenemeyecegini soyledi guvenemedigim biriyle devam edemem dedi ondan tekrarlarca ozur diledim ve onu cok sevdigimi soyledim en sonunda ayrildik ama beni hala merak ediyo konumuma bakiyo ve arkadaslarina nerde oldugumu soruyo bugun bir daha konustuk ve asla eskisi gibi olamayacagimizi beni cok sevdigini ama benden sogudugunu soyledi.)
Kizlar ne yapicam gercekten onun beni çok sevdiğini ve hayatinda baskasi olmadigina eminim uzuldugunu de cok iyi biliyorum ve bende cok uzuluyorum onu cok seviyorum ama allah askina ya seni seviyorum ama senden sogudum ne demem bana yardimci olur musunuz🥲
Kizlar ne yapicam gercekten onun beni çok sevdiğini ve hayatinda baskasi olmadigina eminim uzuldugunu de cok iyi biliyorum ve bende cok uzuluyorum onu cok seviyorum ama allah askina ya seni seviyorum ama senden sogudum ne demem bana yardimci olur musunuz🥲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer