9 yıllık ilişki bitti, sevgilim başka şehirde ve başkasını konuşuyor; vazgeçmeyip geri kazanmalı mıyım?

Sevgilimi onun çalıştığı şehre gitmemek için nişanı erteledim. O dönemde hep mutsuz kötü davranmıştım 9 yıllık ilişki ve artık ayrı kalmak istemiyordu hatamı ayrılınca anladım hemen düzeltmek istedim ama 5 aydır düzelmiyor. Hatta o şehirde konuştuğu bir kız da var. 2 aydır. Beni artık sevmediğini söylemişti ama inanmadım ki iyi ki inanamamışım arabada üç buluşmamızın üçünde de ağladı yaşanmışlıklara ağlıyorum. Doldum vs dedi haftaya o şehre gidecek, ona ne kadar aşık olduğumu iyi ki ayrıldık ki ben anladım sen yokken hiç bir şeyin olmayacağını dedim. Senin için ölürüm dedim o da artık yanımda gerildiğini mutlu hissetmediğini benim ona kötü şeyler hatırlattığımı söyledi ben de haklı olduğunu ve düzelteceğimi söyledim. Sen de beni seviyorsun dedim sevgi para etmiyor dedi ağlarken ben dedim ki sen ölsen çocuklarımıza ben tek bakarım sensiz olmak istemiyorum vazgeçmeyeceğim dedim sonra ona mektup yazmıştım 6 sayfa duygularımı anlatan onu da aldı dün akşam ayrıldık ama ben hiç yazmadım. O da yazmadı ne yapmalıyım. Bir kaç gün bekleyip görüşmek mi istesem yine hatamın farkındayım ve bunun için mücadele edip ne gerekiyorsa yapacağım.

9 yıllık ilişki bitti, sevgilim başka şehirde ve başkasını konuşuyor; vazgeçmeyip geri kazanmalı mıyım?